Skocz do zawartości
IGNORED

Czym jest socjalistyczne myślenie ?

Vires

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jozw, sporo o tym w necie, ale nie mogę znalexc konkretnie gdzie to powiedział....a sam jestem ciekaw na ile był głupi/bezczelny.

Link zapodany przeze mnie jest tendencyjny oczywiście :)

Ukryta Zawartość

...tu msz jozwo ten cytat przypisany do Bieleckiego z bardziej wiarygodnej strony.

Ukryta Zawartość

...i bardzo ciekawie ludzie tam piszą.

Własnie dzieki takim ludziom jak Bielecki, Tusk, Kwaśniewski i Miller tak wyglada obraz Polskiego człowieka sukceu.

Ukryta Zawartość

lancaster>>.staram sie byc bardzo miły-ale ty masz chyba niewielki debecik umysłowy.Rozumiem że horst,duduś jest tu słuzbowo i taki funcjonariusz musi taki debecik mieć z musu.

To co ty wygadujesz i te twoje przykłady to jakby ci powiedzieć...............................debecik umysłowy.

• Redaktorzy

"Takim ludziom wywodzącym się z kręgów dzisiejszej PO jak Jan Krzysztof Bielecki, który powiedział , że pierwszy milion trzeba ukraść zawdzięczamy takie pojmowanie liberalizmu."

Chętnie jednak zobaczyłbym oryginalny cytat i kontekst. To jak z "grubą kreską" Mazowieckiego. W rzeczywistości Mazowiecki powiedizał "Przeszłość odkreślamy grubą linią", a z konekstu wynikało że miał na myśli, że jego rząd zaczyna niejako od nowa, w zrujnowanym kraju, i musi być rozliczany z tego, co sam w tych warunkach dokonał, nie zaś z tego, co zastał. I co z tego zrobiono? Wiemy wszyscy. Stąd ostrożnie traktuję takie pseudocytaty.

lancaster...a tak naprawde to przeczytaleś to co poleciłes ,czy strony ci sie pomyliły.Bo jesli nie, to ty masz nie debecik ale dziure z płynem. A wtedy horst przy tobie to inteligent.Co to sie porobiło?

Ciekawe jak lewaki sie czuja gdy im sie wladza wymknela z lapek? mieli wszystko. ba, mogli ukrasc wszystko bezkarnie. I wlasciwie to zrobili. teraz chca zerowac na kontraktach z panstwem i samorzadem i instytucjami panstwa tak jak porkom na ukladzie z AR zarobil krocie na terenach. Ale zaczyna sie to konczyc. Ale chyba najgorsze to utrata ideologii. Juz nikt nie wierzy w te bzdury o jednakowych penisach i ze wszystkie baby nasze....................

jozwa >>bielecki kiedyś mówił w wywiadzie dla kogoś tam, że panuje tak opinia żę pierwszy milion trzeba ukraść gdzie miał na mysli stany zjednoczone.Tak jak z tuska wywiadu wyciagneli fragment że jest leniem (sam to powiedział) ale dotyczyło to konktretnej sytuacji a on żartował.Wywiad był w GW.Potem znalazłem taki tekst w internecie gdzie skompilowali wypowiedzi tuska z róznych wywiadów.Normalna robota HORSTA i dudusiów.

>muls, 25 Wrz 2007, 17:42

>l;ancaster>>>nie masz wrażenia że jozwa idiotą jednak nie jest?czy wam się juz poąbało

>całkiem?Myslisz żę jak oligarcha to szkoły nie skończył.

muls,

jozwa może i szkołę skończył (świadectw nie widziałem, tak przypuszczam).

Ty natomiast z całą pewnością nie skończyłeś żadnej (nie potrzebuję świadectw). Natomiast edukacja peerelowsko-aparatczykowa procentuje, że ho ho - nauczono cię jak się łasić z jednej strony i jak być chamem z drugiej strony a miernotą cały czas.

Widzę że, twój guru jozwa to oligarcha pełną gębą, LOL!

a dartman...cholera przepraszam, zapomniałem o tobie.Wszedzie gdzie na górze jest o horscie i dudusiu wpisz siebie.Najmocniej przepraszam.Jesli chodzi o te debeciki.

jozwa maryn, 25 Wrz 2007, 18:47

To jak z "grubą kreską" Mazowieckiego. W

>rzeczywistości Mazowiecki powiedizał "Przeszłość odkreślamy grubą linią", a z konekstu wynikało że

>miał na myśli, że jego rząd zaczyna niejako od nowa, w zrujnowanym kraju, i musi być rozliczany z

>tego, co sam w tych warunkach dokonał, nie zaś z tego, co zastał. I co z tego zrobiono? Wiemy

>wszyscy. Stąd ostrożnie traktuję takie pseudocytaty.

wszyscy wiemy jak było, józwa,

nie ważne co powiedzial ważne co zrobił i jak bylo,,

a było właśnie tak, że byla gruba kreska a więc dobrze pamiętamy,

a ty już więcej nie kłam.

muls i tobie podobni,

przeczytaliście, już dzisiejszą Rzepę, artykuł pana andrzeja rybaka "Moja Polska", przedruk z "Financial Times Deutschland" ?

Wasze myślenie jest dokładnie takie samo jak tego "polaka", nic dodać nic ująć.

Ale ponieważ inteligencji w Polsce jest więcej niż hołoty i wykształciuchów to PiS wygra te wybory po raz kolejny i to będzie gwóźdź do trumny PO, z której nawet Niesiołowski da drapaka. I nikt, nikt nie zainwestuje więcej ani grosza w przedsiębiorstwo o nazwie PO .

• Redaktorzy

Za to do przedsiębiorstwa o nazwie PiS popłyną kochane pieniążki. To miałeś na myśli?

Acha, arbuz, to nie to, żebym odmawiał ci prawa wypowiedzi. Po prostu chciałem o ciebie zadbać, bo pomyślałem, ze możesz źle się poczuć w towarzystwie, które nie rzuca mięsem. Komprende?

>jozwa maryn, 25 Wrz 2007, 19:06

>Za to do przedsiębiorstwa o nazwie PiS popłyną kochane pieniążki. To miałeś na myśli?

>

>Acha, arbuz, to nie to, żebym odmawiał ci prawa wypowiedzi. Po prostu chciałem o ciebie zadbać, bo

>pomyślałem, ze możesz źle się poczuć w towarzystwie, które nie rzuca mięsem. Komprende?

PO to przedsiębiorstwo, doskonale pamiętam dezorientacje moich znajomych przedsiębiorców (rodzimy biznes w szczególności) kiedy przegrali wybory." Co teraz będzie. :-(...."

Nie wiesz tego? Dziwne.

A i poproś swojego zwolennika mulsa o odrobinę kultury, chodź przyznaję może to być ponad Twoje siły

Muls, teraz studia nie mają znaczenia. Odkąd narobiło sie licencjatów i innych wieczorowych magistrów na szkołach w Pcimiu Dolnym. To tłuki z papierkiem, dla asystentek/ asystentów Pana Prezesa ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.