Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

>Nowy2, 26 Wrz 2007, 19:39

Jajcarz z ciebie jak mało kto. Gratulacje!

PiS jest za głupi, żeby zajmować się gospodarką.

Oni po prostu nic nie robią, ew. przed wyborami trochę porozdają.

Tyle, że ja jakiś czas to się odbije czkawką nam wszystkim.

Jestem Europejczykiem.

A to matka_kurka:

"...1) Jarosław Kaczyński jako dziecko miał szczęśliwe i wyjątkowo oryginalne dzieciństwo, mimo że większość dzieci akowców (rodzice Jarosława byli akowcami), w stalinowskiej i gomułkowskiej Polsce przechodziło gehennę. Żołnierze AK byli zabijani, torturowani, eliminowanie z życia społecznego, nakładano na nich zakazy meldunkowe. Tymczasem ojciec Jarosława, Rajmund Kaczyński otrzymał od stalinowskiej władzy przepiekany apartament na Żoliborzu, oraz pracę na Politechnice Warszawskiej. Dzieci akowców nie miały łatwego życia, były represjonowane w szkołach, publicznie poniżane i upokarzane ich rodziców nazywano bandytami z lasu. Tymczasem dzieci Rajmunda Kaczyńskiego, nie tylko nie cierpiały głodu, poniżenia i zastraszania, ale robiły za gwiazdy filmowe. W jaki sposób Rajmund Kaczyński przekonał do siebie władzę i czym zaskarbił sobie jej zaufanie, że zamiast podzielić los przeciętnego antykomunisty, żołnierza AK, kolejno władza ofiarowała mu dom, pracę i karierę filmową dla dzieci. Nie znam innego tego typu przypadku, bezinteresownej dobroci stalinowskiej władzy?..."

cdn. ;-)

jar>>>to się kłóci z wizerunkiem kurdupla szykanowanego i ponizanego.Psuje mi teorie.cholera.Ale co to tak bez przyczyny wyrasta takie cos i nie wiadomo z czego?.nauka musi sie tym zająć.

ale lepiej .Rzucili na rynek z tego przedsiebiorstwa od produkcji teczek tekturowych ,masę wiadomosci na temat obywateli.Okazuje sie że wszyscy maja prawdziwe ubeckie gwarantowane dokumenty, a tylko kurduplowi sfałszowali taki jeden malenki dokumencik.I tylko ma taki jeden i dodatkowo sfałszowany.He.Czy on juz nie był wtedy dyskryminowany przez te straszne słuzby?.

Matka_kurka ciąg dalszy ;)

"...2) Dostaje się Jarosław, jakimś cudem, do najbliższego kręgu doradców Wałęsy, w tym kręgu poznaje wielu ludzi Wałęsy, miedzy innymi Mieczysława Wachowskiego. W latach 80 Wałęsa nie był jednoznaczną postacią, wszystkie historyczne źródła podają, że Anna Walentynowicz i Andrzej Gwiazda oraz jeszcze kilku działaczy Solidarności, zarzucali mu współpracę z SB, która miała miejsce na początku lat 70, słynna sprawa Bolka. Wówczas Solidarność się podzieliła, na obóz Gwiazdy i Walentynowicz, oraz obóz Wałęsy, były jeszcze inne obozy, ale te dwa, to obozy główne. Lech Kaczyński, Jarosław Kaczyński razem z Mieczysławem Wachowskim, stanęli murem po stronie Wałęsy i to oni doprowadzili, miedzy innymi, do odsunięcia Walentynowicz i Gwiazdy, oraz do wyboru Lecha Wałęsy na przewodniczącego NSZZ Solidarność. Dekadę później Lecha Wałęsę, przy pomocy partii Jarosława Kaczyńskiego, Polacy wybrali prezydentem, do kancelarii prezydenta trafili obaj bracia i ich wieloletni kolega Mieczysław Wachowski. Dziś Jarosław Kaczyński nazywa Wachowskiego agentem, kieruje pod adresem Wałęsy najcięższe oskarżenia. Nie ma wątpliwości, że współpraca Jarosława Kaczyńskiego z Wałesą i Wachowskim, to jego wielka polityczna porażka..."

cdn.

>muls, 26 Wrz 2007, 22:27

>a generalnie czy mu się juz nie zmniejszamy???dartman- czy ty sie zmniejszasz? do poziomu wodza?

