Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

>jacch, 25 Paź 2007, 11:04

Naprawdę cię powaliło z tym wpisywaniem tego samego do dwóch wątków.

Albo zdecyduj sie na jeden, np. Polityka, a bo załóż sobie swój, np.:

"Wieszczenia PiSji Toruńskiej".

Albo wyjdź z tubą na ulicę.

Jestem Europejczykiem.

>no i te tereny za ok 3mld zl,!!!

>ze 100mln co najmniej lapowki do podzialu!!!

To w takim razie może zrezygnować z całej imprezy? Nie będzie Euro, nie będzie łapówek?

Trochę dziwi mnie krytyka propozycji korzystniejszego pod względem finansowym gospodarowania terenami miasta. Zakładanie z góry, że będzie to okazją do kręcenia lodu jest "skrajną nieuczciwością".

Jaro_747, 25 Paź 2007, 11:23

Jacch, tak jak w wypadku starzłów we Vlada, postawił na ilość.

Dzięki temu znalazł się na czołówce peletonu w forumowych ignorach. Teraz chyba walczy o koszulkę lidera :)

>Gustaw, 25 Paź 2007, 11:33

Jacuś to prawdziwy stachanowiec. Ale bardzo chce awansować w partyjnej hierarchii,

więc się stara. Może ktoś dostrzeże jego wysiłki i powierzy mu bardziej odpowiedzialny

odcinek, np. forum hodowców kanarków.

Jestem Europejczykiem.

jacch, 25 Paź 2007, 11:37

>Gustaw

>Nie podważaj jakośści :)

No dobra. Jakość też jest super, mega, hiper zajeb...cie wysoka

Sokrates, Seneka, Einstein,....Kaczyński,......teraz jacch :)

Jaro_747, 25 Paź 2007, 11:39

>to prawdziwy stachanowiec. Ale bardzo chce awansować w partyjnej hierarchii,

>więc się stara. Może ktoś dostrzeże jego wysiłki i powierzy mu bardziej odpowiedzialny

>odcinek, np. forum hodowców kanarków.

mr Kali :-D mówisz o mulsie czy o jar1?

Horst, 25 Paź 2007, 11:49

> mr Kali :-D mówisz o mulsie czy o jar1?

Halo! Halo! Tu ziemia. (jak mawia poseł Kurski).

Nawet euglena zielona lub pantofelek rozumie, że nie chodzi tu o jar1 lub muls.

Over.

Horst

Tutaj masz info co to jest euglena zielona abym nie musiał Tobie znowu czegoś tłumaczyć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"...słowa Hansa Goerta Poetteringa, który stwierdził, że roszczenia niemieckich przesiedleńców wpisują się w prawa podstawowe...."

jacch, z pewnością zwróciłeś uwagę, że podany pzrez ciebie fragment nie jest słowami HGP, lecz słowami minister Fotygi, zaś twój link prowadzi również do słów Fotygi, a nie Poetteringa. Czyli powołałeś sie nie na niego, a na to, co o nim mówi Fotyga. A w takich razach wskazana jest ostrożność, mało to rzeczy na przykład poseł Niesiołowki mówił o premierze Kaczyńskim (że sięgnę do strawnego dla ciebie przykładu)?

bo widzisz jakoś nie zauważaliści jak znudzone czerwone dziadki regularnie raz za razem waliły seriale pt "post pod swoim postem", nie raz i nie dwa

a partyjna czujność w przypadku jacc zaskoczyła u was od pierwszego razu: brawo, róbta tak dalej towarzyszu Kali

:-)

Horst, 25 Paź 2007, 12:23

>chodzi mi o czerwone dziadki: jar1 i muls

>

>eugleno czerwona :-D

Ja wiem, że chodzi Tobie, Horst, o jar1 i muls. Czytać jeszcze potrafię. :)

Nieśmiało sugeruję, że nie bardzo rozumiem dlaczego wspominasz przy tym poście właśnie o nich.

Włączyłeś jakiś generator liczb pseudo-losowych ? Jakieś automatyczne procedury "copy-paste" ?

P.S. Jeżeli nie wiesz co to ten genera... liczb....pseudo...coś tam, to napisz. Nie mam zamiaru Ciebie zawstydzać :)

droga czerwona eugleno

bo powyższe dziadki właśnie zbliżały się w przeszłości do vlada

jeśli chodzi o wklejanie nudziarstw jednego pod drugim postem własnego autorstwa

wiem co to ten generator.. wiem też parę innych bzdetów

mam nadzieję że ty nie będziesz się chwalił całą swoją sieczką z kiepeły :-)

Horst, 25 Paź 2007, 12:41

>wiem co to ten generator.. wiem też parę innych bzdetów

>mam nadzieję że ty nie będziesz się chwalił całą swoją sieczką z kiepeły :-)

Horst. Bez tej fałszywej skromności. Przecież dobrze wiemy, Horst, że Ty wiesz wszystko !

