Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego zwolennicy PiS obrazaja innych?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Paź 2007, 12:33

>Polsce potrzebny jest teraz spokój,wyciszenie emocji i profesjonalny,uczciwy rząd.

>Dość tej permanentnej rewolucji!

w polsce potrzebne jest szanowanie rezultatu demokracji: rezultatu wyborów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Horst

Jakież to były permanetne próby obalenia demokratycznie wybranego rządu?Demokratyczne.Każda opozycja ma prawo do obalenia rządu w sposób demokratyczny.

A w sprawie Saby to przecież nie kto inny tylko Dorn poleciał z tym do sądu,czym się osmieszył do reszty.

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Paź 2007, 12:56

>>Horst

>

>Jakież to były permanetne próby obalenia demokratycznie wybranego rządu?Demokratyczne.Każda

>opozycja ma prawo do obalenia rządu w sposób demokratyczny.

>A w sprawie Saby to przecież nie kto inny tylko Dorn poleciał z tym do sądu,czym się osmieszył do

>reszty.

tak to śmieszne, tak jak 14tys ofiar na drogach, a nie 9tys z malejącą tendencją

kłamstwa PO są urocze

przy byle bzdecie stawała przed kamerami sama wierchuszka sld i deklamowała- należy odwołać ten rząd

i potem jakby w tym samym studio stawała wierchuszka PO wtórując

analogiczny apel

bo wszystko było "porażające"

Jakież to były permanetne próby obalenia demokratycznie wybranego rządu?

Nieprzesadzałbym.

Ogólnie rzecz ujmując polityka prowadzona przez PO wbec PIS jest wynikiem permanentnego zagubienia i paniki poltyków tej partii. Dla mnie jest to dowód o ogromnej (niestety - bo moze i szkoda) słabosci i niedojżałowsci politycznej jakby niebyło starych wyjadaczy.

Co do PIS zgadzam sie i podpisuje się, że polityke kadrowa PIS powinien zmienic. FOTYGA i POLACZEK - PRECZ ze soja niekompetencją.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

horst

Nie żąglowanie liczbami tu jest ważne ale wykorzystanie wogóle śmierci ludzi i obwinianie tym jaką kolwiek partię.

To jest skandal i sk...two.

>xwx

przy byle bzdecie stawała przed kamerami sama wierchuszka sld i deklamowała- należy odwołać ten rząd

i potem jakby w tym samym studio stawała wierchuszka PO wtórując

analogiczny apel

nie pamiętasz? tych apeli..

to robi aurę permanentnej rewolucji, bolszewii

xniwax, 6 Paź 2007, 13:06

>horst

>

>Nie żąglowanie liczbami tu jest ważne ale wykorzystanie wogóle śmierci ludzi i obwinianie tym jaką

>kolwiek partię.

niedługo się okaże że za dziurę ozonową odpowiada pis

a lewica tylko za sukcesy gospodarcze, które pis zawdzięcza poprzednikom oczywiście niewątpliwie

Wojciechu, a które i jakiej partii to spoty wyborcze są merytoryczne i obiektywne?

Żartujesz prawda?

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Paź 2007, 12:33

>Polsce potrzebny jest teraz spokój,wyciszenie emocji i profesjonalny,uczciwy rząd.

>Dość tej permanentnej rewolucji!

w polsce potrzebne jest szanowanie rezultatu demokracji: rezultatu wyborów

Ukryta Zawartość

potraficie uszanować wolę wyborców?

panowie obrońcy demokracji! i kultury politycznej!

Ukryta Zawartość

Panowie

To jest własnie polityka (kłamstawa i kłamstewka) i politycy (kłamcy i ściemniacze) tak jest na całym świecie.

Nie ma takiej opcji aby wszędzie był jakiś "Mahatma Gandhi"

>xniwax

To przecież nie ja zacząłem o spotach.To była tylko riposta na zarzut Horsta.

Spoty mają odwoływać się do podswiadomości ludzi raczej niezorientowanych, a nie do tych rozumującuch racjonalnie.Na mój wybór nie mają wpływu i Wasz chyba też.

wojciechu, najbardziej podzielonym wewnętrznie krajem to Polska była za komuny, no chyba ze wszyscy tamten system kochali ?:) Mi osobiście powiewał - za młody byłem, zeby widzieć ewidentne minusy, to była kwestia braku porównania...niestety na zachód w tamtym czasie jechali tylko "sprawdzeni" towarzysze.

Obecnie, no cóż kraj jest podzielony tak jak wcześniej(1998-2005), nic sie w tym temacie nie zmieniło. Tyle ze po raz pierwszy jest to podział widoczny.

Styl sprawowania rządów PiSu nie do końca mi sie podoba. Tak jak podkreślałem głosuję nie dla tego ze są wybitni, tylko dlatego ze na tle tego co było do 2005 są wyraźnie lepsi. Jeżeli uważasz ze wyniki gospodarki kłamią, jeżeli uważasz ze Polsce nie jest potrzebne zaostrzenie polityki wobec korupcji to Twoja sprawa.

Ja uważam ze działania rzadu zwiazane z gospodarką i tepieniem tej plagi są jednoznacznie pozytywne.

Działania zwiazane ze służba zdrowia są...lepsze zaledwie niż poprzedników(przypomnij sobie te wszystkie "reformy" AWS i SLD). W temacie polityki zagranicznej ośmieszamy sie nie bardziej niż Bush mylący wojska austriackie z australijskimi, ale tu fakt punkt in minus sie należy. Jedno co to w polityce wenątrzunijnej zaczęto stawiać partnerom jakiekolwiek wymagania, a nie tylko brac co dają jak było poprzednio.

