Skocz do zawartości
IGNORED

Afera zwiazana z niedawna poslanka PO

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

"- To co pan profesor Religa w tej chwili wygłasza w swoim spocie jest zupełnym kłamstwem w stosunku do tego co mówił 12 sierpnia w "Newsweeku" - mówiła Kopacz "

Logika dla debili normalnie :)))) Jak można kłamać w stounku do tego co sie mówiło ??? Jak ta baba przyjeła to co Religa powiedział wczesniej za PRAWDĘ ? Przecież to było zdanie Religi a nie żadna prawda. Zdanie to na potrzeby spotu zmienił:), nic wiecej...o żadnym KŁAMSTWIE nie ma mowy. Ciekawe czy Religa zdaży pozwać babe do sądu ?

Ech niektórzy POwcy to jednak straszne mohery...

wkamil, no przecież wiadomo ze ta sprawa była wyciagnięta teraz ze względów politycznych. Dlugo chcesz jeszcze przekonywać samego siebie ze tak było ? Bo reszta kolegów nie ma chyba wątpliwosci...i Ty jak sie domyslam też....podobnie jak co do tego ze tylko dwoje i broń Boże nikt więcej w PO brał łapówy...na szczęscie już sie pozbyto tych czarnych owiec i reszta idzie prosto do nieba.

...najgorzej to beda miały te przychodnie które stana sie nierntowne, a beda takie na bank :)))

...no cóż budynki trzeba bedzie sprzedać wraz z ziemią ... a spzedac będzie ten "kto w porę wiedział" kiedy kupić. Kupić "niekoniecznie za dużą kasę", bo to straszne rudery przecież.

No Lancaster. Ja nie wiem skad ta obawa o jakies ustawki przy prywatayzacji zoz-ow. Toz przeciez PiS wygra wybory i zrobi to tak, zeby bylo transparentnie. Nie wiadomo o co kopie kruszyc, jeszcze tyle Wloszczowych w Polsce czeka na lotniska :-)

>wkamil, 17 Paź 2007, 14:08,

przeczytaj stenogramy, ta baba już siedzi, nie widzisz tego? pieniądze przeszły z ręki do ręki a jest to początek. Tutaj nie ma żadnych wątpliwości.

Zarzuty karne wkamil, to się pojawia jak pani zdejmą immunitet jakbyś nie znał procedury.

Lepper uciekł spod noża, Kaczmarek i Krauze nie. Sprawy toczą się długo.

Mój niezapłacony mandat Policja ściągnęła dopiero po roku. Łapownictwo i "ustawianie" ustawy z pewnością potrwa dłużej.

Myślę też, że nie musisz uciekać się do słów "ciemny lud to kupi" bo po pierwsze to już nawet ślepy zobaczy a po drugie obrażasz mnie (czego nie rozumiem) a za ciemny lud się nie uważam.

wkamil, z PiSu wszyscy do piekła - wiadomo....ale przedtem bedą wielokrotnie zaszczyceni obrażaniem sie Dońka oraz jego opowieściami o cudach i zniewagami wielebnego(skarbnicy Bożej roztropności) Niesiołowskiego.

Apropos tej Kopacz....myśle że tusk jej zlecił: "słuchajcie Kopacz, nazwisko macie i tak do bani...idźcie i powiedzcie w mediach coś mocnego. Tylko żeby było POzytywnie".

dartman... no naprawde... nie chodzi mi o Sawicka, bo to ze moze szykowac szczoteczke do zebow i pidzamke do ZK to jasne. Chodzi mi o ten wrzask jaki sie podniosl, ze to co zrobila ta kobita, to jest normalka, ktora kazdy poslel z PO robi. Poprosze zatem o konkrety albo o zaprzestancie generalizowac.

Lepper sie wywinal? Jego akurt, bandyte, w dupie mam, niech zgnije w pierdlu tam jego miejsce. A na Kaczmarka to wiesz co... smiechu warte... skladanie falszywych zeznan? Pewnie ze kompromitacja dla ministra (PiSowskiego rzadu, dla porzadku) ale ile rocznie jest osob skazywanych w Polsce za falszywe zeznania? A jaki jest rozmiar zjawiska to chyba zdajesz sobie sprawie bez zagladania do statystyk sadowych... A tutaj prosze, do aresztyu chcieli go wsadzac przy zarzucie falszywych zeznan... smiech w bialy dzien po prostu. Co do Krauzego (znajomy prezydenta RP, tak tak, wiem, niegodnie naduzyl zaufania), to bardzo chcialbym poznac co jemu konkretnie ma prokuratura do zarzucenia - poza tym, ze sie nie stawia na wezwania.

