Skocz do zawartości
IGNORED

Dzisiejsza debata- typujemy wynik!

Kmicic

Rekomendowane odpowiedzi

tomek7776, 16 Paź 2007, 09:32

>donek chcial stolek premiera,stolek marszalka dla swojej parti i polowe ministerstw,same kluczowe.

>

>i to jest oferta koalicyjna?

Bo to przecież jest głupota nie przyjąć propozycji PiS, widać na przykładzie niedawnych koalicjantów że warto być w koalicji z PiS. Z PO dokładnie działo by się to samo. Przypominam że PO się nie zgodziło choćby z powodu obaw o wykorzystanie służb przeciwko koalicjantom. Czy to jest takie trudne do zauważenia?

>to jak hitler w 39 ultimatum dla polski,ale donek chyba ma takie ciagoty,cos ma w genach.

Czyli dziadek z Wermachtu, ten który zdezerterował. A Twoje ciągoty do PiSu? Twój ojciec był księdzem?

Po tych wpisach jest zrozumiałe czemu wśród braci lekarskiej tylko psychiatrzy nie przeprowadzili ogólnonarodowego protestu.

Pracą będą zawaleni ,na dodatek za bardzo dobre stawki.

:-))))

cud jak ten co miał matke boskie w klapie

też sklerotycy nie pamiętają "drugiej japonii" i już żadziej ktoś się na onecie dobija sprawiedliwości "bolek oddaj moje 100mln"

a irlandia.. o ile wiem, to niestety jedną z przesłanek sukcesu była tam właśnie emigracja- pieniądze wracające do kraju z emigracji

druga japonia była, teraz irlandia, oby tylko nie belfast i walka o utraconą niepodległość

też mamy takie tradycje

a moze powinni ludzie przestac tolerowac takie nawyki roznych parti ,i zaczac je rozliczac?

widze ze wszystkie partie polityczne to typowe pasozyty!!!!!!!!!

tomek, o rozliczaniu partii i skarzeniu polityków do sądu to nawet znajdziesz watek w moim "o mnie". Zainteresowanie nim żadne. Ludzie lubią zapominac co 4 lata jak było poprzednio i wybierają te same "twarze".

Walery, ale co by nie mówic to ma odwage cywilną Donald...przed wyborami do samorządów też zapowiadał ze mentalnego rubikonu pt. koalicja z SLD nigdy nie przejdzie...no i wzorem przekroczył :)

...pewnie powiesz że jak to Cezar ?:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>myśle walery że pójdą w kierunku korupcji dziadka.Uciekł, wziął ze soba żołnierskie buty a potem je

>...sprzedał.

Z dziadkiem już nie za bardzo mogą. Bo korzenie naszych kaczek są też znane. Zawsze lepszy dziadek wcielony do Wermachtu na siłę niż carski oficer z własnego wyboru.

No mulsie, prosze bardzo, nie poznaję kolegi....już doszliśmy widzę do tego że PiS i PO to to samo...teraz tylko poczaszkuj na temat tego kto i na jakich warunkach sie chciał ukladać z było nie było zwycięzcą wyborów.

Podejrzewam, ze gdyby wygrało PO to by sie z PiSem jednak dogadali 51/49 i nikt by nie miał pretensji...no ale donald zaliczył juz tyle porazek w tamtym czasie, ze pewnie chciał raz wygrać...tak jak Frank pisze, lekarze niektórych specjalizacji będą mieli co robić....pomyślec, ze niektórzy widzą w Tusku cokolwiek lepszego niz w Kaczyńskim .... a najlepszy z nich jest oczywiscie kwasniewski....dieta kapuściana, solarka, błękitna koszula....szkoda, ze dopiero 2 lata minęły, bo po 4 to juz nikt by złego słowa nie powiedział....a że pije - swój chłop.

lan>

Jarek w takim razie przekroczył Grand Rubikon z SO i LPR. Taki troszkę jednostronny jesteś. Przypomina mi się rozmowa dwóch poznaniaków (Laskowik i Smoleń)

- Amerykanie to mają satelity szpiegowskie

- A my?

- My mamy badawcze, one badają co tamte szpiegują.

Zresztą chęć dobrania się do dupska dawnym kolegom z opozycji którzy pogonili kaczorków jest na tyle silna że nie wykluczałbym PiSLiD. Zapewnienia Kaczyńskiego wiecie gdzie można sobie wsadzić.

Walery, jestem jednostronny bo piszę o Tusku prawdę ? Zresztą nie ja mieszkam w stolicy, więc sam oceń czy macie dobry samorząd. Chodzi mi o dowalanie sie o to co kto powiedział....to bez sensu. Gadac to już gadali chyba wszyscy o wszystkim. Może kiedyś gawiedx przestanie sie podniecać odgrzewanymi na różn sposoby kotletami i zacznie zastanawiać nad skutkami rządów określonych partii.

Nawet najwieksi przeciwnicy PiS przyznają,z e zostawiają po sobie najmniejszy bałagan z dotychczasowych. Nawet czytałem, ze w ministerstwie finansów jest jakas nadwyzka...jak oni to zrobili....pewnie zaraz lekarze znów zaczną sie zwalniać i zadac podwyżek po takim info :)

>Walery

Wczoraj Kaczor w Teraz My dokładnie wytłumaczył dlaczego nie powstała koalicja POPiS i dlaczego zawiązał koalicję z SO i LPR. Tusk od początku po wyborach grał na zniszczenie PiS. A kto poszedł po rozmowie z Kazikiem, który próbował jeszcze raz zmontować koalicję i wypaplał do Kaczorów i wzbudził nieufność? Tusk ma wybitną zdolność tipeksowanie ludzi. Gdzie jest Olechowski, Płażyński, Gilowska, Religa, no i Rokita? Gdzie jest gabinet cieni? Tusk jest bardzo niebezpieczny bo jest fałszywy i cyniczny. On nawet swojego programu się wypiera bo zakładam, że to co chce zrobić ze słuzbą zdrowia to wie. Najciekawsze, że na te same chwytu, które stosowała UD kilkanaście lat temu w stosunku do młodych, teraz nowa młodzież też na to się nabiera. Młodzi są tylko mięsem armatnim. Nikt po wyborach nic dla nich nie zrobi. Starzy świetnie się wszędzie trzymają.

lancaster, 16 Paź 2007, 10:24

>Zresztą nie ja mieszkam w stolicy, więc sam

>oceń czy macie dobry samorząd.

Samorząd nie ma nic do roboty, Muzeum Powstania już jest. Sądząc po działaniach brata premiera Warszawie nic więcej nie jest potrzebne.

Zamach komuchów na Ziobrę?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

horst

straszna u kolegi złość!

skąd to się u pisiaków bierze? jak nie z nami przeciw nam!

do zajebania przeciwnika!

wszyscy zwolennicy jedynie słusznej partii są tutaj szalenie agresywni

włączcie radio maryja i wyluzujcie się!

pzdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.