Skocz do zawartości
IGNORED

Fofumowe zamówienie AC!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

>Zydelek

Zauważ, że jeśli chodzi o pieniądze to ludzie dostają dziwnej głupoty - bo np. jeden z kolegów napisał w innym wątku niedawno że w Media można kupić za 1800 kolumny Tannoy i było ok. Ale założę się, że jeśli napisałby że sam ma takie do sprzedania albo że może takie załatwić to byłby od razu zwyzywany że ludziom na siłę stara się wcisnąć czy że próbuje zbić kase na biednych, nieświadomych forumowiczach.

>Bo wychodzi że prócz braku gestu dla Lukara to masz i brak jaj.

TeZydelku, mozesz pisac co chcesz, ale to ze probujesz przekupic Lukara...

Mialem o Tobie lepsze mniemanie...

Who's Afraid of Music?

Iceman:

Problem nie leży w samej obecności forumowicza jako pośrednika, lecz w fakcie _kto_ jest tym pośrednikiem. A skoro jest nim ktoś o zerowej wiarygodności, to nie dziw się, że pojawiają się mniej lub bardziej zgryźliwe komentarze. Z tego też powodu

pies z kulawą nogą nie wesprze krętacza w jego poronionej inicjatywie.

Zaproponowana akcja nie ma nic wspólnego z przekupstwem.

Zamawiajac kable to tak jak np. kupno ziemi rolniczej. Kable dalemy do testu prasie (ziemię przekształcamy na budowlaną), jest więc wzrost wartości przy ew. sprzedaży. Potem co zrobić z próbką kabli??? Komu ją??? Wpadłem na pomysł by nikt nie czuł sie oszukany wręczyć ją na najbliższym Audio Show Lukarowi. My będziemy mieli kable, dobrą opnię prasy o nich a za tym idzie ich wzrost ceny na rynku na czym każdemu posiadaczowi powinno zależeć a Lukar "drobny prezent" od forumowczów. Tak mnie uczono marketingu. Jeśli ktoś uważa że nie mam racji to sorry ale zawsze ten ktoś pozostanie głupi, głodny i biedny.

Dobranoc.

Ranek mądrzejszy od wieczora i moze coś sie ruszy a jak nie to będę miał czyste sumienie.

>Teo

Ale niestety w każdym wątku jeśli tylko o jakieś pieniadze chodzi to jest zaraz burza - nie tylko w tym. Trochę chora ta podejrzliwość. Czy to naprawdę takie czasy mamy że każdy wszędzie spisek jakiś węszy? Czy już nie ma w ogóle zaufania?

Teo, 10 Wrz 2007, 00:53

>Iceman:

>

>Problem nie leży w samej obecności forumowicza jako pośrednika, lecz w fakcie _kto_ jest tym

>pośrednikiem. A skoro jest nim ktoś o zerowej wiarygodności, to nie dziw się, że pojawiają się mniej

>lub bardziej zgryźliwe komentarze. Z tego też powodu

>pies z kulawą nogą nie wesprze krętacza w jego poronionej inicjatywie.

Ja niby zerowej wiarygodności??? Tobie się coś popierdoliło.

Pokaż choć jedną osobę ze skargą na mnie!!!

Nawet jak coś zawaliłem to zawsze umiałem wyjść z tego honorowo!

Więc nie wkur...iaj.

Nie nawidzę głupoty, buractwa i debili.

>Teo

>zerowej wiarygodności,

Apropos tej wiarygodności jakoś szczególnie nie śledzę wpisów autora wątku - ale jeśli chodzi o mnie to ma u mnie punkt "zauwany" bo kiedyś mi pomógł i jakoś złego słowa na niego powiedzieć nie mogę.

Iceman, 10 Wrz 2007, 00:57

>> kupno ziemi rolniczej.

>

>Hehe - uważaj, bo afery gruntowe w modzie.

