Skocz do zawartości
IGNORED

Bartoszewski szmaci Polskę, to moralny..

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster...badz tak uprzejmy nie odpowiadac na moje idiotyzmy.Nie obchodzi mnie czy ukradłes, czy nie ,czy dopiero ukradniesz.Słyszałem ze coś jest na rzeczy, więc bede ci to przypominał.Słyszałem.Czy to ci nie wystarczy???Zdajesie że tobie wystarczy.No więc.Bedziemy te idiotyzmy pchali kochany lancasterze.To jest przeciez twój pomysł.

broy, 22 Paź 2007, 21:49

>arbuzMC

>

>Powiedzenie o Tobie: kretyn

>To obraza wszystkich kretynów

tak broy, masz rację ,to pewne, no i wogle :-)

bartoszewski to szmata, jak zdechnie to przyjade nasrac na jego grób

arbuzMC, 22 Paź 2007, 21:53

>bartoszewski to szmata, jak zdechnie to przyjade nasrac na jego grób

No arbuz ! Możesz edwalić kitę wcześniej. Nie znasz dnia ani godziny.

A teraz napisz arbuz dlaczego tak się frustrujesz staczając się do tego poziomu. Jakieś wybory przegrałeś czy jak ?

sorry arbuz, ale dalsza dyskusja z Tobą jest bezsensowna.

szkoda nawet czytania tych absurdów.

panie arbuz, pan jest zerem

...........

życzę Ci tylko kolego, aby Twojego gróbu żadna szmata taka ja Ty nigdy w przyszłości nie obsrała.

Wiesz, arbuz. Jam mam wrażenie, że Ciebie osobiście Tusk na forum przysłał abyś robił fatalną reklamę dla PIS.

Arbuz Ty cichociemny platfusie !

P.S. Donald ! Donald ! Przyznaj się do Arbuza !

oczywiście, teraz jak nasi wygrali mogę sie przyznać,

jestem z PO i zawsze za PO a za kaczora donalda oddałbym życie.

wykonuje tu zadanie bojowe zlecone mi przez PO, ale czuje, że cos mi to weszło w krew :-)

arbuzMC, 22 Paź 2007, 22:04

Jak Donald będzie potrzebował głosów na następne wybory to z pewnością się zgłosi.

Dodam tylko, że jesteś świetny w tym co robisz. Masz talent. Myślę, że Twoja skromna osoba dodała sporo głosów dla PO i "inne sporo" utwierdziła co do słuszności wyboru.

Patrz Arbuz. Jesteś geniuszem. Masz prawie 54% skuteczności. Brawo !!!

Teraz musisz napisać kilka ciepłych słów o PO aby w przyszłości być bardziej wiarygodny. Coś w stylu, że "dajesz im szansę", "życzysz powodzenia" itd.

Potem znowu dowal to popularność PO skoczy do 60%. Ale co ja Tobie bedę podpowiadał. Sam wiesz najlepiej.

Arbuz, facet wyluzuj trochę. Mr. Bartoszewski jest jaki jest. Nie podoba mi się zły obyczaj jaki pzyjeli Polscy "mezowie stanu" w temacie opowiesci o ojczyxnie za granicą inaczej jak tylko w superlatywach, albo przynajmniej powstrzymanie sie od głosu, bo niekiedy brzmi komicznie(gargamelgeremek do Havla)...nikt z męzów stanu w jakimkolwiek kraju cywilizowanym sobie na to nie pozwala....nie znazy to jednak ze masz sie staczac do poziomu określeń które nie przystoją cywilizowanemu człowiekowi nawet w obliczu rozmowy o zbrodniarzu...a co dopiero o Bartoszewskim, którego jedyną słaboscią jest ostatnie kłapanie dziobem.

Miejmy nadzieję że na starosć Bóg nas nie pokara takimi umysłami, by w ten sposób wyrażac niezadowolenie z panujacej władzy i to wszystko....a Ty arbuz uważaj...albo inaczej...przeczytaj swoje wpisy i porównaj z Bartoszewskiego textami.

Pozdrawiam

• Redaktorzy

lancaster, ty jesteś normalny zwolennik pewnej partii, a to są jakieś byty wirtualne, klony innych klonów, które mają w takiej samej pogardzie twoje starania, aby zachować fason, jak i na przykład moje. Ich raison d'etat jest właśnie to zachowanie, które ci nie pachnie. Po to tu są. Oczekiwać od nich, że zaczną zachowywać się jak ludzie, jest naiwnością, bo to nie żadni ludzie, tylko brudna wirtualna piana z powierzchni sceny politycznej.

jozwa maryn, 23 Paź 2007, 14:22

Zostawmy Arbuza w spokoju. :-) Niech pisze jak najwięcej w tym stylu.

Ta wzorcowa agresja, ten brak godności, prymitywne słownictwo, piana z ust !!!

Dla mnie rewelacja. Zachowanie Arbuza świetnie wpisuje się w wątek założony przez jar1.

Nie ma bardziej skutecznego naganiacza dla platformy i anty PISowca na forum, niż Arbuz. :-)

To nasza 5-ta kolumna.

Nie martw sie Gustaw. Arbuz wróci. Odnowiony , zresztą pewno już jest gotowy i zwarty.

On przyzwyczajony od małego, że zewsząd go wyrzucali i tym sie nie przejmuje.

jar1, 23 Paź 2007, 14:57

>Nie martw sie Gustaw. Arbuz wróci. Odnowiony , zresztą pewno już jest gotowy i zwarty.

>On przyzwyczajony od małego, że zewsząd go wyrzucali i tym sie nie przejmuje.

Wiadomo, że wróci. Arbuz jest jak angina :-) Ale przyznasz jar1, że z tymi fekalnymi wywodami, Arbuz, "suma sumarum" robi dobrą robotę dla PO tylko o tym nie wie. :-)

Piotr Ryka, 23 Paź 2007, 15:01

>>Dlaczego zbanowano Arbuza ?

>

>To nowe, Gustawie, nadciąga nowe. I ja też się na wszelki wypadek ze wszystkimi pożegnam.

CBA ? Nie, to już było.

>To nowe, Gustawie, nadciąga nowe. I ja też się na wszelki wypadek ze wszystkimi pożegnam

Żadne nowe. Arbuz był tu już kilkukrotnie banowany i to za czasów IVRP. Ale, to tez trzeba MÓC zauważyć.

>Wiadomo, że wróci. Arbuz jest jak angina :-) Ale przyznasz jar1, że z tymi fekalnymi wywodami,

>Arbuz, "suma sumarum" robi dobrą robotę dla PO tylko o tym nie wie. :-)

Tak, tylko to jednak śmierdzi .

jar1, 23 Paź 2007, 15:05

>Żadne nowe. Arbuz był tu już kilkukrotnie banowany i to za czasów IVRP. Ale, to tez trzeba MÓC

>zauważyć.

Tak, ale wtedy był banowany niesłusznie, a teraz jak najsłuszniej. I to jest to nowe, i tego się będziemy mocno trzymać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.