Nie do końca wiem kogo masz na myśli?

A to tez dobre :-)))

"Biuro PiS abonował teskty matki kurki! Czy to nie jest śmiertelnie zabawne!

Opowiem wam coś śmiesznego, dla rozładowania atmosfery. Dziś chłopaki, które zasuwają przy stronie, z moimi wypocinami, przysłały mi wiadomość. Zanim o wiadomości, składam podziękowania właścicielom i gospodarzom strony, których nie znam, nigdy się z nimi nie spotkałem i jestem tylko ich gościem, strona to ich dzieło. Teraz wiadomość od chłopaków. Adres główny, biura PiS, abonował moje teksty. Do wczoraj. Po serii tekstów opiewających dorobek wodza Jarosława, biuro PiS anulowało subskrypcję. Powiem szczerze, że nie miałem pojęcia o tym abonamencie i o partyjnym obowiązku czytania moich tekstów, ale jeszcze bardziej rozbawiła mnie partyjna cenzura. Śmieszność tego wydarzenia ma jeszcze trzecie dno, PiS jest partią paranoików, oni naprawdę obserwują i interesują się poglądami jakiegoś `formowego grafomana' i to na szczeblu centralnym. Politowania godne politruki, pupilki PRL, sieroty po komunizmie, żałośni partyjniacy, was nie zabije PO, LiD, czy inna opozycja, was zabije ludzki śmiech."

>dartman, 26 Wrz 2007, 21:13

>> a Ty to co niby wiesz o gospodarce i przedsiębiorczości, możesz się podzielić?

Widzisz, ja sie zajmuję tym, na czym się znam, i robię to całkiem nieźle.

A PiSiory zajmują się wszystkim na zasadzie "lepszy mierny, ale wierny".

Taka Fotyga. Toż to wsiura ostatnia, pośmiewisko całej Europy.

No i co? PiSowskie matoły twierdzą, że skoro się z niej śmieją to dobrze,

bo to oznacza, że dobrze broni naszych interesów. Toż to kompletne zidiocenie!

Chcesz przykład z gospodarki? Ile było szumu wokół "Pakietu Kluski"?

Oraz pierdzielenia jak to komuniści duszą przedsiębiorczość.

No i słyszałeś coś ostatnio o uproszczeniu prawa? Albo o samym Klusce?

Przeliczyli, że pracowników najemnych jest więcej jak przedsiębiorców i co?

Hajda na oligarchów!

Jestem Europejczykiem.

jar>>>dobra ale nie zadziwiające.Biuro powinno zamówic właściwe teksty i takie teksty zrobią dudus ,horst,profes i wielu innych.Opinia to nie tylko gazety-które kosztują.Stronki to jest to.A czemu NOwy ładuje te swoje stronki grzebiąc cały dzień w smietniku?.Profesjonalista?

jar>>>Kur...ć prawie pierdyknałem w suke policyjna.Naszła mnie straszna mysl.I nie potrzeba do tego mojej wielkiej inteligencji- jak mówi senicz.Arbuzy są z SB.Wypieli sie na wszystkich z opozycji,z opozycji pozostał im tylko jeden ,ale niespełna rozumu z zacieciem dzierżynskiego,drugi to chłoptas ubezwłasnowolniony wykorzystywany bez swojej wiedzy.Wszyscy pozostali wpółpracownicy to sympatycy albo aktywiści PZPR.Mimo gonitwy nie ukarali zadnego esbeka-zadnego!!!!Gonią jakies nedzne płotki,dziennikarzy,filmowców. Nigdy nie robili nic konkretnego w opozycji tylko jak to mówia na wsi -kręcili się.Nie maja żadnych teczek z SB.Nie licząc mistyfikacji-fałszywej.Kręcąc wałęsą robili zamęt i destrukcje.Przez cały czas działania po opuszczeniu wałesy żadnych sukcesów, oprócz jak to mówi znajomy menel-podszczypywania historii. Natomiast genialnie niszcza cała opozycję,wszystkich ludzi zwiazanych z opozycją,całą historie opozycji,marginalizując tamte czasy ,niszcza naszą sytuację w europie i rzeczywiste stosunki w kraju.Oczywiscie że to musi byc okraszone walką z .............i ze...........i całym swiatem.Walęsą nie miał racji mówiąc że to z chęci władzy.Oni mają MISJE.Jesli wykluczyc teorie o biciu po głowie i szykanowaniu , bo jak sie okazuje dzieciństwo mieli niezłe jak na tamte czasy, a nawet zadziwiająco dobre ,to to nie są rysy na charakterze.To jest misja.

