Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

No dokładnie, juz wtedy pisałem na forum, ze to pierwszy polityk z którym bym poszedł na browara, szkoda że go kaczory podmieniły na siebie :)

...to akurat błąd.

dartman, 24 Wrz 2007, 20:06

>>arbuzMC, 24 Wrz 2007, 19:54

>

>>Marcinkiewicz tak, fajny gość,

>

>Naprawdę? A czemuż on taki fajny?

czemu taki fajny?

no po prostu po Belce i Millerze, macherach z SLD zrobil dobre wrażenie,

pamietasz jak józwa pisal o żiobrze, że "mu z oczy le patrzy?"

to Marcinkiewiczowi "dobrze" patrzy :-)

po prostu kupił bym od niego używany samochód a od Belki czy Millera nie

Arbuza, jak się przekroi, to w środku jest czerwony - buhahah

A Marcinkiewicz to był nieudaczny karierowicz po szkółce niedzielnej. Mógłby reklamować pastę do zebów, proszek do prania albo chrupkie pieczywo śniadoniowe... Szkoda tylko, że robił to za moje pieniądze, a nie za pieniądze reklamodawców.

Qubric pierdzielisz. MArcinkiewicz to akurat może nie jakiś mega mąż stanu, ale kaliber Twojegu ulubionego(z czym mogę sie pogodzić, bo nic do gościa nie mam a jezeli już to in plus) Belki spokojnie.

No chyba, ze Belka lepszy bo znał Jennifer Lopez ?:)

CZEŚĆ KOMUSZKI !!! DZISIAJ JA NAPISAŁEM SCENARIUSZ NA SPOT WYBORCZY PISU !!

PRZECZYTAJCIE !!!!

ROK 2008.NA SKUTEK MACHINACJA BOLSZEWIA POLIDU WYGRAŁA WYBORY.

W KRAJU ZACZYNA SIE TERROR.WIEZIENIA PUSTOSZEJA BO MASOWE AMNESTIE DLA KOLESI UKŁĄDU DOTYKAJA WSZYSTKICH.

WARSZAWA WYGLADA GORZEJ JAK ZA POWSTANIA WARSZAWSKIEGO.WSZEDZIE ROZKOPY I LEJE.TAKIE INWESTYCJE POLIDÓŁCÓW WPŁYNELY NA JEJ WIZERUNEK.

OGÓLNA ANARCHIA I PIJANSTWO.W KRAJU NIE MÓWI SIE JUŻ "SZCZEŚC BOŻE"- TO ZAKAZANY ZWROT.

DOMINUJE POWIEDZENIE" CZEŚĆ MORDO TY MOJA".

WOJSKO NA ULICACH TŁUMI OSTATNIE JUZ NIEPOKOJE.BOLSZEWIA ZDECYDOWANIE ROZPRAWIA SIE Z OSTANIMI GŁOSAMI WOLNOŚCI. NIEBO PATROLUJA PILOCI NA DRZWIACH OD STODOŁY. W KIOSKACH TYLKO "GW" I PRASA Z JAMAJKI.

NIE MA JUZ POLSKI ZACHODNIEJ.JEST NOWA GENERALNA GUBERNIA. GUBERNATOR TUSK ODDAŁ ZACHODNIE ZIEMIE SASIADOM Z ZACHODU W UZYTKOWANIE WIECZYSTE.

KASZUBY TEZ JUZ NIE POLSKIE.ROSJANIE CORAZ BARDZIEJ DOPOMINAJA SIE O LEWOBRZEŻNE TERENY POLSKI,KTÓRE DONALD JAKO ICH POKORNY LENNIK BEZ ZASTANOWIENIA ODDAJE. OCZYWISCIE INDOKTRYNACJA MUSI TRWAC NADAL. NASTEPNIE PRZENOSIMY SIE NA BAŁTYK. TAM WIDĄC POŚCIG 2 OKRĘTÓW! GALERA DOWODZONA PRZEZ NIEJAKIEGO BOSMANA TUSKE Z KRIEGSMARINE SCIGA FREGATE "WOLNA POLSKA". NA POKŁADZIE OSTATNI ZBIEGOWIE POLITYCZNI.OSTATNI WOJOWNICY O NORMALNOSC I WOLNOSC W POLSCE. PRZEZ POLIDOWCÓW GROMKO NAZWANI RENEGATAMI I REBELIANTAMI- ZIOBRO, PREMIER KACZYŃSKI I JEGO BRAT PREZYDENT. ORAZ KILKU INNYCH. BOSMAN TUSKE BEZ WACHANIA NAKAZUJE ŁADOWAC DZIAŁA.KRZYCZY :

- WYBIJEMY IM MARZENIA O NORMALNEJ POLSCE I UCZCIWEJ POLSCE! OGNIA KRZYCZY ZAJADLE Z CZERWONA TWARZA KRWAWY BOSMAN!!