Celowo przytoczyłem jako przykład:):)

Wyobraźcie sobie mało znane kable. Nabywacie je po X zł, dostają pochlebną zasłużoną recenzję, ich cena rośnie kilkukrotnie. Plusy- łatwość odsprzedaży bez straty etc.

Iceman:

>Ale niestety w każdym wątku jeśli tylko o jakieś pieniadze chodzi to jest zaraz burza

Przesadzasz - patrz chociażby grupowe zamówienia elementów w zakładce DIY. Jakoś się udaje, w miarę sprawnie, bez zbędnych awantur. Tutaj natomiast nie ma najmniejszej szansy powodzenia, z powodu prostego: przy takim, a nie innym organizatorze sprawa śmierdzi na kilometr.

> Apropos tej wiarygodności jakoś szczególnie nie śledzę wpisów autora wątku

I na tym etapie proponowałbym pozostać - bo nie sądzę, byś znalazł przyjemność w nurzaniu się w szambie.

Zamiast mnie obrażać skoncentruj swoja uwagę na sprzedaży brytyjskiego disco wzmaka:)

Akcja zamówień Anti Cable's trwa do 25-tego września. Osoby, które zadeklarują chęć wspólnego nabycia do końca września będą musiały wniesć opłatę. Rozsyłanie potrwa najpóźniej do połowy października. Osobom które zadeklarowały się na P.W postaram się zrobić jeszcze lepszą cenę niż w cenniku.

Pozdr.

Drogi Zydelku

szanuję że prowadzisz LEGALNIE działalność (czego wielu forumowiczom brakuje) , nie wiem czy kiedykolwiek skorzystam z Twojej oferty i nie znam Ciebie - niemniej jako osoba poważna stosuj nieco więcej kultury w swoich wypowiedziach - bo po Twoich postach (i wulgaryzmach jakie wtrącasz) mam uczucie jakbym wszedł do sklepu i miał do czynienia ze sprzedawcą który nie mył zębów i skarpetek nie zmieniał od tygodnia. Chyba nie jesteś 14 letnim młodzieńcem co się do klawiatury dorwał pod nieobecność rodziców? WIęcej kultury jeśli chcesz istnieć w świecie kulturalnych bądż co bądż audiofili.

Zydelek:

Zrobię wyjątek, i odpowiem na twój wpis. Wyjątek dlatego, że mierzi mnie zarówno twoja osoba, jak i jakikolwiek kontakt z tobą. Uważaj:

Po pierwsze, nie sprzedaję żadnego wzmacniacza. Wiedziałbyś to, gdybyś uznał za stosowne czytać wątki, które zaśmiecasz swoją obecnością.

Po drugie, zdanie na twój temat wyrobiłem sobie na podstawie długotrwałej obserwacji twoich poczynań na forum. Zdanie to niejednokrotnie miałem już okazję wyrazić, więc powtarzać się nie będę. Jest jednoznacznie negatywne; wszelkim osobom trzecim zdecydowanie odradzałbym jakikolwiek z tobą kontakt. W szczególności, odradzałbym branie pod uwagę twoich rekomendacji dotyczących urządzeń audio, lub wchodzenie z tobą w relacje finansowe.

marekk, 10 Wrz 2007, 01:28

Sorry ale sam rozumiesz....

Chcesz dobrze a tu "plują" wmawiając Ci że............. .

Najlepiej jak zaczekam, bo w końcu to nie mi a im powinno zależęć na........... .

Pozdr, i dzięki żeś mi zwrócił uwagę.

Wybacz kolego ( forumowy ), ale Teo ma sporo racji, Twoja wirygodnosc rowna sie zero!

Ktos kto posiada kilka ( jesli nie wiecej... ) nickow i sam sobie przy ich pomocy robi reklame nie moze byc wiarygodny.

Twoje zachowanie na forum wystawia Ci tragiczna opinie, cytat z tego watku: "Krótko mówiąc PEDAŁOM za jakiego uważam xanaxa!"

