Skocz do zawartości
IGNORED

To forum tandetnych konstruktorów?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

oj Senicz Senicz.... wypowiadanie sie o denonie ktorego nie slyszales jest kompletnie nie na miejscu.... masz swoje lata a zachowujesz sie jak smarkacz...Piotrkowego Denona slyszalem a na AS uslysze Twoj sprzet...i wtedy wszystko bedzie jasne... wiesz jak to z ta krową jest ... ta co dużo ryczy....

p.s. przypominam ze zażywanie substancji odurzających szkodzi zdrowiu!!!

Danony maja okres przydatnosci do uzycia.............. czy aby nie za stary? moze traci myszka? ile on wlasciwie ma lat?

I chyba najwazniejsze nie jest to sprzet hiend jak rozumiem? a mnie chodzi o porownania z hiend. Chce zginac od miecza a nie od pochwy.

Danony maja okres przydatnosci do uzycia...... czy aby nie za stary? moze traci myszka? ile

>on wlasciwie ma lat?

To samo można powiedzec o Tobie.

I chyba najwazniejsze nie jest to sprzet hiend jak rozumiem? a mnie chodzi o porownania z hiend.

>Chce zginac od miecza a nie od pochwy.

Ciekawe ale skłonny jestem uwierzyc..ja majac 60konnego starego forda tez chce sie scigac z Kubicą!

p.s. przypominam ze zażywanie substancji odurzających szkodzi zdrowiu!!!

Senicz przecież Elberoth rzucił Ci już dwa razy rękawice, a ty nic (rycerzem to Ty nie jesteś), przecież on miał same słabe hi-endy więc Maranciunio powienien je rozjechać.

senicz >>>> Udaj sie ze chlopie do lekarza to co splodziles w szale i kompletnym przypadku jak piszesz to moze i bedzie grac przyzwoicie przy urzadzeniach ze sredniej polki ale na ,,konkretne,, klocki to sie nie porywaj bo bedzie bolalo oj bedzie.

Jeszcze jedno zeby to porownac to trzeba stworzyc caly kmonkretny tor audio a nie smietnikowe stereo za pomoca ktorego chcesz mierzyc sie z HI-End em.

Naprawde bardzo prosze wez silniejsze leki albo te co juz ci przypisano i nie chowaj ich pod poduszke.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.