W TYM MOMENCIE COFAMY SIE DO 21 PAZDZIERNIKA 2007 ROKU.

POJAWIA SIE NAPIS : "JESZCZE MOŻESZ TO ZMIENIĆ!! ODDAJ GŁOS NA PIS!!

I CO KOMUSZKI? PODOBA SIE WAM?

[email protected], 25.09.2007 09:14

jar1, 25 Wrz 2007, 11:15

>>arbuz, duże litery sprawiają, że tego nie chce sie czytać.

>

>Jakbyś dał kursywą i boldem byłoby jeszcze bardziej po komunistycznemu .

chyba nie myślisz, że sam to napisalem?

wyciełem z onetu od niejakiego antka emigranta,

ale spot fajny :-)

• Redaktorzy

"Zaproponowany scenariusz spotu wyborczego PiS uważam za właściwy. Konieczne będą drobne korekty:

1. Tuske powinien mieć cygaro. 2. Minister Ziobro pod gradem kul powinien zasłonić Premiera. W tej postaci aprobuję do realizacji. J.Kaczyński."

arbuzMC, 24 Wrz 2007, 22:44

>ty jestes czerwony komunista, ty i jar, wszyscy o tym wiedza, twój ojciec byl ubekiem, boisz się Kaczorow, co ubeku?<

Tyle razu ci już pisałem, ćwoku najebany tanim winem, że byłem solidaruchem. I mój ojciec też był solidaruchem. Dziadek nie był solidaruchem, bo jeszcze nie było solidaruchów ale po wojnie musiał nieco nagiąć życiorys żeby nowa wadza nie patrzyła na niego krzywo w pracy... - pomyśl zasrańcu co to znaczy (o ile masz jeszcze czym mysleć).

Ale radze ci jeśli już chcesz żyć na tej twojej zapyziałej wiosce, zmień przynajmniej trunek... Jakieś perfumy pij, to przynajmniej nie bedzie ci tak z uszu śmierdziało...

A na kaczki chodze polować z dubeltówką. Napycham im dupy - kaczym śrutem, ale nie jadam :)))

arbuzMC, 24 Wrz 2007, 19:54

>Marcinkiewicz tak, fajny gość, pamiętam jak zostal premierem po tych gnojach typu Belka czy Miller, to poczułem ulgę.<

Poważnie??? Akurat wtedy mysiałeś się zerżnąć w gacie po pijaku!

lancaster, 24 Wrz 2007, 22:45

>Qubric pierdzielisz. MArcinkiewicz to akurat może nie jakiś mega mąż stanu, ale kaliber Twojegu ulubionego (z czym mogę sie pogodzić, bo nic do gościa nie mam a jezeli już to in plus) Belki spokojnie.<

Lancaster pierdzielisz. To Belka też latał po boisku za piłką przed kamerami??? Jakoś nie pamiętam.

Walery

Wysyp kilka paczek zapałek przed NIM i sprawdź, czy dobrze policzył (tylko patrząc na nie). Opisz wrażenia tu na forum. Na pewno bedzie to ciekawsze niż sytuacja polityczna w kraju. Jesli eksperyment sie powiedzie idź z NIM pod rękę do kasyna...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sorry to nie tu miało byc. Chociaz posrednio zwiazane jest to z tym tematem :(

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nie kurna mać, czyli

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Fantastyczna kondycja kraju rządzonego przez PiS – to kolejny, niedoceniany element, który szkodzi kampanii Platformy. Gospodarka rozgrzana do czerwoności, bezrobocie małe jak nigdy, korupcja zarówno w ocenie instytucji międzynarodowych jak i wg sondaży w trendzie spadkowym, rosnące płace. Czego może chcieć więcej wyborca w demokratycznym kraju w sercu Europy? Trudno wyobrazić sobie bardziej sprzyjające środowisko do wygranej partii rządzącej."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.