Skocz do zawartości
IGNORED

100dni rzadow Donalda Tuska.

narsiltm

Rekomendowane odpowiedzi

>Nowy2, 17 Lis 2007, 17:07

>Jeśli Olszewski potrafił przerobić Klicha z kompanami, to pytanie co zrobic moga rezydenci krajow

>nam wybitnie sprzyjajacych??? Wystarczylo kilka nieoznakowanych furgonetek. LOL

>Polska w niebezpieczenstwie!!!

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Jak rozumiem Macierewicz do spółki z Prezydentem i

jego współpracownikami przeprowadzili nielegalną (w każdym razie podejrzaną) akcję

zanim nowy minister zaczął urzędować. To co miał zrobić? Pod koła się rzucać nocą?

Naprawdę takim debilem jesteś? Boże chroń PiS skoro ma takich wielbicieli ;-)

Jestem Europejczykiem.

>Jambusia

"- Taki meldunek otrzymałem. Szef kontrwywiadu wojskowego poinformował mnie, że nic z tych rzeczy, które są opisywane w dzisiejszej prasie, nie miały miejsca - powiedział Klich."

piszą w prasie, ze W. Pawlak sie zmienił. kiedyś miał jeszcze opory - jego niepewne "Panowie, to gangsterka" w trakcie czerwcowego obalania Olszewskiego, to być może już historia.

Wiadomo, ze Waldek sie zmienił:

Czytałem będąc młodym chłopakiem

"Jak Wojtek został strażakiem"

Teraz jestem starszy i poważniejszy

I lektury mam trochę mądrzejsze

Ludzie sie całe życie zmieniaja, ale nie ma sie co czarować kto sie prezesem urodził ten bardziej wyrafinowanym środkiem antykoncepcyjnym nie umrze...

Pozdrawiam

JumboXXL

Nowy, biedny matołku. Napisz proszę od kiedy Klich jest ministrem

i ilu ludzi zdążył wymienić.

Najlepszym dowodem na to, ze mam racje to twoje inwektywy, szczególnie zasłużone za cytowanie twojej opiniotwórczej GW.

Musi być zachowana ciągłość. Czy tez będziesz tak go tłumaczył, gdy Al Kaida umyśli sobie w Polsce pohasać.

Jednak wybierz sie do Lasek lub zacznij stosować Quinax. :))

Absolwent Wydziału Samochodów i Maszyn Roboczych Politechniki Warszawskiej....gospodarka to pewnie mu się skojarzyła z jego 17 hektarowym gospodarstwem, ale dlaczego fachofcy z PO powierzyli mu misję wykonania cudu gospodarczego ?

Nie lepszy byłby ekonomista na takim stanowisku ?

...pomijając jego niechlubny udział w obalaniu rządu Olszewskiego...za który zapłąciliśmy wszyscy i to tylko dlatego, że kilku osikanych ze strachu jegomości nie chciało ujawnienia list agentów w ławach sejmowych ?

Demokracja po POlsku.

Pozdrawiam

Nowy2, 17 Lis 2007, 17:43

>piszą w prasie, ze W. Pawlak sie zmienił. kiedyś miał jeszcze opory

Widocznie mu jaja urosły :-).

>w trakcie czerwcowego obalania Olszewskiego

Czy mógłby ktoś mi przypomnieć jakie przepisy zostały naruszone przy okazji

odwołania Mecenasa Szuwaksa? Już kilka razy o to pytałem i dalej nie wiem.

Jestem Europejczykiem.

Jaro, zadne bo Ci co pisali te przepisy odwoływali rząd :)

Ile znasz rządów w demokratycznych krajach które zostały odwołane bo chciały zrobic coś najzwyczajniej normalnego - ogłosić kto z rządzących umoczył sie współpracą z ustrojem uznanym za zbrodniczy ?

No oczywiscie w rosji agenci śpią najzupełniej spokojnie ... tak jak i u nas zresztą ... jak to kiedyś jeden kolega forumowy mi napisał, kiedy stwierdziłem ze to nie fair, zeby nauczycielka miała 1000zł emerytury a UBecki agent 5Kzł....trzeba było być agentem. Proste, nie ?

...za głupia baba była widocznie.

tak naprawde obalili sie sami.Tak jak teraz kurupel.Sam sie obalił z tej swojej mondrosci ale juz numer z noca by nie przeszedł.Nawet graaf by sie zorientował, ze cos nie gra z ta kolejnościa..

>Nowy2, 17 Lis 2007, 17:51

>Najlepszym dowodem na to, ze mam racje to twoje inwektywy

Dziwaczny sposób rozumowania :-)

Bezmyślnie powtarzasz cudze hasełka i to mnie trochę drażni.

>Musi być zachowana ciągłość. Czy tez będziesz tak go tłumaczył, gdy Al Kaida umyśli sobie w Polsce

>pohasać.

Po odejściu twoich idoli rozum ci wrócił? Tyle, że ciągłość to Macierewicz załatwił. Za WSI nie płaczę,

a wręcz przeciwnie. Ale rozwalenie Wywiadu Wojskowego w tak specyficznym momencie?

Rozumiem, że Klich ma zachować ciągłość nie zwalniając różnych komicznych postaci

zatrudnionych przez Wielkiego Inkwizytora.

Jestem Europejczykiem.

o, tutaj mam film jak to rzad Olszewskiego sie sam obalał :)

...tak naprawdę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

usiadły kmioty i obalili...jak to kmioty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...ja sie tylko dziwie dlaczego te pastuchy dały sie tamtej czerwcowej nocy sfilmować ?

....i kto ten film "puścił" w kraj ?

...bo to ze ludzie zapomnieli to sie nie dziwie...do tego Wyborcza napisała jak to było "naprawdę" i po sprawie :)

>lancaster, 17 Lis 2007, 18:18

Widać, że "kierowniczą rolę" odgrywał Bolek :-).

Najbardziej podobały mi się niezdecydowane miny Mazowieckiego i Pawlaka.

Obraz typu "zgwałcona niewinność" :-).

Jestem Europejczykiem.

darły czerwone sukno, wiec w kamerę nie gapiły sie, ino patrzyły jakby tu więcej ucapić; Tusk z obawą w oczach z jednej strony, a z drugiej tez z wyraźną nadzieją ślepił w Lesia.

>Nowy2, 17 Lis 2007, 19:13

Coś teraz do służb ciężkomyślących biorą.

Przecież oni przy zielonym stoliku sprawy załatwiali :-)

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.