Skocz do zawartości
IGNORED

Fofumowe zamówienie AC!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Seba78

no po prostu jestes lgazem,drobnym klamczuszkiem,takim malutkim kreciuszkiem.

tu na forum w malych,drobnych sprawach,a i zapewne w zyciu dobrze ci idzie takie kretactwo.

czy uczciwy czlowiek zamawia cos pod czyims nazwiskiem?

trzyma się. Mam wielu znajomych w stanach i moge za ich pośrednictwem sobie w prosty sposób zamówić co mi się podoba. I nie ma w tym żadnej nieuczciwości. Natomiast nieuczciwe jest pomawianie kogoś i przypisywanie mu jakiś cech na podstawie pomówień innej osoby o wątpliwej reputacji - a ja wcale nie zydelkowi tej reputacji nie zepsulem. sam sobie ją zepsuł. Ty teraz też sobie psujesz. I nie obchodzi mnie, że nie potrafisz pojąć jak ja moge kupić to. to moja sprawa. kupiłem po 150 dolarów i nie zapłace ani grosza więcej.

Panowie,

O CO DO JASNEJ CHOLERY CHODZI???

Koleś oferuje swoje usługi w zakresie importu kabli od producenta i tyle. Możecie się zgodzić na warunki proponowane przez niego, albo je odrzucić i nie korzystać. Po co komu te obelgi? Jak gość na tym zarabia to jego sprawa - kto powiedział, że wszystkie inicjatywy na forum muszą być charytatywne? Dlaczego z taką agresją reagujecie na to, że ktoś jest przedsiębiorczy?

Kal

Nie ma to żadnej przesady że kłamiesz!!!

W USA płaci się 5$ za przesyłkę. Nawet jak miałbyś kumpla w Woodbury to kabel dostałbyś pocztą:)

Więc zapłaciłeś 155$ a nie jak podajesz 150$. I gdybyś kupował 100IC to również zapłaciłbyś po 150$.

Nie wiem więc i nie rozumiem dlaczego robisz szum. Jeśli jesteś taki przedsiębiorczy sprowadź i zaoferuj forumowiczom po 150$ OK ???

Zydelek, specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie jak przekazuję 300 dolców:) ustatysfakcjonuje Cię to? Dostałem info od kumpla - ze wszystkim równo 300. Może zdzwoń do Paula niech da Ci listę rabatów wszystkich swoich klientów:))))

czy jeszcze raz chcesz mi zarzucić kłamstwo i nazwać mnie łgażem? pamiętaj, że zastanawiam się nad założeniem Ci sprawy - tak dla zasady. Zainwestuję w to kolejne 500 dolarów - wiedząc, ze mi się zwróci.

Ale zydelek ja nie prowadze tu działalności, Ty ją prowadzisz... chcesz być konkurencyjny to zaproponuj to. ja zamierzam następnym razem znowu zciągnąc trochę drutu - tym razem w wiekszej ilości - dla znajomych - chcesz być konkurencyjny to mnie przebij a nie szkaluj!

Robisz się naprawdę nieznośny. Jesli kumpel 5$ potraktował jako prezent Tobie to świadczy bardzo dobrze o tym kumplu w stosunku do Ciebie.

Mi naprawdę lata to jak chorągiewka ile i za ile. Ale "załatw" to kolegom nie bądź taki. A jeśli nie to choć zdobądź się na przywoitość i nie przeszkadzaj innym.

ja Ci przeszkadzam?:) To ty mnie wywołałes do Tablicy tym wątkiem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A prezentów kolega nie zwykł robić, zapewniam Cię:)

Ukryta Zawartość

Mi nie przeszkadzasz bo ja nie jestem dystrybutorem czy producentem anti:)

Ale koledzy chcieliby kupić. Ja grzecznościowo byłem uprzejmy pożyczyć do odsłuchu. Czy zdobędziesz sie na taki sam gest? I wyślesz kabelki po Polsce.

wiesz dlaczego jestem nieznośny - ponieważ jestem rzeczowy i nie daje sobie wcisnąć kitu. Zresztą popatrz na wypowiedzi. To ty straciłeś wiarygodnośc nie ja. Niech opinia o twojej osobie da Ci do myślenia.

