Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

electro, moi ?:)

Człowiek zadaje sobie trud oceny obu stron a tu taki zarzut ?

Zauważ, ze nikt z POwców złego słowa nie napisał o swojej politycznej sympatii ? to jest uczciwe ? Może Wam płaca świnki za nagonkę na kaczki ? A moze zwyczajnie jesteście nieobiektywni ?

...a przecież chyba wiadomo, ze obecny stan "katastrofy społecznej" został wywołany w znaczniej mierze przez wczesniejsze rządy ludzi z obcnej PO ? Tu sie chyba zgadzamy. Zrobili tez pewnie w przeszłosci kilka dobrych rzeczy tylko przypomnij mi electro co ?

Pozdrawiam

najlepszy byl popiwek balcerowicza co niszczyl dobre zaklady ktore stac bylo placic wyzse pensje pomomo inflacji ale popiwek wydrenowal i je. Kiepskie padly odrazu albo ledwo dysza na dotacjach. Plan Balcerowicza to byl plan zniszcenia polskiej gospodarki bez dwoch zdan. najlepsze byla sprzedaz hut Hindusom. iwadomo bylo ze ceny stali wzrosna kilka razy a mimo to sprzedano huty za grosze. Lzeliberalowie jakos wtedy nie protestowali. Podobnie jest ze stoczniami itp. jestem zwolennikiem prywatnej wlasnosci ale jak majatek idzie za psie pieniadze to byl strzelal bez chwili zastanowienia. kara smierci za przestepstwa gospodarcze to powinien wprowadzic pis jak znowu obejmie wladze. Jaka dziwna koalicja popierala PO tak ze wygralo. Moherowe babcie teskniace za wnuczkami i przekreciaze wszelkiej masci bojacy sie o dupy. Ciekawe co zrobi Pittera. Bo jesli znowu chce byc poslanka to musi sie wykazac. Ale beda jaj z tym sciganiem lotrow. LID na to nie pozwoli. Mo i koalicji z PSL raczej nie bedzie bo to tylka taka gra wstepna do parzenia sie z komuchami. Wyobrazacie sobie przyszloroczna parade pedalow i reszty zbocencow? w Krakowie puszcaja sztuke o tym jak pederasta po zgwalceniu syna sasiadow ma wyrzuty sumienia i nikt go nie rozumie a on taki nieszczesliwy. A on chcial dobrze zeby chlopcu bylo latwiej sr**.

lancaster

nie widzialem od lat ani jednego twojego obiektywnego wpisu, ja glosowalem na PO, ale nie jestem fanem tuska czy schetyny, wiem natomiast jak to sie kreci , jakie kadry mial pis, jakie zalosne bylo to co robili z autopsji, nie z tv czy innych publikatorow i na taka ciemnote nie moglem po prostu patrzec, dlatego ciesze sie ze na jakis czas sobie poszli, Ty natomiast wyzywasz sie na tej biednej klawiaturze z poczuciem lepszej sprawy stad wiele osob tu podejrzewa ze jestes w jakiejs bojowce wszechpolskiej czy cos w tym stylu i dostajesz kase od liczby wpisow, wiem ze na niektorych forach branzowych placa za wpisy i czasami jak Ciebie czytam to mysle ze masz placone bo w realu nie spotkalem jeszcze takiego audiofila debila slepego na wszelkie argumenty, zwykle nasze hobby laczy sie z IQ powyzej sredniej w kraju, a tu takie psikusy robicie, jest was w sumie kilku ale tak przynudzacie ze nadajecie tutaj ton jakiejs dziwnej nagonce, nie za bardzo wiem jaki jest cel tego wszystkiego, czy o polityce nie mozna spokojnie porozmawiac? wy nadajecie taki dziwny kaczy ton, ze nawet jak sie chce rzeczowo odpowiedziec to wybiera sie ostrzejsze sformulowania i bardziej zlosliwe...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>lancaster, żeby nie było wątpliwości, to względem tych świnek, co to o nich pisałeś

Muszę stwierdzić, że na tym forum, to same samoluby pisują. PeOwcy cieszą się mocno ze zwycięstwa, PiSowcy smucą się lub odgryzają się tym pierwszym. Nikt jakoś nie wspomina o nieludzkim wydymaniu tuzów solidarnościowych. Co teraz w LiDzie będą robić autorytety takie jak: J. Lityński, J. Onyszkiewicz, Wł. Frasyniuk, B. Lis, że o drogim Bronisławie nie wspomnę. Mieli rządzić w koalicyji, a teraz zwykli figuranci LiDowi, ino. Ach któż ich w to ubrał, ach któż?