Do wiadomości Profee..............lecze się i takie są tego skutki.A co będzie dalej?To co leczyc sie dalej profesorku????

jarciu jest tylko jedno wytłumaczenie takiego niesamowitego splotu "przypadków" dotykających Kaczyńskich, że należeli/należą do narodu wybranego.

chyba pocisz się mocno przed wyborami (ze strachu?) i zupełnie nieoczekiwanie wylazł z ciebie antysemityzm. A fe!

@jar1

@muls

panowie, zrozumcie, prawda jest prozaicznie prosta,

to wyborcy tak wybrali, mieli dosyć plucia w twarz i srania na glowę

macie tutaj przykład srania na glowę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a ja mam satysfakcję :-) a wiecie czemu?

bo widzę, że obsrali srajacego, hehe

was muls i jar1 też to dotyczy, co?

Ukryta Zawartość

O, arbuzy zaniepokojone. Szykujta sie, jak tu potem będziecie tłumaczyć, że Kwaśniewski to i tak lepszy niż Tusk i Wałęsa. :-)

Ale bedzie ubaw po pachy z arbuzów :-)

ajar1

sądzisz, że kwas lepiej wypadnie?

zobaczymy, sądzę, że niekoniecznie, Kwas jest mocny a raczej byl w TV bo żaden dziennikarz go nie przycisnął, to bubek ktorego latwo skompromitować, wystarczy chcieć.

widać jar1 jak tęsknisz za starymi, dobrymi czasami :-)

to się nie wróci, bo jest demokracja!

Sztaby Prawa i Sprawiedliwości i Lewicy i Demokratów porozumiały się w kwestii godziny emisji debaty Jarosław Kaczyński - Aleksander Kwaśniewski. Debata odbędzie się w poniedziałek o godz. 20. Debata ma być transmitowana na żywo przez trzy kanały telewizyjne: TVP2, TVN24 i TV Biznes.

zacieramy rączki!

Jarosław K. największy geniusz polskiej polityki od czasów Józefa P.,

zetrze się w boju na słowa z ex prezydentem Alexandrem K. w rzeczywistości pijakiem kwachem, hehe,

ale mu dołoży, cieszycie się?

jasne, że się cieszymy!!!

arbuz, ja sie wogóle dziwię, ze ktokolwiek chce gdziekolwiek z preziem jeszcze rozmawiać. Jedyne co mu pozostało to tania erystyka i jedna lub dziesiec kieliszków wina....nie Twoja sprawa arbuz. Niech ludzie na swiecie mają ubaw, ze potwierdza im się mit "polaczka"- pijaka. Smutne.

arbuz, dlaczego zablokowałes mulsa ? Pisanie głupot nie jest szkodliwe jak sie ich nie czyta, a mulsowi i tak juz nic nie pomoże, beda z jarem robić ósemki w ósmym kręgu :)))

ArbuzMC

przecież Piłsudski gdyby był współczesnym politykim byłby przez debili z PiS nazywany Komuchem (członek PPS, przedstawiciel CKR PPS na IV Kongresie II Międzynarodówki Socjalistycznej, naczelny ROBOTNIKA) szpiegiem obcego państwa (Cesarstwa Japonii), zdrajcą... (Przewrót majowy)...

przeczytaj notkę biograficzną Piłsudskiego...

Ukryta Zawartość

PiS to spadkobiercy endecji (szczególnie dzisiejszy PiS po odejściu paru sensownych ludzi), zostali tylko Ci co nie mają gdzie odejść :)

No ale pozyskali N. Rokita :))))))))))))))))))))))))))

Ukryta Zawartość

@zoltar

masz pewnie racje,

ale ja porównuje umiejetność rozgrywania w polityce, J.K to naprawdę zawodowiec w porównaniu do reszty towarzystwa, co nie znaczy, ze masz go lubić czy się z nim zgadzać.

wszystkim zwolennikom pissu polecam

Ukryta Zawartość

czyli jak w naszym kraju jest sukcesywnie wprowadzana demokracja rodem z Białorusi.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.