Tak btw, wiem dobrze jaka jest procedura ;-)

wkamil>>.pozwól im ochłonąc.Oni sami wiedzą ze jest niedobrze.Moze nie wiedza , ale czuja.A jak ani nie wiedza ani nie czuja-to niech ida do diabła i szkoda na nich czasu.

muls, 17 Paź 2007, 14:52

>wkamil>>.pozwól im ochłonąc.Oni sami wiedzą ze jest niedobrze

Fakt. To, że znowu musieli pokazać, że premier kłamie (dawał slowo, że tej sprawy nie wykorzystają w ten spos

ób) oznacza, że sa w panice. Wiedząc, ze obserwatorzy OBWE tez na nich za to suchej nitki nie zostawią.

Idą na całość, czując, że jak nie wygrają odlecą w kosmos.

Choćbyś ch*jem rąbał las

i tak PIS wydyma nas ...

Choćbyś ch*ja miał z żelaza

Kaczor wszystkich poobraża

choćby k*tas twój z diamentu

kaczor kłamie do imentu

kaczor wodzem, kaczor pan

i tak ch*j w dupę nam ...

Jeśli ch*ja masz z plastiku

wybierz kaczkę bolszewiku.

>wkamil, 17 Paź 2007, 14:49

daleki jestem od generalizowania. Nazwiska poznamy wkrótce. Nie odniosłem wrażenia, że podniósł się wrzask. Kamiński podał fakty bez wrzasku. Stowarzyszenie Stop Korupcji wrzasku nie podniosło, przyznało, że nie widzi niczego zdrożnego w ujawnianiu treści, które powinny być znane publicznie.

Wrzask podniósł donek z niesiołem. Wrzask podniósł kwach waląc w donka jak w bęben.

Co do błękitnookiego też czekam na rozwój wypadków i stanowisko prokuratury.

Generalnie, wrzask to jest od momentu kiedy PiS wygrał wybory. Wrzask medialny, sam to zauważasz. Wrzask o zagrożonej demokracji, prasie, powrocie stalinizmu, staczaniu się w ciemnogród, samoizolacji..... Można mnożyć. Uważam, że tylko Ci którzy nie mają własnego zdania w to wierzą.

genaralnie mozna sie zastanowic.Czy ktos wiedziałby co to jest hitleryzm gdyby nie druga wojna swiatowa i era hitlerka.Czy ktoś bedzie wiedział co to jest kaczyzm, bez kaczyzmu.?Kaczyzm musi byc, żebysmy za lat dwa wiedzieli co to jest kaczyzm.Ze nawet radosne samospełnienie ryki nie dało mu tego czego sie spodziewał.Bo kaczyzm okaże sie tym samym.Mozna zyc w komunie,nienawidziec jej, ale niczego sie nie nauczyc.A więc kaczyzm musi byc.Aby Ryki znowu przeszły etap uczenia sie. Niektórzy jednak ucza się całę zycie-i nie ma na to rady.

właśnie oglądam TVN, moniczka dwoi się i troi aby donek właściwie się wypowiadał a tu nic. donek, wali swoje, zaślepiony jak kret w pełni słońca :D

pozer donek pogrąża PO, w której pewnie są wartościowi ludzie.

donek, kompletna degrengolada

>jar1, 17 Paź 2007, 20:34

>dartman, 17 Paź 2007, 20:32

>

>>morał :-) ?

>

>Znowu wsadziłeś sobie za głęboko. LOL !

jar1,

jesteś już wystarczająco rozreklamowanym specjalistą od wibratorów na tym forum. zamówienia po 21.10.07 przyjdą, nie martw się.

>camle, 17 Paź 2007, 20:35,

głowę należy obciążać. Bo inaczej zostaje się specjalistą od wibratorów (jar1) lub fachowcem (muls, stara gwardia).

No chyba, że chcesz zagościć w trójkącie, wtedy możesz tylko obciążyć główkę :D

dlaczego wałkują jej sprawę w mediach?

popełniła przestępstwo i powinno to iść do sądu a nie robić w mediach szopki,

żeby premier to musiał komentować, przecież to jest bantustan,

baba popełniła przestępstwo a premier się tłumaczy, w łeb k**wie strzelić jak tej Blidzie.

a teraz arbuz:

założenie: "przyjeżdza do ciebie piękny królewicz na białym rumaku z kwiatami (chyba, że wolisz księżniczki) i nakręca cię... nakręca cię - tępą lafiryndę... a ty tępa lafirynda oczywiście ulegasz jego czarowi ;)

ciekawe, że we wszystkich wiadomościach, faktach nie wycięto tego fragmentu - jedynie w tvp ;)

Sedno sprawy w tym że to nie sa sprawy polskie ,a walka trwa o Polskę . To walka róznorakich frakcji zwiazanych z osrodkami którym daleko jest do stabilnej ,rzadzonej dla obywateli Rzeczypospolitej.Zarówno CBA , partie i ludzie sa powiązani z nimi i realizują ząłożneia ich strategii w tym wyborczej. Aże mentalność co niektórych przypomina mentalnosć Mongołów. Ich strata -głosów

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.