W końcu płacimy politykom za to zeby walczyli o interes kraju, a nie tylko dobrze wygladali ślac gładkie opowieści.

Liczą sie konkretne wyniki a te są.

Pozdrawiam

Panowie, może o spotch wyborczych nie rozmawiajmy bo to temat raczej dla fanów reklam.

Spoty beda takie jakie maja wizje agencje reklamowe a nastepnie jakis polityk nie zawsze artysta z zawodu je zakceptuje :)

>Horst

Czemu wątpisz w to,że nie potrafię uszanować woli wyborców?

Szanuję ją ale nie muszę się z nią zgadzać.

Już wielki de Goulle mawiał,że ile razy miał rację to zawsze był w mniejszości.

Albo inne większość ma siłe ale nie racji.

ja tą większość bardzo sznuję, bo w 2005 głosowali mocno pod prąd

pod prąd bardzo zmasowanej profesjonalnej obraźliwej propagandy

nie dali sobie wyprać mózgów

>Horst.

A teraz jest odwrotnie.Zmasowana profesjonalna obrażliwa propaganda jest po stronie PiSu.

To może i wynik będzie odwrotny niż w 2005r.

Duża część wyborców PIS liczyła po prostu na szansę zemsty na komuchach ( tym ludziom faktycznie odebrano szansę rozwoju ekonomicznego i po prostu godnego życia ). Tyle że gdybym był wyborcą PIS byłbym srodze zawiedziony bo dużo mówi się o symbolach czy agentach ale UB-ecy którzy mają ludzką krew na rękach jakoś nie są gnębieni w IV RP. Tu jednak chodzi po prostu o władzę a ta podobno jest słodka a do jej zdobycia są potrzebne głosy -stąd inteligencja to wykształciuchy ale już robotnicy to uczciwie pracująca " sól tej ziemi"- w części jedna poza RP

pozdrawiam

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Paź 2007, 13:44

>A teraz jest odwrotnie.Zmasowana profesjonalna obrażliwa propaganda jest po stronie PiSu.

nie jest odwrotnie, to tylko wynik waszej tkliwości, uraźliwości

po prostu nie jest

stogdan

Może i masz racje (przynajmniej w pierwszej cześci) ale na litość...KAŻDY polityk dąży do władzy bez względu na kolor transprentu i poglądy.

stogdan, 6 Paź 2007, 13:46

>Duża część wyborców PIS liczyła po prostu na szansę zemsty na komuchach

no po prostu mściwi :-)

mi np. chodziło o takie konkretne rzeczy, jak opadnięcie masek, uświadomienie potęgi ilości tytułów koncernów medialnych, odwrót od euroentuzjazmu w stronę eurorealizmu, poprawę dyscypliny w oświacie itd

nigdy o nienawiść

horst

Nie myślę że mściwi bo ludzkie życie to dla mnie pewna wartość i za jego bezkarne odbieranie powinno się karać ( to dobrze robi każdej przyszłej władzy)- oczywiście to moja opinia

xniwax

Jestem skażony niechęcią ( np przez Rakowskiego ) do tych dla których władza jest wartością samą w sobie .

zemsta na komuchach..

komuchom naprawdę nawkładano już wystarczająco, takie potrzeby dawno są zaspokojone

mścić można by się na ludziach, którzy wywołują emocje- nie da się tego raczej powiedzieć o tej smętnej rozmleczonej wazelinie pokroju olejniczaka, napieralskiego, czy ich łojczulka duchowego kwasa pijaczka poczciwego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horst, 6 Paź 2007, 13:52

Myslę że Pis zdobył sobie tą zdrową część elektoratu katolickiego a to jest sprzeczne z poglądem o mciwości tegoż gremium.Myślę o polakach którzy nie kupują wyborczej i nie są zmanipulowani propagandą michnikowską

zdobył nie zdobył, powtórzę się, bardzo szanuję ten elektorat, bo pranie mózgu urządzone przez merdia w 2005 było bezprzykładne i graniczyło z mentalnym zastraszaniem, zastraszaniem awansem do grupy podludzi i marginesu, debili pt. mohery

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Paź 2007, 14:17

>>ted25

>

>Czy tej zdrowej cześci elektoratu katolickiego nie przeszkadza Rydzyk i jego koncern medialny?

chodzi o tą słomkę w oku, tzw "imperium", które w rzeczywistości jest rozmodloną, zozmleczoną, babciną amatorszczyzną?

lepiej pilnować belki w swoim oku- ITI, Agora, Solorz- to ponad setka tytułów, dalekich od obiektywizmu, imperiów nienawiści i judzenia przeciw rezultatom, wynikom wyborczym

>Horst

Wg. Ciebie PiS walczy z komuną przy pomocy .... byłych PZPR owców takich jak Wasserman,sędzia Kryże,były szef policji(zapomniałem nazwiska),Kaczmerek.A z jakich rodzin wywodzą się Dorn i Ziobro?

W tej walce z komuną PiS był wspierany przez ....postkomunistyczną Samoobronę!

No i ten mityczny Układ.Szukali go 2 lata i znależli u siebie.

oni nie są oszołomami czy rasistami neurotycznej czystości

taka przeszłość to nie całość determinująca ocenę osoby

a ta walka z komuną wcale nie jest najważniejsza

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.