Ja się swoją sieczką chwalić przy takim myślicielu nie będę. Gdzież mi tam, małemu żuczkowi, do MISTRZA ! :)

P.S. Tak tylko nieśmiało zapytam MISTRZA: Jakie bedą wyniki losowania najbliższego Lotka ? Pozwól nam, maluczkim, trochę zarobić. Nie daj się prosić.

Horst. MISTRZU !

Jak sądzisz (mały żuczek pyta). Czy ten Pan też był nasłany przez komunistów z PO ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gustaw, 25 Paź 2007, 12:52

No popatrz, mało brakowało żeby go zatrzymali przed wyborami, ale nie wyszło. Ech, tutaj już-na-szczęście-niedługo-premier też powinien mieć pretensje do Kamińskiego. Przecież gdyby udało się tego lipca tydzień wcześniej zgarnąć można byłoby zamknąć usta tym przebrzydłym komuchom z PO że Sawicka to tak specjalnie przed wyborami wyszła. Niestety dobrym ludziom w tym kraju zawsze jest pod górkę.

Proszę o wpisywanie miast które popierają Jarosława Kaczyńskiego i ojca Rydzyka.

jozwa maryn, 25 Paź 2007, 12:04

>jacch, z pewnością zwróciłeś uwagę, że podany pzrez ciebie fragment nie jest słowami HGP, lecz

>słowami minister Fotygi, zaś twój link prowadzi również do słów Fotygi, a nie Poetteringa.

A kto przyjmuje regularnie zaproszenia i bywa na zebraniach ziomkostw, przyklaskując podczas przemówień - HGP czy Fotyga?

HGP przyklaskuje antypolskim wystąpienim ziomków a jednocześnie "wyraża oburzenie" działalnością Powiernictwa Polskiego ale to Fotyga oczywiście działa na szkodę Polski, bo jakże Europejczyk mógłby nam to czynić?

Przy okazji warto wspomnieć niezwykle entuzjastyczne przyjęcie jakie gdańscy działacze PO (ci sami którzy zlikwidowali kuranty grające "Rotę" na wieży) oraz miejscowa gmina żydowska sprawili byłemu żołnierzowi SS - Gunterowi Grassowi.

chris77, 25 Paź 2007, 14:31

>Przestańcie już politykować, już sie nie chce togo czytać i wszyscy gdzieś sie pochowali

że też nie udało ci się tego józewno/gomułkowskiego hasła upowszechnić po 2005r

studenci do piór robele do łopat czy jakoś tak...

jozwa maryn, 25 Paź 2007, 14:42

>Frustracja... Ciekawe, w końcu to nie ich osobiście oderwano właśnie od słodkiej władzuni. A może

>jednak, może tu same ministry piszą?

zauważmy, że kto chciał tych wyborów, sejm rozwiązał się na prośbę PIS, nikt ich nie odrywał od stołków

kaczyński wspominał o rozwiązaniu sejmu już wcześniej, wtedy nie mieli szans na wygraną

bycie w mocnej opozycji to też uczestnictwo w polityce i we władzy, także we władzy samorządowej

to jak tuniek przegrał raz w 2005 w dwuch wyborach wtedy to był raban, pomarańczowe (autokarowe) "marsze" na warszawę, te deklaracje raz po razie, samej wierchuszki z PO i SLD jednobrzmiące- ten rząd należy odsunąć od władzy- ruska dzicz, wklepali ci to w mentalność netoperku :-)

ale my wiemy, że w świecie są normalne silne opozycje, zwłaszcza z taką przegraną:

ilość posłów w sejmie dla PIS:

(czyli wartości względne, )

2005- 155mandatów 2007- 166mandatów

ilość głosujących na PIS

2005- 3,2mln 2007- 5,2mln

Horst, 25 Paź 2007, 14:56

>ilość posłów w sejmie dla PIS:

>(czyli wartości względne, )

>2005- 155mandatów 2007- 166mandatów

166 mandatów !!! Jejku, a ile to punktów karnych ?

Słyszałem, że prawo jazdy już im odebrano. Bidulki.

Horst, 25 Paź 2007, 14:56

>jozwa maryn, 25 Paź 2007, 14:42

>

>>Frustracja... Ciekawe, w końcu to nie ich osobiście oderwano właśnie od słodkiej władzuni. A może

>>jednak, może tu same ministry piszą?

>

>zauważmy, że kto chciał tych wyborów, sejm rozwiązał się na prośbę PIS, nikt ich nie odrywał od

>stołków

Horst debilu, to wy jeszcze masochisty?

Czy zaraz stwierdzisz że Jarosław szedł do wyborów żeby je przegrać?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.