Skocz do zawartości
IGNORED

CZYSTA ENERGIA BEZ PIEPRZONEJ POLITYKI !

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

> największą wartością jest nasza jaźń,witalność, dobro które mamy w sobie z natury, z jej najgłębszych pokładów,jeśli się tego trzymamy wygramy, czasem mówimy "boże czemuś mnie opuścił"

to nie Bóg!!! to my porzucamy siebie a potem płaczemy bo nie czujemy świata i miłości

kolekcjoner, 30 Paź 2007, 11:15

>>jar1

>

>NIGDY nie uzywałem kilku nickow na raz !

>(zawsze jeden po drugim)

Pisałem przecież do Vlada.... a Ty kolekcjoner :-)

I nic Ci nie mam zamiaru wykazywać - WSZYSTKO juz dawno się samo wykazało.

Lubiem Cię ! :-)

Kolekcjoner byłam dziś w lesie na chwilę, najbardziej lubię chodzić tam Z Tobą ....

czułam ogromną energię jak spadały mi na głowę liście, to dziwne lekkie delikatne liście i niby już nie żywe a prawie ciepłe od energii wtedy przypomnialam sobie jak mówiłeś o przytulaniu się do drzew w Powsinie.....

Narsiltm kora drzew ma przede wszystkim niezwykły zapach, kiedyś jechałam rowerem i zamknęłąm oczy i poznawanie przez zapach wydało mi się tak bogate tak wielowymiarowe, świat można prawdziwie poznać pozawerbalnie....

spalić ołtarze czuć ciszę puszystą jak leśne zwierzęta, ciszę gęstą jak ludzkie milczenie, czuć ciszę lepką jak śnieg w boże narodzenie, gdy rodzą się zwierzęta ślepe w norach, zwierzęta wysłane przez Boga, bo on nie umie już być z ludźmi, tylko czasem na granicy snu gdy mówią do Nas lewkonie i kwitnące wiśnie....

czarne tło jest jak czarne słońce -jądro ciszy, jądro ciemności, przez które wchodzisz poza dźwięki i widzisz jak zginają się załamują jak na filmie Len Lyea .....

...wracając do tematu: chyba tylko roznosząca małego berbecia w pieluszce energia może być wolna od polityki (choć niekoniecznie hmmm, czysta :) ).

My jesteśmy/zostaliśmy już wszyscy bez wyjątku zindoktrynowani, nafaszerowani i skażeni polityką - nawet Ci z Syriusza - i tylko możemy nauczyć się z tym żyć, lub z bezsilnej złosci wyć do księżyca z całej pozostałej w nas czystej siły i energii - nawet obejmując w tym czasie jakieś korowate drzewo...

A pieprzone słowo "polityka" i tak ktoś juz przed nami wyrżnął scyzorykiem na tej korze...

@ Chris77

Ujmę to zwięźle, to już jest dla Ciebie końcówa, idziesz na dno jak głaz. Wklej przynajmniej jakąś fotkę tej, która Tobą tak zawładnęła.

...tak, fajnie jest marzyć i podążać w oderwane od rzeczywistosci ścieżki myślenia -ale - istnieje duże prawdopodobieństwo, że obydwoje piszemy to teraz z firmowego kompa - zatem... tylko ręcę stukające w klawiaturę wystają z kotła smoły...

Czasem smoły nie da sie całkowicie zmyć. Oki, sorry, dzis ta oblepiająca mnie jest wyjątkowo trudnozmywalna, tkwie po uszy w prozie życia i chyba to nie jest wątek dla mnie - zasłu,żone zbanowanie mnie czeka...

narsiltm, 30 Paź 2007, 13:14

>Tez lubie sie przytulac do drzew! Kora chropowata a tak mila w dotyku, czuc pod nia zycie:)

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Roland >

Może i masz racje że idę na dno, zakochałem się chyba i nic na to nie poradzę, choć wiem że raczej nic z tego nie wyjdzie.

pozostaje mi cierpieć w samotności

@ Chris77

O Boże, chłopie, mój rocznik, a taki naiwny!

Ile to dziewczę ma lat?

Pierwsza rzecz: nie panikuj, nie przejmuj się, oddychaj głęboko....no i bzyknij ją.

Chociaż są też pozytywne strony - gdy ja się odkochałem w takiej jendej, przytyłem 10 kg. Trzeba się więc ponownie zakochać by przynajmniej schudnąć. Ale to niestety nieliczny poytyw Twego stanu.

Wzruszasz się o byle co, nie możesz przestać o niej myśleć, kiedy słyszysz romantyczną piosenkę masz ochotę śpeiwać???

Jeśli występują powyższe objawy, to jest kanał, zachorowałeś.

Chris nie wkręcaj mnie, nie może być tak źle.

A gdzie, mieszkasz? Może wypijemy coś i jakoś spróbujesz z tym zawalczyć. Bo jeśli ona Cię wystrzeli w kosmos, nie chciałbym być na Twoim miejscu.

chris, strząśnij tą zarazę, przejdź w tryb mniej uduchowiony a bardziej prymitywny,

i przeczytaj wpis nookie z 29 Paź 2007, 00:04 w wątku brak humoru. Oto problemy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.