Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 23 Wrz 2007, 20:08

>arbuz>>mądrzy ludzie wiedzą że to głosowanie jest przełomowe, prawie jak to pierwsze.Nie wazne na

>kogo .Wazne żeby skończyła sie era ludzi szalonych.Instytucje panstwowe muszą wrócic do panstwa, a

>szaleńcy do domu wariatów.Kiedyś myslałem że SLD oszalało, ale jak widać zawsze może byc gorzej.Ale

>wam arbuzom nie pozostaje nic innego.Tylko arbuzy.

określenie arbuz uważasz za obraźliwe?

ja, muls wierze jednak w ciebie, wierzę, że zmadrzejesz :-)

lancaster, 23 Wrz 2007, 21:20

>Niektórzy to faktycznie do demokracji nie doroścli.

Faktycznie... Tacy którzy nie chodza na głosowania. A potem się podniecają tymi co wygrali głosami 15% wyborców.

słuchaj lancaster>>zamiast pieprzyć przyjrzyj sie jak ci doboczyncy wyprowadzaja pieniadze przez swoich zaufanych w spólkach.To tez są pieniądze idące na wyplaty na zwykłych nieudaczniów idące w miliony.po prostu oni to potrafia w przeciwienstwie do ciebie.

lancaster

po prostu tkwisz w błędnym i naiwnym założeniu, że którykolwiek z tych pasożytów chce dla CIEBIE dobrze ;)

nie, lan - on chce Cię jedynie wydymać w kakaowe oko ;) - czy się dasz - jedynie Twój wybór :)

lancaster, 23 Wrz 2007, 21:23

>camle, z ręką na sercu powiesz ze rządy SLD podobały Ci sie bardziej niż obecne ?

Lancaster, ja ci odpowiem - zresztą Camle odpowiedział dokładnie to co ja teraz napiszę, tylko w bardziej zawoalowanej formie.

Rządzy SLD podobały mi sie dużo bardziej niż rządy PiS and przydupasów. W dodatku gabinet Marka Belki był najleprzym rządem w ciągu ostatnich 17 lat (i trwał niestety bardzo krótko, jak wszystko co najlepsze w Polsce).

>jar1, 23 Wrz 2007, 21:23

>>Od Zamoyskich wara chamie jeszcze raz powtórzę !

>

>No bo co, folwarczny bękarcie :-)

Wierzę, że cię spotkam niebawem. Przekażę ci wtedy parę istotnych informacji, pisanych i nie tylko.

PiS wygra. PO przerznie kolejne wybory. Czy w końcu odstrzela Tuska?

Kto zostanie jego następcą?

Może jakaś kobieta? HGW? Może Pitera? Ostatnio strasznie jej hormony polityczne grają.

Jestem Europejczykiem.

>nie, lan - on chce Cię jedynie wydymać w kakaowe oko ;) - czy się dasz - jedynie Twój wybór :)

camle, to jest często jeszcze niżej. Oni i tak wiedzą, że ich będą cyckać. Cóż włądza ma prawo do cyckania i sie jej to nalezy. Ale przynajmniej będę szczęścliwszy bo tego fiuta z 3 pietra dwóch bryczek i warsztatu pozbawią.

Bo samochód rodzinny to ma być 10 letni tikuś i tyle !

Znowu, capie zaczynasz swoje straszenie? Mało Ci było wcześniej z innymi? Wiesz, że to karalne?

Weź sobie nogi wymocz w misce - dobre na odciski. A na głowie będzie lżej.

camle, a kto ci pomógł wyimaginowac sobie taki mój obraz ?:)))

Ja sobie zdaje sprawe z tego ze nikt tam specjalnie sie o mnie nie troszczy.

Nie chce mi sie po raz x pisać dlaczego głosuję na PiS, poszukaj sobie z łaski swojej.

Te same argumenty co Ty używałem zanim PiS sie wykazał i sprawdził jak uznałem. Odpowiada mi taka polityka, bez wpierdzielania się w gospodarkę itp. ...a że komus nie odpowiada styl...no cóż jakie warunki taki styl.

Polska jest pewnie nadal na topie najbardziej skorumpowanych krajów w regione.

Chcesz to załatwić prośbą ?

Szanowni obywatele nie bierzcie i nie wręczajcie od jutra łapówek - może byc ?

Nie naiwne ?:))))

skoro już przechodzimy do analizy mentalności typowego wyborcy - głosu narodu - to dyplomatycznie (dzięki lan, za nowe ego) popatrzę na to co szanowani koledzy mają do napisania - ja bez ostentacyjnych torsji sobie nie dam rady ;)

Dartman - tłuku folwarczny miekkim fiutem robiony...

W Polsce jest jeszcze jakieś 37 milionów ludzi (minus ci którzy wyjechali z dobrobytu).

Uwierz lepiej w statystykę, bo możesz równie prawdopodobnie spotkać mnie... A wtedy będziesz w stanie przekazywać informacje jedynie grypsem.

camle, a kto ci pomógł wyimaginowac sobie taki mój obraz ?:)))

;)

nie wiem - może Twoja dziewczyna mi opowiedziała coś nieco w łóżku ;)

nie lan - wiem tylko tyle ile mi sam przedstawisz ;)

Qubric, przypomnij tylko czy gabinet Belki to ten któremu nie wypalił wspaniały plan hausnera ?

Miller powołał Belkę bo kompletnie nad tym nie panował. A gdzie jest Belka na listach SLD skoro taki dobry i ceniony...no i najlepszy ????

muls, 23 Wrz 2007, 21:28

>arbuz to najwyzszy stopień uznania.potem już tylko dudusie i horsty.Lancaster nie miesci się w tej

>grupie.

hahaha, ale się uśmiałem,

widzisz masz coś pozytywnego, poczucie humoru,

pielęgnuj to mulsie.

lan, ja się nie obruszam - możesz mi zaufać - ja hoduję swoje alter ego na tym forum dla czystego relaksu -a hobbystycznie także wcielam się czasami w ewangelistę - zupełnie dla jaj! ;)

lancaster, 23 Wrz 2007, 21:38

>Miller powołał Belkę bo ...

???

Premier powołał premiera???

Lancaster, właśnie przestałem się dziwić dlaczego jesteś stronnikiem PiSu :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.