Skocz do zawartości
IGNORED

czy forum to szpital psychiatryczny?

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax, 10 Paź 2007, 22:39

>..no doszliscie do jakiegoś sensownnego wniosku.

no.. ze czas na bulke z bananem...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Rolandsinger, 10 Paź 2007, 23:04

>Niestety, na to wygląda. Przynajmniej tak pisali w dyplomie.

Na ktorym bazarze wcisneli ci ten szajsowy dyplom?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja specjalizuję się w...sprzedaży w branży IT. 2 lata pracowałem jako terapeuta uzależnień, 2 lata jako psychoterapeuta, potem olałem sprawę, I dziś, gdy spotykam znajomych, którzy są czynni w zawodzie, to płakać mi się chce. A specjalizację mam medyczną i menedżerską (dawna psychologia pracy).

Roland !

a jakimi metodami pracowałeś? Czy specjalizujesz się w psychologii Gestalt , w behawioralnej, zotientowanej na proces, czy w psychoanalizie?

Czy zgadzasz się z obiegową opinią że najbardziej niezrównoważeni emocjonalnie są właśnie sami psychologowie?

A gzdie jest Twoim zdaniem granica między psychoterapią a resocjalizacją- ta ostatnia wydaje mi się bardziej znacząca niż terapia

Jak to jest według Ciebie?

kalimorfa, teraz Roland specjalizuje sie w... jak opchnac 1000 dupowatych pendrajwow w jakims ekszynie czy innej techdacie...

...hmmm, chyba nasza Sylwia wyznaczyłą sobie cel: "zagnać" Rolanda w przysłowiowy "Kozi Róg"!!! Roland, Ty się chłopie nie daj, też weź encyklopedię i do boju! Tylko to nie Funia-Blachara, łatwo nie będzie.... Podobno - takie słuchy chodzą na forum, to SAM VLAD!!!

pzdr

Staszku mam podobne poczucie humoru do Vlada podobną osobowość pasje i sposób myślenia o niektórych rzeczach.....ale wiele mnie też od Vlada różni chociażby oczywisty fakt że Vlad to facet

a ja jestem kobietą

kalimorfa- kobieta

Vlad - facet

zatem Kalimorfa to nie jest Vlad

Vlad ma bogatą duchowość

Kalimorfa ma bogatą duchowość

Vlad jest mentalnie podobny do Kalimorfy

Kalimorfa jest mentalnie podobna do Vlada

Vlad jest emocjonalnie różny od kalimorfy

Kalimorfa jest emocjonalnie różna od Vlada

................OSTATECZNIE VLAD I KALIMORFA SĄ PODOBNI DO SIEBIE ALE NIE SĄ TOŻSAMI ZE SOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZY TO JEST JASNE ?????????????????????????????CZY POTRZEBNA JESZCZE INNA MEGA ŁOPATOLOGIA???????????????????????????????????????

pS JESLI MAMY TU PSYCHOLOGÓW I NIE ODRÓZNIAJĄ KOBIETY OD MĘŻCZYZNY - MENTALNIE TO GRATULUJĘ NIEDOKSZTAŁCENIA.......................................

kalimorfa jest zbyt barwna na ćmę....

kalimorfa to też egzotyczny, jedyny w swoim rodzaju kwiat o kolorze czerwono szfirowym, który w celach obronnych wydziela trujący zapach

piękny ale duszny i śmiertelny w dużej ilości

kalimorfy rosną samotnie bo boją się innych roślin i owadów które mogą je pożreć, toleruja tylko wszystkie kotowate i z nimi mogą żyć w symbiozie...

w Polsce można je chdować w warunkach domowych jeśli ktoś ma ciepłe mieszkanie,

trzeba dabć o tą roślinę bardzo czule bo innaczej szybko uschnie, minimalna temperatura w domu przy hodowaniu kalimorfy wynosi 25 stopni Celsjusza i nalepiej żeby hodowca nie hałsował,

kalimorfy lubią błogą ciszę....

...co prawda widać ze kalimorfa nie jest seniczm czy Vladem, ale bardzo mi sie podoba jak sie tłumaczy że nie jest !:)

No i jak Włodek, myslałeś ze kogoś nabierzesz ?

Pozdrawiam

lancaster kobiety takie jak ja są szczere do szpiku kości... nie lubię pomówień

ale tu wszystko możliwe skoro potwierdziliście mi ze forum to szpital psychatryczny..................

kalimorfo, można poczynić dowolne załozenie i jak sie uprzec to sie sprawdzi...:)

... maniacy audio do końca normalni nie są...ostatecznie - kto jest ?

A o co Tobie dokładnie chodziło z tymi podejrzeniami o szpital psychiatryczny ? Wyciekło info ze Lukara sponsoruje NFZ ? To miała byc tajemnica przeciez...

Pozdrawiam

"mam powazne wątpliwości po tym jak kilku forumowiczów wmawia mi że jestem Vladem

oswiadczam publicznie że nie przechodziłem operacji zmiany płci"

kalimorfa już w pierwszym zdaniu przyznał sie ze jest seniczem a nie Vladem.

No to chyba sprawa wreszcie jasna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.