Skocz do zawartości
IGNORED

czy warto?? AVANCE DANA 503...

LunaticAllegro

Rekomendowane odpowiedzi

czy warto kupic takie kolumny za 1300 zl 2.5 roczne bez zadnych modyfikacji, z kartonami i dowodem zakupu???

byly w systemie kd z yamaha jako fronty odciete od 120 hz w gore...

prosze o szybka mozliwa odpowiedz ... pozdrawiam

to okazja?? czy mozna je taniej wyrwac??? dzis patrzylem u mnie w miescie w sklepie nowe 2200 zl - drogi sklep

a ma to zagrac w 13 mkw na cambridge audio azur 540rv2 i dvd89 jako fronty z naciskiem na stereo...

https://www.audiostereo.pl/topic/36375-czy-warto-avance-dana-503/

Dana503 to to samo co Omega 503, tyle że z tańszym tweeterem. IMHO za 1300 nie warto. Nie tak dawno mIGNAC za 800zł kupił lepsze kolumny (Eltax Linear Response). Za 1300 można już upolować AE Evo III.

no to jesli nie warto to czy warto w porownywalnej cenie wziac mission m34i?? jak sie ma to do avance???? z jakoscia i basem... MC czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz... bo na gg cie nie moglem zlapac zeby sie wypytac...

cos je tuningowales??? czy takie jak fabryczne masz???.. zastanawiam sie w sumie.. bo chcialem je wziac ale nie wiem jak to z cambridge bedzie gralo/.... i na jakich drutach....

w sumie 2.5 roczne ale moze nie bardzo zmeczone....

no MC nie dotrzymujesz obietnicy.... miales mi wieczorem przyslac projekty i sie nie doczekalem.... chyba ci jednak nie zalezy na zwiekszeniu obrotow i rzeszy zadowolonych klientow????

i co zrobimy z tym fantem .. wejdz na gg prosze...

ooo widze ze o mnie mowa :) no faktycznie za 800 zl wyrwalem. nawet przez chwile miałem AE III, ale eltaxy o dziwo robią piorunujące wrażenie, nawet w stosunku do AE III :) klasa grania chyba podobna, ale inny charakter brzmienia. no zapomniałbym dodać ze to McGyver tutaj się sporo zasłużył że kupiłem te eltaxy :) pozdrawiam ponownie Adam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.