Tak sobie od czasu do czasu tu zajrzę, i widzę, że wam Chłopaki-PiSiaki dalej żal strasznie dupy ściska:-).

Biedny Kaczor-Bis zamknął się w komórce na szczotki i żąda przeprosin (a może to ten drugi?).

Jak Rydzu sobie na nich jeździł jak na łysej kobyle to nagle słuch stracili i już pewnie tego nie pamiętają.

Strasznie ta ich wrażliwość selektywna ;-).

Jestem Europejczykiem.

jumbo, nie mów za innych. Ludzie reagują różnie - jeden (ze wsi, co to myślał iż się już od niej na zawsze odciął) dał w mordę koledze za uwagę, że niedawno pewnie gnój rozrzucał; za rzucenie komuś niewinnego słówka buc, to w Galicji można zdrowo zarobić, kiedy w reszcie kraju tu raczej typ nadętego chama tylko. podejrzewam, że zwrócenie się do kogoś jumbo, spowoduje tylko wzruszenie ramionami :)

electro, już sam Twój text o tym ze nie widziałes ani jednego mojego obiektywnego wpisu świadczy o conajmniej fanatyźmie wobec swoich idoli.

Prosiłem Cię o wymienienie dobrych rzeczy które zrobili w przeszłosci dla kraju ludzie KLD-UW.

Jak do tej pory zasłynęli jedynie z nieudanych: transformacji ustrojowej, prywatyzaji, współtworzenia "wadliwego" prawa. Wadliwego bo tworzonemu wielokrotnie wyłacznie w celu korzystania przez nich z jego obrodziejstw(rozdawnictwo gruntów w miastach, "dzień bez cła", schładzanie gospodarki w okresie koniunktury na świecie) i myślę, ze nie trzeba byc nawet wybitnie inteligentnym , zeby to widzieć.

Przypominam: w zeszłych wyborach nie głosowałem, bo nikt sie nie wykaał czymkolwiek dobrym dla kraju, a nie było nikogo nowego kto by w jakkolwiek posób rokował. PiS wygrał, cokolwiek(niewiele, rzec by można kosmetyka w temacie korupcja i zwyczajne niewpierdzielanie sie wgospodarkę)zrobiło to i mam powody żeby na nich głosować.

Oczywiście jeżeli komuś nie odpowiada gospodarka wolnorynkowa i woli centralnie sterowana jak to było w poprzedich latach to bedzie to punkt dla PO. Jezeli koś lubi wzrost korupcji to też będzie to punkt dla PO .... ogólnie nie stwierzam, zeby Polakom żyło sie w jakikolwiek sposób gorze pod rzadami PiS....w tej chwili jeszcze prz rozpoczeciem pracy rzau słysze o łamaniu konstytucji i pomysle płatnej edukacji, wczeniej słyszałm(ponoć tylko "odgrzewany kotlet", ale nie wiem dlaczego PO-wcy po wybyrch takie bzdury opowiadają....pomysł zastąpienia NFZ kilkoma mniejszymi ubezpieczalniami....ciekawe jak wypadnie bilans kosztów...oby nie jak zwykle) Nie spieprzyli trendow panujących na świeie(one nadal się utrzymują i teraz zobaczymy jak pójdzie Tuskowi, ostatnio Balcerowicz schłodził i tyle widzieliśmy jako Polska swiatowy wzrost gospodarczy...za to spekulanci finansowi switnie sie na Polsce obłowili, bo kasy mieli sporo, a w naszym kraju wszystko taniało)...to tak apropos wykorzystywania IQ...bo w spory potencjał elektoratu PO nie wątpię :)

Zadanie proste....chyba są wzgledy dla któych na kogoś glosujesz poza takim, ze jesteś "anty" ? Inteligentni ludzie wiedzą na kogo i dlaczego glosują lub wstrzymują się od głosu....no to śmiało electro....co też takiego dobrego w przeszłosci zrobiło KLD-UW, ze postanowieś na nich zagłosować ?

