Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

twonk, też gratulowałem PO wygranej, wręcz podziwiam wynik....ale otwarcie komorowskiego z tymi komisjami przyznasz nieszczególne ?

....pierwszy news o planowanej pracy nowego gabinetu mógłby być jakiś mniej kojarzący sie z akurat złą czescią pracy PiS.

Mul, dali dupy, dali, a takie imbecylowate neurotyczne mohery jak ty jak świat światem murem za wodzem.

Jak zrobia cokolwiek fajnego to też napisze, wiec sie nie pluj muls :)

Zaraza zaraz, przecież chłopaki z PiS też chcieli tych komisji, co nie?

Poza tym jakby komorowski nie powiedział o tych komisjach to zaraz by było że się Tusk z prezydentem dogadał.

Kaczorki co zrobili - zaraz ruszyli z lustracją. Oj lan, lan, poczekaj chwilę co?

Komisje będą, bo trzeba dobić PiS w jego gnieździe!

Popatrzymy, co wyprawiał Ziobro z Wodnikiem. Pewnie

parę smakowitych kąsków się trafi!

Nie pamiętasz lancaster? Prawda nas wyzwoli!

Jestem Europejczykiem.

Walery, ale o jakij lustracji Ty opowiadasz ? Znasz historię sąsiadów ? Tam nie było żadnej lustracji, bo wszystko OD ZAWSZE(początku demokracji) było jawne w tym temacie. To u nas był z tym kłopot....widzę ze w krew weszło jako normalność.

muls, typowym czytelnikiem twoich bredni jest imbecyl na Twoim poziomie....co ja poradzę, ze masz tu jakąś "robote do wykonania" ? Zegar tyka....a jaki będzie wynik to sie zobaczy. Start muls :)

Mam nadzieje ze nie jesteś typowym przedstawicielem PO.

Jaro_747, 22 Paź 2007, 09:06

>>steq, 22 Paź 2007, 08:57

>

>>Następny żałosny kretyn!

>>Zjawiłeś się tu wieśniaku 16 października i jedyne twoje wpisy

>>to polityczne brednie na bocznicy. W innych zakładkach ani słowa.

>>Po co się wpierdalasz na forum audio?

Taki debilek jak ty, nie będzie mi dyktował, na którym forum mam pisać. Widzisz debilku- nawet nie rozumiesz istoty demokracji, "w rzekomo obronie" której czerwony palancie występujesz.W zakładce STEREO pisuję od 4 lat i sporadyczne tu nabocznicy- pod innym nickiem, bo demokracja, której nie rozumiesz, daje mi takie prawo, ale by to zrozumieć, to trzeba mieć trochę oleju w głowie, a nie bezczelności i czerwonego cwaniactwa, które opanowaliście perfekcyjnie by dymać nadal naród

Jaro, no i czym Wy się chłopaki różnicie od sapiących rydzykowych moherów w temacie fasynacji komisjami ?

Ludzie głosowali na PO dla zmiany m.in tego typu polityki. Widzę ze na dzień dobry porażka...a jeszcze nie zaczęli rzadzic.

Mam nadzieje ze sie wycofają z tej durnoty i wezma do pacy bez marnowania kasy na uposażenia dla swoich kolesi w komisjach....trzech naraz....ale wymyślił.

>steq, 22 Paź 2007, 09:33

>W zakładce STEREO pisuję od 4 lat i sporadyczne tu nabocznicy- pod innym nickiem

Jak rozumiem wstydzisz się tych głupot które tu wypisujesz.

Jakieś przebłyski zdrowego rozsądku jednak masz :-)

I pozwolę sobie zacytować punkt 18. Regulaminu:

"Jeden użytkownik nie może mieć kilku aktywnych kont, jeśli taka sytuacja zostanie wykryta konta mogą zostać zablokowane lub całkowicie usunięte."

Jestem Europejczykiem.

kangoo

>....a skok na kasę - państwowe posady i stanowiska w spółkach - nie miał jeszcze precedensu. Zobaczymy, czy PO będzie umiała się od tego powstrzymać, w co osobiście wątpię, acz chętnie bym sie rozczarował.

Kangoo, właśnie dzięki takiej dzicinnej naiwności seroPOzytywni wygrali wybory. Dzieciaku, po to się się tak seroPOzytwni pchali do koryta, by je wypełnić po brzegi, i obsadzając swoimi bez miesca dla innych, ani odrobina maślanki nie dostała się innym

lancaster, 22 Paź 2007, 09:16

>kangoo, no to tu jesteśmy po tej samej stronie :)

>...tylko e komisje na dzień dobry...mam nadzieje ze to pierwsze sliwki robaczywki a nie zapowiedź

>"nowego".

>

>Pozdrawiam

Nie lan, nie jesteśmy. Nawet bardzo nie jesteśmy. Nie byłem wyborcą platformy, ale PIS-u tym bardziej. Na dzisiaj nie mam "swojej"partii, więc głosowałem na zasadzie przeciw komuś a nie za kimś. Ale głosowałem! Natomiast rządy PIS-u uważam za jedne z najgorszych, jakie się nam trafiły.

pzdr.

lancaster, 22 Paź 2007, 09:35

>Jaro, no i czym Wy się chłopaki różnicie od sapiących rydzykowych moherów w temacie fasynacji

>komisjami ?