Kończę zydelek, jak chcesz coś dodać to pisz na maila - bo mam dość publicznej kłutni - bo niestety rzeczowa rozmowa sprowadziła się do kłutni i szkalowania. Myślę, ze forum więcej tego nie przyjmie i zwymiotuje zaraz.

Mogę być przez kogoś nielubiany ale napewno wiarygodny:) Ja też nie wszystkich lubię i nie muszę lubić.

Natomiast powinieneś być zadowolony z Anti IC bo to kawałek dobrej łączówki.

Skoro lubisz King Crimson itp powinna w 100% przypasować. Tego typu muzyka nie zawsze jest zrealizowana dobrze pod względem brzmieniowym. Anti działa jak lekarstwo wydobywając z ogólnego hałasu pełnię muzyki :)

Zydel

Ty wogole nie istniejesz dla uczciwych ludzi na tym forum, po prostu Ciebie nie ma , null... odejdz, oszczedz wstydu sciemniaczu...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Zydelek, ja mam tylko jedną prośbę: jestem ofiarą niedoinformowania, i zamówiłem kabel glośnikowy z metra (a raczej stopy), za USD 1.25 za stopę bezpośrednio z USA. Zmylił mnie fakt, że był to taki sam kabel jak przysłałes do Pyrlandii na odsłuchy... Na wygląd był to IDENTYCZNY kabel... Dostałem info od Judith Speath z USA, że kupiłem taki sam kabel jak terminowany głośnikowiec... OSZUŚCI??? Zabierz koniecznie ten grubszy (taa?) model na Audio Show 2007, bo cały jesten zkonfundowany, że mam chudszego............ A Judith zapewniała, że taki sam... ech, kobiety...... No tak, zawsze mówią, że dość gruby, ale czy można WIERZYĆ??? Please, zabierz na Audio Show tego grubszego dziabonga -chcę zobaczyć, poczuć, usłyszeć, że to nie to samo... Judith mi pisała: "DIY na metry to ten sam kabel co głośnikowiec terminowany, bananami albo na widłach (po wiejsku, a co!). Panowie, no co za SUKA!!! Tak kłamać??? Przyznaję - jestem człowiek wychowany w komunie. ALE: nie mogę znieść, że ktoś ma kupić drożej niż sie da. PANOWIE i PANIE: ,moim zdaniem, nie ma żadnych kabli innych dla diy i innych dla... ch*j wie co... Kiedyś jak mama kupiła meblościankę, to zapraszała koleżankę z klatki obok zeby mówiła: "Pięknie, Broneczko, pięknie...." No to co teraz jest grane??? Tylko Zydelek ma lepiej??? Zydel, a właściwie.. Jacek.. proszę udowodnij, że są różne przekroje A/C. Na razie to kiepsko to wszystko wygląda... Ja mam różnych znajomych...,od profesorów na uniwersytecie do piekarzy ugniatających ciasto...ale jednym się brzydze: żeby ktoś komuś źle życzył.... Po to jest to forum., żeby sobie pomagać, a nie żeby business robić!!! (albo won do wątku sponsorowanego!!). Antykable są fajne, ale nie za cenę odczucia, że się dupy dało na próżno... Zydel, wklej zdjęcia czy coś, udowodnij, że masz grubszego dziabonga.. Bo skoro na stronie producenta zaprzeczają, że mają innego, no to o co chdzi... Nie jesteś głupi, może napisz, że robisz takie wtyki co zmieniają dźwięk? A co! Czemu nie! Niech będą kable z Twoimi wtykami, i niech grają milion razy lepiej niż gołe druty... Na zdrowie!!!! Chętnie bym wspierał takie przedisięwzięcie.... Robisz coś na bazie Anty i jest lepiej... wtedy warto dopłacić... Ja sam kupiłem od Ciebie sieciówkę. Do dziś uważam, że to jeden z najlepszych zakupów jakie zrobiłem! No ale opanuj sie człowieku.... Po co te bajki.... A jak sie nie zgadzasz, to, kurde, wątek sponsorowany nie kosztuję dużo... czy Ty MUSISZ... tak ładnie tam macie na Mazurach... No co, nie da sie tam wyżyć, czy co???? A na końcu przepraszam , że kabla głośnikowego nie oplotłem na wazonie...akurat wazonu nie mam (tylko jeden chudzielec o przekroju 2.5 z IKEA)... poza tym trzeba było gadać od razu, że kabel jaki tu mieliśmy oddaliśmy w złym stanie. Tu ludzie honorowi i coś by się wymyśliło.. Ale po pół roku??? I tylko, że ktoś napisał, że gorszy anty jak NBS? ;) Tak czy inaczej: Jak komuś nie pasuję Reson, to niech bierze Anty - więcej wypełnienia, choć odrobinke mniej szybki... Zamówić można na www.anticables.com. Jak macie Paypala to żaden problem. Jak nie macie, chętnie pomogę w zamowieniu (bezinteresownie). Piszcie na PRIVa. Chetnie też odpowiem na pytania. Pozdrawiam Piotr

