Skocz do zawartości
IGNORED

DVD Panasonic S47 nie czyta MP3 DVD

marcinw899

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam problem- ja i ojciec mamy ten sam model DVD- S47, na obu nie da się odtworzyć nagrań MP3 (nagranych na DVD), jednak te same MP3 nagrane na CD da się odtworzyć.

Da się jakoś obejść ten problem (mam dość sporo MP3 i nie chcę ich wrzucać na CD)

https://www.audiostereo.pl/topic/36219-dvd-panasonic-s47-nie-czyta-mp3-dvd/

i S35 jak i S75 nie czyta MP3 z płyt DVD. Coś mi się wydaje że mam dla ciebie złą wiadomość. MP3 odczytywane jest tylko z CD/tak bynajmniej było z Panasami które przewinęły się przez moje ręce/

Mozesz tylko zmienić odtwarzacz. Większość odtwarzaczy DVD sprzed kilku lat czyta tylko MP3 z płyt CD. Nic na to nie poradzisz. Kup sobie najwyzej jakas Mante albo Silvercresta do czytania wszystkiego włącznie z płytami chodnikowymi, tylko nie próbuj podłaczać tego wynalazku pod projektor - wtedy jast naprawdę spore rozczarownie.

szukaj na forach dyskusyjnych dotyczących dvd Panasonica (są to softy prywatnie modyfikowane - tzw. nieoficjalne)

ps.

znajomy ma s-42 i nie czytało mp3/dvd... a teraz czyta... myślę że do S47 też coś wymyślili

na forum divx.pl jest dział poświęcony Panasonicowi... tam możesz zacząć poszukiwania

pzdr

123... test

Jestem w pracy, to nie mam adresu. Do S295 jest na pewno shackowany firmware, który odblokowuje funkcje starszego brata (poza dekoderami 5.1 na analog itp., bo nie ma wyjść i odpowiedniego sprzętu w środku) + dodaje takie rzeczy jak właśnie odtwarzanie mp3 z DVD. Nie wiem, jak jest z Twoim modelem, i czy to nie jest właśnie ten starszy brat. Nie chce mi się szukać, jeśli znasz angielski, to na pewno znajdziesz co trzeba. W każdym razie jest szansa, że firmware istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.