Co chwile cos bezinteresownie reklamujesz, po czym dziwnym zbiegiem okolicznosci to cos sprzedajesz...

To tylko promil :) Twojej aktywnosci na forum, zainteresowanym proponuje wglebic sie w temat.

Na prawde dziwie sie kilku osobom ktore "dyzurnie" staja w Twojej obronie, nie wiem, moze dla tego ze "przyjazn" zobowizuje.

Ostatnio jakby rzadziej udzielaja sie w twoich watkach - pewnie czuja POWAGE SYTUACJI...

Podsumowujac: jak juz ktos wczesniej zauwazyl, "koncz wasc..."

Who's Afraid of Music?

Nie masz racji.

Nigdy nikogo nie oszukałem i nie zawiodłem. Z danego słowa choćby naruszało mój interes zawsze się wywiązuję więc............ jeśli chcesz mi coś wytknąć o braku wiarygodności to proszę o przykłady a nie o zwykłe gadanie.

Wy w Warszawie i tak najmądrzejsi :)

Macie Legię Warszawską ( a jaka ona Warszawska jak zawsze zabierała chłopaków poborowych) , macie naj........... sklepy, sale odsłuchowe i największy bajzlo-stadion :):)

Zbig a bez złośliwości??? To jak?

Bez złośliwości z Warszawy. Już Wieszcz Twoje istnienie profetycznie przewidział. Zbawicielem naszym od kabli drogich jesteś:

"A życie jego - trud trudów,

tytuł jego - lud ludów;

Z matki obcej, krew jego dawne bohatery,

A imię jego czterdzieści i cztery"

A ja zydelku myślałem, że 55 jesteś - morskie wiatry najpewniej lico Twe alabastrowe i gładkie podniszczyły.

ps. Sale odsłuchowe mamy najlepsze. Znowu masz rację.

>Zydelek, 10 Wrz 2007, 01:50

>Wy w Warszawie i tak najmądrzejsi :)

Całe rzesze mądrych tu ciągną zewsząd, to i co się dziwić. Poza tym powiedzenie "Wy w Warszawie" niedługo będzie nieaktualne w moim przypdaku, mam nadzieję.

>Macie Legię Warszawską ( a jaka ona Warszawska jak zawsze zabierała chłopaków poborowych) , macie

>naj...... sklepy, sale odsłuchowe i największy bajzlo-stadion :):)

Nie podejrzewałem Cię o prowincjonalne kompleksy ;-) Legię i stadion chętnie oddamy.

>

>Zbig a bez złośliwości??? To jak?

Ciężko będzie.

Zydelek, 10 Wrz 2007, 01:40

>Nie masz racji.

>Nigdy nikogo nie oszukałem

Czy "wielonickowosc" nie jest oszustwem?

Juz tylko za to powinienes zostac zbanowany.

O kwestiach zwiazanych z dobrym wychowaniem ( czy wiesz co ten zwrot znaczy? ) i odrobina przyzwoitosci nawet nie wspomne.

W swoim "o mnie" napisales se jestes melomanem... Znam kilku melomanow - wierz mi, w niczym nie przypominaja Ciebie...

Wrecz przeciwnie, sa kulturalni, wrazliwi i maja mnostwo szacunku dla ludzi ktorzy maja inne zdanie czy poglady.

Tacy ludzie jak Ty powoduja ze slowo audiofil kojarzy sie jak najgorzej, mowiac wprost - robisz "niedzwiedzia przysluge" ludziom ktorzy kochaja muzyke i lubia jej sluchac w wysokiej jakosci!

Mam nadzieje ze kazdy sam oceni po lekturze Twoich wpisow na tym forum czy masz tu jeszcze cos do powiedzenia, stali bywalcy znaja temat, nowych uzytkownikow zachecam do "pasjonujacej" podrozy po wpisach Zydelka.

Jeszcze raz powtorze: KONCZ WASC...

Who's Afraid of Music?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.