Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 25 Paź 2007, 08:52

>Walery, lewicowy elktorat jak lewicowy elektorat. Osadzeni - to jest dopiero elektorat PO...murem

>za partią :)

>...albo partia za murem jak kto woli...

74% procent osadzanych za PO, to jest to!

swój zna swego

to bardzo dobrze, że elektorat samoobrony czy lpr ma inną partię

dużo dużo poważniejszą, polepszy się kultura polityczna tego elektoratu

no chyba że platfusy mają pogardę dla prostego człowieka

(to akurat hucpiarsko tunio przypisywał pis'owi)

...a specjalistą od marszów niezadowolenia, pikietowania i wierzgania po przegranych wyborach to z tego co pamiętam była PO ostatnio :)

Wiece, pikeiety....na dzień dobry, bez dania szansy.

Ciekawe co w PO widzą osadzeni ?

"Skazani zagłosowali na Platformę

W więzieniach PiS nie przekroczył nawet progu

Polscy więźniowie nie kochają Prawa i Sprawiedliwości. Gdyby o wynikach wyborów miało decydować głosowanie w zakładach karnych, to PiS znalazłby się poza parlamentem. Pisowcy dostali zaledwie 2,6 procenta głosów, czyli poniżej progu wyborczego. "Pod celą" rządzi za to PO, której zaufało aż 76 procent"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jacch, wczoraj to akurat byłem u znajomego i oglądaliśmy filmy :) ...jak myślisz czy Niemcy mogli być swego czasu właścicielami gruntu na którym stoi obecnie chata Walerego ? :)

....a moze dać mu najpierw spłacić kredyt ?;)

PO: Chcemy całkowitego zniesienia zakazu handlu w święta:

http://www.gazetawyborcza.pl/1,82244,4610629.html

------------------

Donaldzie nie zapominaj o mnie!!!

Ja chcę w niedziele i święta , bo w tygodniu nie mam czasu:

1. załatwiać swoje sprawy w urzędach/biurach państwowych i prywatnych .

2.chodzić do fryzjera ma strzyzenie , manicure oraz pedicure.

3.niech będą otwarte wszystkie sklepy.

4. chce czytać aktualne wydania dzienników .

5. jeździć jak na codzień pociągami i autobusami , a nie jak "od święta "

6 itp.

marko3T, 25 Paź 2007, 08:44

>Z czego ja się ciesze? Z tego ,że mamy to już za sobą , z tego że znowu mogę olewać tematy

>polityczne, z tego że nie podcinam sobie żył po wyborach i z tego, że potrafię dać na luz.

ciełeś się w 2005? po co było się tak przejmować?

olewasz politykę? i o to chodzi!

to zgodne z mentalnością komuchów- od polityki są komitety, jak mawiał Gomółka (jak widać to wasza mentalność):

"Studenci do nauki, pisarze do pióra, robotnicy do łopaty."

Lan

Jeśli mieszka "na ścianie " zachodniej to ma woelkie szanse .

A znając niemiecką skrupulatność , jestem pewien że gdzieś tam w Bawarii na strych starego urzędasa niemieckiego jest zakurzona księga wieczysta , cudem ocalała z zawieruchy wojennej :)

Za wyborczą :)

....Platforma w swoim programie zakładała całkowitą likwidację składki rentowej dla ludzi młodych, dopiero wchodzących na rynek pracy. Pozostałym oferowała obcięcie składki rentowej tylko do 3,25 proc. (tyle płaciłby pracownik, drugie tyle - pracodawca) oraz całkowitą likwidację składki chorobowej (teraz 2,45 proc.).

Teraz politycy PO nabrali w tej sprawie wody w usta. - Wciąż rozważamy różne warianty...

jacch, ja czekam na zniesienie tych 200-tu danin, obnizenie poatków i konkretny wzot pensji...bo tylko z tego wyniknie chęć powrotu rodaków do kraju i inwestowania tu.

Inaczej w POzytywnej Polsce będzie chciało życ tyle samo(o ile nie mniej po rozczarowaniu) roaków niz za ciemnych kaczorów.

A tych ludzi na saxy wysłała polityka Balcerowicza, Suchockiej, Buzka i innych kolegów Tuska...to tak dla przypomnienia....bo sam Donald to najwyżej bronił jak lew ujawnienia list agentów wparlamencie...i tyle na razie zasłóg tych ludzi dla kraju.

jacch, 25 Paź 2007, 08:59

nie twierdzę że tak nie jest, ale czy możesz podać inne opinie a nie tylko to co powiedziała Fotyga?

Do tej pory mówiło się że podpisanie karty jest przyzwoleniem na małżeństwa homoseksualne i eutanazję. Teraz okazuje się że Miemcy zabiorą nam ziemię, a za chwilę Rydzyk ogłosi że ma przecieki z góry że spadną na nas plagi egipskie.

Walery

W podobny sposób zapytał ją prowadzący , nawet lepiej ...a czy to fakty czy obsesja ?...

Na co ona odpowiedziała , żę ministerstwo ma ekspertyzy przwne ( o których pisałem wyżej) i przekaże je w każdej chwili Donaldowi , a wogóle to była zdziwiona jego infantylnym obietnicom nie poprzedzonym wgłębieniem się w temat.

Oczywiście będzie normalnie ! Walery,czyż nie często stawałeś pod szkołą i lubiłeś oglądać sweet 16's z gołymi brzuchami i kolczykami w pępkach nad kusymi szorcikami ?

A ten pomysł z przeniesieniem stadionu narodowego pod Warszawę - uważam wcale nie najgorszy... Zamiast korkować centrum miasta przy okazji każdej imprezy... Jeśli postawią nowy stadion obok starego, zacznie się robić naprawdę ciasno. A gdzie parkingi? Na najbardziej wyeksponowanym terenie, od strony ronda Waszyngtona? Jak to wszystko będzie wyglądać...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.