Skocz do zawartości
IGNORED

czy forum to szpital psychiatryczny?

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

Kalimorfo - teraz to już wpadasz w samozachwyt - to żadna sztuka wkręcać będac anonimowym/ą na forum - jasne że można sie bawić w różne osobowosci jak wielu userów tu to robi - tylko jak chcesz aby traktowano Cię powaznie, szanuj innych... Prowokuj ale nie ośmieszaj - bo dołączysz do "panteonu" postaci ignorowanych przez większosć...

Ok, z mojej strony EOT - żaden consensus nie wyniknie z wątku, w którym przeplatają się złośliwości na zmianę z szyderstwami... Ale musze przynać - tytuł wątku obiecywał potencjalne ciekawe dywagacje!

Kalimorfa to Vlad!!!

Opamiętajcie się. Tu nie ma w obecnej chwili żadnych babek, może jedna przypominająca......nie będę bezpośredni, bo byłoby to niezbyt eleganckie. Jedno jest pewne, jeśli jest tu jakaś kobieta, to na pewno nie wygląda ona tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Roland, pewnie kalimorfa tak nie wyglada. Z facetów tu wystepujacych tez pewnie nikt nie przypomina Seana connerego(no może Vlad :)) ... bardzo ładna kobieta, chyba pierwsza którą wkleiłeś i mi się podoba.

Pozdrawiam

w psychiatryku wszyscy mają halucynacje i nie wiadomo kto jak wygląda,

obecnie przypominam dużego legwana....a Vlad podobny jest do fioletowego jednorożca....

• 1 miesiąc później...
  • Redaktorzy

"Staszku mam podobne poczucie humoru do Vlada podobną osobowość pasje i sposób myślenia o niektórych rzeczach.....ale wiele mnie też od Vlada różni chociażby oczywisty fakt że Vlad to facet"

Kalimorfuniu droga, to jest różnica w twoim specyficznym wypadku pomijalna. A do podobieństw dodam jeszcze w zasadzie identyczny styl pisania i niepohamowaną skłonność do używania DUŻYCH LITER.

>jozwa maryn

>Kalimorfuniu droga... do podobieństw dodam jeszcze w zasadzie identyczny

>styl pisania i niepohamowaną skłonność do używania DUŻYCH LITER.

No to pozwole sobie wkleic pierwszy z brzegu tekst jozwy, ostatnio zamieszczony :

>A co do uwagi Piotra, nie wiem oczywiście, jak to było z minutą ciszy i ofiarami, bo w tym nie uczestniczyłem i wezwania nie słysząłem. Ale po pierwsze >wydaje mi sie, że dla chrześcijanina to POWINIEN być moment refleksji, po drugie zaś, pamięć osób NIESŁUSZNIE zabitych wyrokiem niewątpliwie na >uczczenie zasługuje. Mało takich było? Czyżby ZA MAŁO?

Moja z kalimorfą - szkoła ! :))

...a ze wiadomo z biologii, ze istoty nizsze przejmują zwyczaje (np. sposob pisania) od wyzszych, wnioski wyciągnijcie - sami ! :))

Taaak! :-)

Wszystko co zostało napisane w tym wątku to szczera prawda!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 miesiące później...

Szanowni Forumowicze!!!

Co się na tym forum dzieje?

To jakieś jaja powielkanocne czy faktycznie wspomniany w tytule wątku szpital?

Macie tu jakiegoś dyżurnego psychiatrę?

;)

Pozdrawiam wszystkich zdrowych emocjonalnie

:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.