>Ludzie głosowali na PO dla zmiany m.in tego typu polityki. Widzę ze na dzień dobry porażka...a

>jeszcze nie zaczęli rzadzic.

>Mam nadzieje ze sie wycofają z tej durnoty i wezma do pacy bez marnowania kasy na uposażenia dla

>swoich kolesi w komisjach....trzech naraz....ale wymyślił.

Pudło lancaster. Wielu głosowało właśnie za rozliczeniem PIS-u, m. in. przez komisje właśnie. A kolesie byli intensywnie wpierani przez pisowskich członków komisji - dość wspomnieć niejakiego Nowka.

pzdr.

Jaro

>Jak rozumiem wstydzisz się tych głupot które tu wypisujesz.

Takich głupot, które ty tu walisz ze swoim kumplem z czerwonej kloaki- to nadto,a smród cwaniactawa wtłacza się wszędzie, kiedyś przewietrzymy to forum również

Jaro_747, 22 Paź 2007, 09:49

Nie płacz, może coś ci po znajomości załatwimy!

Tak, tak, załatwialiście wszystko po układach, załatwiliście naród nieźle,przesiąknięci do nitki jesteście korupcją- spadaj na donka(nawet nie na drzewo)

steq, 22 Paź 2007, 09:44

>kangoo

>

>>....a skok na kasę - państwowe posady i stanowiska w spółkach - nie miał jeszcze precedensu.

>Zobaczymy, czy PO będzie umiała się od tego powstrzymać, w co osobiście wątpię, acz chętnie bym sie

>rozczarował.

>

>Kangoo, właśnie dzięki takiej dzicinnej naiwności seroPOzytywni wygrali wybory. Dzieciaku, po to

>się się tak seroPOzytwni pchali do koryta, by je wypełnić po brzegi, i obsadzając swoimi bez

>miesca dla innych, ani odrobina maślanki nie dostała się innym

Nie jestem naiwny. Naiwnością było sądzić, że Jarosław K. wraz ze swoim żołnierzem Lechem i mnóstwem innych bezmyślnych wypełniaczy jego woli zmieni cokolwiek po złych rządach SLD. Obłudą jest dzisiaj twierdzić, że cokolwiek zrobił. Jeszcze większą obłudą jest mówić, że to był jedyny dobry rząd po wojnie. Dla gospodarki więcej zrobił Rakowski niż Kaczyński. A co zrobi PO, jest raczej do przewidzenia - zacznie ciąć po stanowiskach, co w sumie mnie nie dziwi, bo każdy rząd od lat w Polsce robi to samo, bez refleksji. Natomiast za rządów Kaczyńskiego osiągnęło to taki poziom, że trudno już bardziej. Nawet stanowiska czwartorzędne, typu naczelnik urzędu skarbowego w Klockach Górnych był wymieniany, jak nie był swój. Najzabawniejsze jest jednak to, ze teraz Wasze argumenty typu: "oni robili to w jeszcze większym stopniu", "robimy to co poprzednicy", "przywracamy normalność" itd. będą wykorzystywane przeciwko Wam.

Dla mnie największą porażką jest to, że prawie połowa Polaków nie poszła wybierać, co oznacza, że mają w dupie wszystko.

Fajne jest też to, że przy odrobinie chęci ze strony PO, PSL i LiD L. Kaczyński niczego nie zawetuje.

pzdr.

steg....a własnie zapomniałem dodac ze takich jak ty bedzie sie wyrzucało na pysk ,w imie prawa stworzonego przez PIC.Wszystkich przygłupów na bruk.Mówiłem ci juz że spoleczenstwo mozna zmienić.Bo ono juz powiedziało tobie NIE.Przygłupie.A teraz bedziemy przygłupie załatwiac uklady i tacy jak ty beda z bruku przyjmowani na portierów.

steg....a własnie zapomniałem dodac ze takich jak ty bedzie sie wyrzucało na pysk ,w imie prawa stworzonego przez PIC.Wszystkich przygłupów na bruk.Mówiłem ci juz że spoleczenstwo mozna zmienić.Bo ono juz powiedziało tobie NIE.Przygłupie.A teraz bedziemy przygłupie załatwiac uklady i tacy jak ty beda z bruku przyjmowani na portierów.

>steq, 22 Paź 2007, 09:58

My tu sobie z Michnikiem macę z chrześcijańskich dzieci

na śniadanie zajadamy, wsuwamy astrachański kawior

od Towarzyszy z FSB i lejemy ze śmiechu jak się rzucasz:-).

Przed chwilą przyszła depesza od Usamy ibn Ladina, że

potrzebują zaangażowanych, młodych, ideowych aktywistów

do walki z zachodnim liberalizmem. Jesteś chętny? Niezła robota!

Nie trzeba na 8 do roboty przychodzić, a w raju fajne laski czekają :-).

Jestem Europejczykiem.

kangoo, pewnie ty głosowałeś, ale zaden z moich znajomych głosujących na PO nie myślał o rozliczeniach PiSu....raczej mieli dosć tego "bajzlu medialnego". Tak że nie trafiles kangoo.

Pozdrawiam

kangoo, o masz przykład mulsa - zidiociałego zakompleksionego mohera, którego droga życiowa akurat poprowadziła przed oblicze tuska a nie rydzyka. Jaka to różnica dla mohera....ano taka jaką widzisz....wystarczy zmienic nazwiska miejscami w jego wypowiedzi i masz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.