>>Zydelek

odpowiedz SENSOWNIE! na ten wpis Jodela:

">nie bardzo rozumiem po co się tak produkujesz, na twoim miejscu olałbym ich z góry - nie chcą? nikt

>nie zmusza.

>Ci którzy kupili, pewnie są zadowoleni (choć pewnie kilku niezadowolonych się znajdzie). Napsują Ci

>nerwów, próbujesz wyjaśniać, a i tak Ci nie uwierzą.

>Z pewnością chętnych na zamówienie będziesz miał, także o zamówienie byłbym spokojny :))"

Myślę dokładnie tak jak on. Dlaczego na siłę próbujesz coś sprzedać forumowiczom? Zechcą to kupią i w dodatku bez rabatu - i tak będzie taniej bo podzielą koszty wysyłki, a kto się uprze to tak jak Seba78 kupi sobie indywidualnie. Żebyś miał 50% zniżki na kable aaaaaa to co innego, zrozumiałbym że zachęcasz do takiej super OKAZJI

piotr_lass, 10 Wrz 2007, 20:44

>jak sie nie zgadzasz, to, kurde, wątek sponsorowany nie kosztuję dużo... czy Ty MUSISZ... tak ładnie

>tam macie na Mazurach...

Piotruś Zydel mieszka na Podlasiu a nie na Mazurach ;))

Swoją drogą zydelkowe sieciówki są pierwsza klasa i to muszę potwierdzić.

>Tylko Zydelek ma

>lepiej??? Zydel, a właściwie.. Jacek.. proszę udowodnij, że są różne przekroje A/C. Na razie to

>kiepsko to wszystko wygląda... Ja mam różnych znajomych...,od profesorów na uniwersytecie do

>piekarzy ugniatających ciasto...ale jednym się brzydze: żeby ktoś komuś źle życzył.... Po to jest to

>forum., żeby sobie pomagać, a nie żeby business robić!!!

z pewnością założenie wątku sponsorowanego rozwiązałoby wiele problemów

>Antykable są fajne, ale nie za cenę odczucia, że się dupy dało na próżno... Zydel, wklej zdjęcia czy

>coś, udowodnij, że masz grubszego dziabonga.. Bo skoro na stronie producenta zaprzeczają, że mają

>innego, no to o co chdzi...

a to zaskoczenie! :0

to są różne przekroje?

Ło matko, Jodel, namieszałem, a ja go kojarzyłem Zydelka z Mazurami... ZGADZAM SIĘ 100%, sieciówki Zydelka są naprawdę super. U mnie różnica była spora na plus i do dziś za to jestem Zydelkowi bardzo wdzięczny (choć przy wtyku jest niedoróbka, nie jestem małostkowy, gra dobrze to na wazon nie nawijam heh ;)... Ma fecet talent, dlatego tym bardzej mi przykro jakoś, że wypisuję o tych Anty pierdoły...

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.