Skocz do zawartości
IGNORED

alkoholizm Kwaśniewskiego

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

>drogi Marku, ja myślę, że współczuć to mało, powinniśmy Pana Prezydenta AK i jego przyjaciół z LiD poprostu wesprzeć

Ja zamierzam wesprzeć przyjaciół LiDu, czyli PO. Jeśli chodzi o pijanego Kwaśniewskiego, to również byłem tym poruszony, zwłaszcza że alkoholu nie piję wcale, co wynika z dawno przyjętego postanowienia, że nikt nigdy w takim stanie mnie nie będzie musiał oglądać... Jak dotąd bardzo mi z tym dobrze.

widzisz muls, bierz przykład z pana Marka

a przy okazji- zauważ tą reklamę, oj przydałby ci się taki przyrządzik

POmiarowy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

kpijcie sobie,

W dawnych czasach ludek myślal, że władza od Boga pochodzi,

że rządzący są mądrzejsi i tak dalej,

może i tak było ale w dobie mediów i demokracji nie da się ukryć,

że rządzący to ludzie przypadkowi, figuranci którzy reprezentują stojący za nimi układ,

jak u nas debilek Kwaśniewski czy w USA debilek G.W. Bush,

a do tego nasz Kwas jes alkoholikiem, co go nie dyskwalifikuje jako człowieka(może się leczyć) ale jako polityka jak najbardziej.

Świadomość tego jacy durnie potrafią dorwać się do władzy jest przerażająca.

Kwach nie jest alkoholikiem to zwykły pijak i złodziej bo każdy pijak to złodziej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Każdy prezydent ma jakies białe plamy

Kwach wódę -wie co dobre

Kaczor ma pewnie ochotę wychlać mlaska bo szmakę ,ale nie pozwala braciszek albo ma DYSARTIE (wikpedia)- jest to zaburzenie mowy wynikające z tych samych przyczyn co anartia. U dorosłych mogą być spowodowane również miażdżycą mózgu, nowotworami, stwardnieniem rozsianym. U dzieci występują często w towarzystwie mózgowego porażenia dziecięcego. Wyróżniamy 5 rodzajów dysartii:

- dysartia korowa- uszkodzenie okolicy kory związanej z mową

- rzekomoopuszkowa- uszkodzenie dróg korowo- opuszkowych

- opuszkowa- uszkodzenie jąder nerwów znajdujących się w opuszce

- móżdżkowa- uszkodzenie mózgu

- podkorowa- uszkodzenia jąder podstawy mózgu.

- cechy charakterystyczne dysarktyków:

- hiperkinezje- nadmierna ruchliwość mięśni lub całego układu.

- Hipertonia- zwiększone napięcie mięśni.

- Zaburzenia w oddychaniu- w czasie mowy i spoczynku, oddech krótki, przez nos, zależny od stanu emocjonalnego.

- Głos – słaby, o zmiennym natężeniu i wysokości czasem ochrypły, nosowanie.

- Artykulacja- rozmazana, zniekształcona, powtarzanie sylab, bełkot,mlaskanie, seplenienie, jąkanie, .

- Twarz- maskowata, bez ruchów mimicznych, mimowolne skurcze, otwarte usta, ściekająca z nich ślina.

- Inteligencja- nieco obniżona, większość ma II 70, niektóre dzieci mają normalny poziom inteligencji

dudivan, 25 Wrz 2007, 09:38

>Moim skromnym zdaniem jesli nie potrafi nad tym zapanować - upija się podczas pełnienia obowiązków państwowych, przed ważnymi wystąpieniami to to już jest choroba.<

Natomiast idiotyzm twojego wodza (cała rodzina pomylona od dziadziusia włacznie - to chyba już genetyczne) jest daleko poważniejszą chorobą.

I przenosi się na Ciebie, o czym świadczy insynuowanie, że na Ukrainie Kwaśniewski pełnił obowiazki państwowe...

Kwaśniewski nawet napierdolony jak ruski pershing przemawia składniej i sensowniej niż Giertych na trzeźwo w parlamencie UE.

muls i qubric jedna ubecka rodzinka,

tu was można poznać, jak bronicie innego ubeka,

to miło, ktos ma jeszcze wątpliwości?

Kwasniewski - "prezydęt szyskich uuuuuuuuuuuuui...Polakuf..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.