Skocz do zawartości
IGNORED

7 cudów Jarosława K

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan

teoria nawroconego komucha rzeczywiscie jest czesto wykorzystywana, niech przytocze: kuron, michnik, z ostatnich lat kryze, chcesz do nich dopisac kaczynskich, no nie wiem, dla mnie to i za naiwne ,i za proste; niepokojacy jest fakt ,ze kaczynski teraz sobie jakas martyrologie okresu mlodosci tworzy, bedzie kiedys trudniej przez to dociec prawdy o braciach...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro, 11 Paź 2007, 16:23

>dudivan

>teoria nawroconego komucha rzeczywiscie jest czesto wykorzystywana, niech przytocze: kuron, michnik

Co ty, oczu nie masz?

Chyba widać kto leci w ślinę z Generałem Tajnej Policji Zbrodniczego Systemu?

Co ty, oczu nie masz?

Chyba widać kto leci w ślinę z Generałem Tajnej Policji Zbrodniczego Systemu?

dud

a co to zmienia 'w temacie' kaczynskich? ciagle sie zapetlasz, nie musisz tu przekonywac , ze kiszczak czy michnik jest be, Ty probujesz przekonywac , ze kaczynski jest cacy, a ja jakos nie moge sie przekonac do jak piszesz nawroconego komunisty, socjalisty jarka k., bo ja z socjalistami nawet nie rozmawiam , a co dopiero glosowac na nich...

dud

ale ja nie musze byc zwolennikiem zadnej partii, zeby miec poglady, zaczadziales?masz tutaj jakas role do spelnienia?pieprzysz jak najety pis i pis az sie w koncu zapetliles, czlowieku dorosnij, kiedys bedziesz szukal pracy, chcial zyc uczciwie i bedzie Cie gowno obchodzilo czy to sie nazywa PIS, PO czy LID byleby wszystko szlo do przodu...a nie idzie do przodu dlatego napewno nie zaglosuje na PIS bo mnie te 2 lata w wykonaniu PIS zmeczyly, nie chce patrzec juz na kaczynskich, gosiewskiego, pielegniarke szczypinska itd. itp. po prostu nie chce, mam juz ich dosc, ja juz wole tuska z tymi jego ananasami, krewetkami i by zylo sie lepiej, moze to jest na zasadzie mniejszego zla, moze nie jestem przekonany do PO, ale jestem elektoratem negatywnym pis, nie chce po prostu ich widziec co dzien w tv, nienawidze ich, tak jak oni nienawidza wszystkich naokolo...

dud

a ty jestes zwolennikiem pis bo zabrali ubekom emerytury i przeprowadzili lustracje , nie? No to obudz sie, oni nie zabrali ubekom emerytur i nie przeprowadzili lustracji...

Oto przykładowy wybraniec dudivanów, Horstów, lancasterów. Ponad wszystko spelnia podstawowy warunek: Nie jest aż tak piękny jak jego podwójny komandir.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kolejny wybraniec, sympatyczny, miły i dobroduszny. Poza tym całkowicie zdrowy...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak dla równowagi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A to 3/4 Komandira. czyżby bawił ostatnio na Filipinach?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

porucznik, Ty nie filozofuj tylko kupuj działki w Łomży. Za dwa lata jak cudotwórca tusk zrobi z Łomży Londyn...no chyba nawet Tobie nie muszę mówic ze zarobisz ?

Już kończę. Jeszcze tylko unikalne zdjęcie z samego nieba. Władca władców i szef Komandira.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

poruczniku, a nie wydaje sie Tobie dziwne ze szef szefów Twajej kamandy siedzi teraz jako szara emnencja samoobrony ?

Tak dlako od sztabu z dońkiem i preziem..i zobaz co sie porobiło...jeden zastał Łomże słomiana a zostawi anglosaską, a drugi na imieninach u Filipa na okrągło.

Zacny lancasterze, zwracam ci uwagę, że ja w przeciwieństwie do ciebie się nie deklarowałem. Ten pan którego masz na myśli, jest mi absolutnie obcy (jego geneza wręcz odpychająca) ale zaraz... Przecież zasilił partyjkę koalicjanta twojego guru. No, no... Lancasterze, nie zapędzaj się!

poruczniku, ależ przeciez to ten pan mówił do samego prezia per: "Oluś, ty tu nie masz nic do gadania". A prezio będac nizej w hierarchii wydaje polecenia Dońkowi....a nad nimi wszystkimi stoi....no kto przygarnął wodza ?:)

Tak poruczniku....Andrzej...i jest to doskonale widoczne w POlityce, nie udawajmy ze tego nie widać...jeszcze przed wyborami pewnie przyjdą rozkazy ze sztabu i Doniek będzie sypał zboze na tory :)

zabulgotalo,zagrzmialo i na pomoc dudiemu skoczyl lancaster,na temat lancaster na temat, popraw ten moherowy berecik i popisz nam jak to jest z cudami kaczynskich, nie chcemy o donaldzie i po, to nudne, chcemy o bojowych kaczkach i ich bojowych , zasluzonych rodzicach...

Zadziwiasz mnie lancasterze. Twoją teorię uważam za zgoła fantastyczną, dokładniej zaś mówiąc, nie wartą traktowania serio. Dlaczego ulegasz nonsensownej demagogii mistrza intrygi politycznej i wyborczej, czyli Twojego idola 3/4?

jarus skurwil sie do potegi rzadzac z gwalcicielami i bandytami , a doniemu kaze przysiegac , ze nie wejdzie w koalicje z lid-em, jak to 1-y raz uslyszalem pekalem ze smiechu, ZENUA...

poruczniku, nie wiem skad masz pomysły kalibu electro ... ele to chyba widać gołym okiem, ze Tusk przejał strategię kampanii negatywnej ? Czy ktos w pltformie m wogóle jakiś inny program jak tylko wyeliminować kaczki ? Zupełnie jak miszcz szefa, szefa dońka - balcerowicz musi odejsc...nawet sie udało, moze i Dońkowi sie uda, bo jak do tej pory jedno co mu wyszło to słoma z obuwia.

ufff odwazne slowa napisales lancaster i takie kategoryczne brrrrrrr skora na napletku cierpnie....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.