Skocz do zawartości
IGNORED

Apel o pomoc dla kolegi senicza

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Pól roku temu "...maranciunio to oczywiscie ze uklad jest nowatorski i tez nieznany. nawet mnie bo juz apomnialem co i jak ale zapamietalem ze jest nowatorski. Zreszta co innego dodac cos do juz istniejacego urzadzenia a co innego okradac Krakena. Wy myslicie tak jak gwalciciel na dziewczynie. Ja ja tylko troche wykorzystalem, nawet nie poczula. A zreszta lezala nieprzytomna bo ja walnalem w leb."

Wasza Wysokość a stuninguj Ty sobie MÓZG.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

...ciekawe kiedy koledzy sie połąpia, ze zakładajac tego typu wątki tylko nakręcają koniunkturę seniczowi...

...uwazam, ze jest tego wart, bo to interesujay człowiek...ale koledzy to już sami siebie przechodzą w tej reklamie senicza ;)

Pozdrawiam

Ja jestem prostym i nieuczinym czlowiekeim. Ale starm sie i robie na swoim poziomie rozne urzadzenia. Ale koledzy jaki musza poziom reprezentowac umyslowy kiedy nic nie potrafiecie zrobic a juz tym bardziej wymyslec? no chyba przyznacie sami ze troche to dziwne co? samouk wodzi za nos cala zgraje uczonych! no to kto tu jest czubek? ja czy ONI? Zrobcie cos naprawde fajnego a nie tylko zrzynac z netu. Oczywiscie mozecie sie szczycic swoim sprzetem firmowym. To tak jak byscie sie szczycili sztucznym czlonkiem. No cos podobnego. Czyli wystawiacie swoja proteze do podziwu. Moge sie na niej podpisac kupamieci.

senicz, 9 Paź 2007, 12:25

Tyle sch w necie a ja czerpie calymi bajtami i mam a wy nawet tego nie potraficie!!!

senicz, 9 Paź 2007, 13:09

no to kto tu jest czubek? ja czy ONI? Zrobcie cos naprawde fajnego a nie tylko

zrzynac z netu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

oj senicz senicz.

senicz, a nie lepiej by byo zrobić porównanie jedzenia ugotowanego przez pasjonata w domu vs kupne zarcie do odgrzania w mikrofali ?

...a Ty zaraz ze sztucznym penisem wyjezdzasz...

"Sztuczny penis to jedna z ladniejszych rzeczy jakie ostatnio widzialem."

Ubogie masz doznania estetyczne , a może za dużo luster w domu.

Ja was koledzy troche tak macam mentalnie ale poziom macie denny. Brak humoru na forum. Wam tylko w glowie zgrywa a ja musze wykonac to co juz mam zamowionego w dziedzinie audio. Kupa roboty ale na szczescie mam duzy ekran i podzielnosc uwagi.

Ale do rzeczy bo wy zawsze na boczny tor spychacie problem. No w koncu bedzie cos z tym CD? ja sadze ze nie. Nic ciekawego nie wystawicie. I zobaczcie cala Polska dala ciala. Boja sie Maranciunia chudziunia maluszka nieuzbrojonego. I maja racje. Slucham go teraz i musze stwierdzic ze niezle to popierdanicza. Slucham takiego kawalka co to gosciu idzie do perkusji i wali. Jak idzie to stapa i bas taki sie unosi w powietrzu. Ale daje. Zaraz skonczy. Bo ile mozna tak silnie walic? O wyszedl i lekko trzasnal drzwiami. Teraz jakis powazny kawalek leci. Ale bas maja tego kotla duzego jakiegos. Ale wali zglupail czy co?

Moze to jaki walc bo tak obertasa kreci?

senicz znasz ten sklep ? jak wypada ? dobre ceny i towar ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Slucham takiego kawalka co to gosciu idzie do perkusji i wali. Jak idzie to stapa i bas taki sie unosi w powietrzu. Ale daje. Zaraz skonczy. Bo ile mozna tak silnie walic? O wyszedl i lekko trzasnal drzwiami. Teraz jakis powazny kawalek leci. Ale bas maja tego kotla duzego jakiegos. Ale wali zglupail czy co?

Moze to jaki walc bo tak obertasa kreci?"

- z pamiętnika Plastusia z IB.

czesto te hiendowe firmy robia spore uklady aby miec pretekst do brania duzych pieniedzy za cd. Dawaja np 8 OP na kanal!! ale glupota co? jak wystarczy 0. Daja dodatkowe dac ale z tym moge sie zgodzic ale nie pp tylko rownolegle dla zwiekszenia pradu wyjsciowego. jesli stosuja i/v.

aranciuniem chce pokazac ze prostym ukladem mozna te wszystkie uklady zalatwic i wcale nie musi to byc takie drogie. Poodbnie jest z mechanizmem i zasilaniem. Koledzy przykladaja tak wielka wage do tego. A ja myk Maranciunia na starych elektrolitach w orginalnej czesci i super starych jeszcze Elwy w dodatku. Oczywiscie jak to ja weglowce i kady elementy inny w kanalach. Choc chyba wartosci podobne? Ale maranciunio choc taki skladaczek zalatwi kazda wasza maszyne bez problemow nawet te super podmienione na stronie. Smiac mi sie chce z tych domosroslych konstruktorow bezmozgich palantow co to debatuja nad typami kondow czy rezystorow. I co to wam da? dalej plumka i szelesci prawda? A Maranciunio na smieciach zbudowany i pierniczy was ............

Kwadratura koła.

Seniczu kochany jeśli juz bierzesz leki to broń Cie Panie Boże z bazaru.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.