Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

lancio tatatak płone wsciekłoscia.. i piję.Tylko to mi zostało, tym bardziej że głosowałem na PIS.Na 100%.Tak to jest jak sie nie ma szczescia w życju.Zostają tylko nieszczęscia.Ty to miałes NOSA.

tak,tak,

wracaja dobre strare lata 90te,dobre dla zlodzieji,aferzystow,bandytow.

wszystkie symptomy i zachowania platformy to potwierdzaja.

co madrzejsi wiedzieli juz o tym dawno przed wyborami,ci z mniejszym rozumem czuja ze budza sie z reka w nocniku,i sami nie wiedza co sie dzieje,

a kompletni debile komplementuja dalej po.

Tak,tak,wracaja.will be marszalek sejmu wlasnie w 3ce zaapelowal,aby wziac przyklad z mazowieckiego i odgrodzic gruba kreska starcia w kampanii wyborczej od przyszlosci.cos jednak jest na rzeczy i nie bez powodu mieszkaniec palacu nie odwzajemnia powyborczego milosnego uniesienia donka?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

hehehe, jak to nie zdąza do 2012 ? Przeciez miał byc cud i mieli zdązyc....czyzby nie mieli tez wizji na stworzenie warunków do tego zeby wracała emigracja, którą dzieki swojej POprzedniej POpapranej POlityce wysłali na saxy ?

....nie obre...a jeszcze zadzic nie zazęli....tyko przypominam :)

...szzerze mówiac myślałem, ze bedą jednak lepsi niz ostatnio Suchocka....teraz to już sami pewnie nie wiecie ? Może jak bedziecie grzeczni to wam powiem :)

....znów się Łomża pojawia w komunikacie....fatum jakieś chyba...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ta tak wracaja.I dlatego poroponuje żebyscie strzelili sobie w łeb.Albo łeb w piekarnik.Pozwoli wam to zaoszczedzić duzo zdrowia.UWAGA.WRACAAAAAAAAją.Nadchodzi ko -ma -3!!!!!!.

a tak po prawdzie wiara w cuda wszczepiana w niektórych mediach może wam juz wrosnąc na stałe.W genitalia.Mnie wystarczy jeden cud, ale konkretny.Pozbycia sie jednego wrzoda na dupie.Cud to był niesłychany......

Wszystkim zwolennikom PiSu proponuję emigrację na Białoruś.Tam panuje sprawiedliwość społeczna,nie ma aferzystów,przestępczości ani prywatyzacji.Wyjeżdżając tam zrobicie miejsce dla tych powracających z Europy Zachodniej ( tak Wam niemiłej).A przy okazji zabierzcie ze sobą bohaterów Waszej ulubionej partii panów Ziobro,Dorna,Gosiewskiego,Wassermana,panią Fotygę no i przede wszystkim genialnego stratega Jarka,który spokojnie mógł jeszcze rządzić przez 2 lata (razem z LPR i Samoobroną) ale był na tyle zadufany i zarozumiały,że zdecydował się na wybory.Mam nadzieję,że w najblizszym czasie nastąpi rozpad tej żałosnej formacji politycznej z korzyścia dla kraju.

no mówilem że trzeba cała dupe razem z pryszczami.Dwoma.To sie nazywa strategia.Spuszczamy sie na z góry upatrzone pozycje.Tylko ze musimy sie troche zagęścic.Genialne.

A ja emigrację na Białoruś proponuję elektoratowi PO, bo przecież na zchód nie mają po co - drugiej Irlandii za rzadów PO tu nie bedzie....chyba ze ta sprzed 30 lat. Na Bialorusi panuje Łukszenka, prezio dobrze sie czuje na wschodzie, a prezio to prawie jak Doniek :)

...naobiecuje, ale jak przychodzi co do czego to wielka dupa blada i łamanie konstytucji na dzień dobry...

Myśle, ze w PO za jakiś czas obejrzymy rozłam...powstanie dysonans między luxmi którzy traktowali obietnice donka POważnie i tymi którzy slepo ida za wodzem niezależnie od posuwania sie przez niego w durnotach...łamania konstytucji na dzień dobry to chyba jeszcze nikt poza PO nie zaproponował ?

Tak ze można tylko sie domyślac ile szczurów ucieknie z tonącej łajby i ile formaji pozostanie po rozjechaniu sie PO. Stawiam, ze pierwszy blok stworzy borusewicz z marcinkiewiczem...jakie są wasze typy ?:)

muls, buduję własnie u Ciebie podstawy...jak już sie pojawią to pogadamy o Twojej głupocie....najpierw wrodzonej a później nabytej...na razie daj czadu :)

Może jakiś watek romantic....jak sie poznaliście za swoją połowicą i jakie zalety w Tobie dostrzegła ?

...tylko nie PiSz o skarpetach pod sandałami bo nie uwierzę.

Pozdrawiam

....a moze mulsie znałeś kobiety, które wybierały sobie facetów wg. klucza koloru/rodzaju skarpet po sandałami ?

Mógłbyś rozwinąć, bo to akurat interesujące....golisz klatę ?:)

lancaster...tak, tak poddaje sie. Nikt nie jest w stanie oprzeć sie niszczycielskiej nawałnicy przytłupów wel sterguw,aaalfredków.Ale zwykle kazda nawałnica ma swój koniec.I nawet nie wiadomo gdzie to cos teraz jest???I co robi.

muls, a gdzie Twoje hobby ?:)

Myślę, z eodpuszczenie sobie i nie pisanie głupot tylko skupienie sie na konkretach a nie "lubieniu", czy "podobaniu się" czegoś jest dobrym pomysłem. Inaczej jesteś skazany na głosowanie na swoje słabości.

....a konkrety są takie ze PiS miał lepszy plan budowy autostrad niż PO, nie działał wbew swojemu elektoratowi(tak jak PO planuje płatną edukację - wbrew konstytucji zresztą)....co z tego wyniknie zobaczymy....na razie jedyny plus dla kraju w ostatnim czasie to zakaz plastikowych torebek w sklepach....plus dla ekologiii, ale jest. No i najgorszy news to taki, ze to pomysł pizdraka.

Sluchaliscie Piterowej? gadala ze bedzie weryfikowac wszystkich mianowanych urzednikow. I nie bedzie scigac przewalom a zapobiegac. he he tak prewencja laPOwkarska. Oby czesciej ja pokazywali oby.

senicz, zajebista baba. Kraj nadal na czele listy najbardziej skorumpowanych w regione a ona nie chce ścigać tylko zapobiegać.

Coś jakby pacjent przyszedł do lekarza z zapaleniem płóc, a lekarz postanowil temu zapobiegać...ma baba pomyślunek...no ale zobaczymy, może to jakiś pomysł na cud ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.