Pozdrawiam

co na to wyborcy po?

wracaja .....................................................stare dobre lata 90.beda wydmuchiwac resztki majatku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety przepisy nie uwzględniły takiej sytuacji.

Ta obrzydliwa postać będzie marszałkiem-seniorem.

Ten fakt świadczy wybitnie o stanie umysłowym osób z PISu ,które wysunęły tą osobę do kandydowania na senatora.

To jest przykład jak PIS oraz jego wyborcy traktują bardzo wybiórczo historię.

No ,chyba ,że w dalszym ciągu Bender będzie uchodził za współczesnego Wallenroda.

Odbieranie majątków,reprewatyzacja itp, Tomaszu to bardzo rozległy temat i nie mający odniesienia do złożonego protestu.

jest to pewna sztuka ? ?

wykorzystać sklerozę młodych

po latach kiedy wszyscy byli znudzeni tym typem kapitalizmu postokragłostołowego, reprezentowanego przez starych zakurzonych bohaterów "nocnej zmiany"

no cóż dzieciaki kochają lamus i małą stabilizację, cicho i bez rozgłosu wymywaną korupcją i tanią prywatyzacją

(wikipedia:

Mała stabilizacja, okres poprawy nastrojów społecznych w pierwszych latach rządów W. Gomułki (od 1956) w Polsce związany z nadziejami na stopniowe polepszenie sytuacji gospodarczej. Nastąpiła wówczas stopniowa liberalizacja życia społecznego, zmniejszenie zależności od ZSRR, więźniów politycznych objęła amnestia.)

young power: gomułka rulez LOL!!

Frank, ale to wyborcy wybrali Bendera, a nie prezydent. Nie raz już pisałem ze przepisy mamy czasami takie sobie...no co zrobic...po raz kolejny....prezydent ma obowiązek powołać najstarszego....akurat metryka pokazała Bendera.

Zauważyliście, ze ostatnio wszystkie drogi prowadzą do Łomży ? Piosenka Kzika "Natalia w Brooklynie", Tusk i jego Londyn znaleziony w Łomży...i na to wszystko Bender....cudowne miasto. Ze szczególną uwagą bede sledził losy tej metropolii za czasów Tuska, co to zastał Łomże drewnianą, a zostawi.... ?

senicz a ty rozrózniasz obozy hiltlerowskie od radzieckich.czy wystarczą ci tylko zasieki za argument.Ale napisz cos jeszcze bo juz jestes na poziomie przytłuka i bardzo mnie to raduje.

lancaster, 27 Paź 2007, 10:15

>muls, co za brak wiary w słowa wodza ? Rockefelerami to pewnie chcieli być KLD-UW-SLD ale im nie

>wyszło ... nie ten kaliber pomimo przewagi liczebnej.

KLD-UW-SLD -(UW+SLD) +Kalinoszczak i Waldi RockFace

taa KLD(PO) + chłopy Pawlakowe= tera byndzie 2ga Irlandia....

Horst, muls płonie z wsciekłości po tym jak zdał sobie sprawe z tego, ze w gospodarce nie zdarzy się....nic.

I oby to nic wypadło w ststystykach lepiej od tego co wyszło po rządach PiS :)

Napewno studenci i ich rodzice bedą bardzo chętnie głosować na PO zaraz po tym jak Donald złamie konstytucje i uczyni studia płatnymi :)

...zresztą POmysł z utworzeniem kilku ubezpieczalni zamiast jednego NFZ tez uważam za świetny ... a przecież normalnym by było zlikwidować NFZ i dac tą robotę ZUSowi ... nie dziwie się ze Rokfelerami nie zostali z takim pomyślunkiem :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.