Skocz do zawartości
IGNORED

Lubuskie - odsłuchy.

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Audiozakupy

(Konto usunięte)

Dzisiaj podpiąłem Primalune Prologue One pod AP Tempo VI i zagrało to tak pięknie, że myślę, iż trzeba to zestawienie umieścić w programie jakiegoś przyszłego spotkania. W ten sposób przeprosiłem się z Tempo VI na które trochę psioczyłem na sobotnim spotkaniu:-)

audiozakupy, jesli macie tam na magazynie klipsche synergy F2, a chyba macie takie w zestawach do kd, to podlacz je do tego lampowca, jest szansa, ze bedziesz mile zaskoczony :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Drogie koleżanki, drodzy koledzy!

Spieszę donieść - 26 lutego o godzinie 20.00 w galerii BWA w Zielonej Górze odbędzie się koncert Marka Dyjaka!!!

Powiem tak - nie może nas zabraknąć!

Co prawda BWA generalnie nie rezerwuje biletów, które są dostępne wyłącznie w dniu koncertu, ale - po szalenie miłej rozmowie z panią z BWA - otrzymałem zapewnienie, że dla nas zrobi wyjątek.

Tak więc chętni proszeni są o pilny kontakt z moją osobą - w dniu jutrzejszym (no, max w poniedziałek) zarezerwuję wejściówki!

Dzięki uprzejmości naszego serdecznego kolegi Adamk. miałem okazję posłuchać muzyki (świetnej muzyki)reprodukowanej przez Equillibrium Atmosphere!

No, powiem szczerze - u Adama zawsze podobało mi się bardzo!

A jak dodam, że Equillibrium Atmosphere podgrzały jeszcze mocniej atmosferę, to - nie mówiąc niczego, powiem zbyt dużo! :))

Adamie - przyjacielu - robisz świetne zdjęcia! Nie daj się prosić - zrób kilka fotek i wklej je na łamy forum! ;)

Ps. utwór z ksylofonem, wibrafonem i instrumentami perkusyjnymi znajdujący się na wiadomym samplerze to "kawałek" z płyty The O-Zone Percussion Group o tytule (proszę się nie śmiać) "La Bamba".

"Quadro Nuevo" jest boskie!!!

Pozdrawiam

Kustagonowa elektronika Adama. Do tego - jako odnośnik - Adamowe kolumny.

Pomieszczenie znasz, elektronikę też!

Podoba mi się to, co robi p. Piotr!

Z Adamem ponarzekaliśmy odrobinę na cenę detaliczną :))

Elvisie!

No nie wiem, czy w kwestiach designu mamy te same poglądy, ale klocki Kustagona - w mojej opinii wyglądające jak milion dolarów - a są uwidocznione m.in. na zdjęciach z 10 stronie wątku!

Przejrzyj zdjęcia z "Lubuskich odsłuchów" od prapoczątkó i napisz, czy Adamowe Kustagony trafiły w Twój gust!

Pozdrawiam ciepło!

Łukaszu!

Jedno o kolumnach p. Piotra powiedzieć trzeba - są rzeczywiście absolutnie płaskie i szybkie - nic się nie kotłuje, nie brzęczy, nie zasłania!

A przy tym, co uznaję za największą zaletę kolumn, są ultradetaliczne przy zachowaniu świetnej - prawdziwej barwy i wypełnienia!

Good job!

oto i one:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No i proszę jak blisko mi było do tych kolumn,nie dalej jak wczoraj przeglądałem Audio-Video i szczególna moja uwagę zwrócił ''korektor fazowy'' owych głosników średnio-nisko tonowych.

Efekt zamierzony i trafiony,przyciągnęły moja uwagę!

Myślę że wiosną pojeżdżę i posłucham''nowości''kolumnowych.Tym bardziej owych kolumn P.Piotra skoro płaskie i detaliczne.

"nastepna audiofilska legenda :) tylko dla wybranych :)"

Foxbat ma nosa - te kolumny to coś pośredniego między "Siódmym wtajemniczeniem" Edwarda Niziurskiego, a wolnomularstwem... ;)

Areczku!

Przybywaj!

". Używa tylko jednego typu lutowia. Wszystko ma znaczenie. Opowiada o tym z pasją, nie szczędząc krytyki rodzimej konkurencji."

ten pan ma szanse zostac moim nastepnym ulubiencem :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Berberys:)

Kustagon prezentuje dość ciekawą stylistykę, natomiast nie o to mi chodziło. Polubiłem tą markę ze względu na odsłuch wzmacniacza połaczonego z AP Tempo 2 u znajomego. Poszukiwałem wtedy wzmacniacza do moich AP, ten wydał mi się wzorcem po całej plejadzie Electrocompanietów, Sugdenów, MF, itp (które zresztą były porażką dla mnie).. Krell którego zakupiłem niedawno przypomniał mi go, więc się zdecydowałem (choć nie są to wzmacniacze o tym samych charakterze, ale.. ).

Pozdrawiam

Berberysie

Dzięki za''nawoływanie''mnie do odwiedzin u Was!:-)Faktycznie chyba tylko gromkie wołanie jest w stanie mnie doprowadzić w Wasze progi.

Nie mniej jednak mam już jeden''dług''u Lutka,obiecałem jemu iż odwiedzę jego miłą osobę i posłuchamy wspólnie oraz podyskutujemy.

Tak jak wspominałem,na wiosnę powinienem być już''niezaprzątnięty''sprawami projektu,a więc będę odwiedzać.

P.S.,iem że i beze mnie Wam wszystko GRA!

Areczku!

Zatem nawoływać będziem!!! I nie spoczniem tak szybko w swych nawoływaniach... :)

Elvisie!

I ja uważam, że Kustagon (oprócz zacnej stylistyki) ma sporo do zaoferowania w kwestii dźwięku!

Adamk. pewnikiem na nartach szusuje, więc i zdjęć nie wkleja.

Zastąpię go, bo jednym dysponuję!

Rzeczone kolumny dla wtajemniczonych, czyli Equilibrium Atmosphere.

PS. Jak tam prezentują się Vandersteen'y? Ktoś już może coś napisać?

Ups - zdjęcie mi wcięło!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

po slowach tego pana chwalipiety, spodziewalem sie jakichs hajendowych fajerwerkow, a to mi wyglada jak jakas sierotka marysia.... i to cudo 16 kawalkow kosztuje? :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.