Skocz do zawartości
IGNORED

CZYSTA ENERGIA BEZ PIEPRZONEJ POLITYKI !

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo proszę o pisanie zgodnie z intencją autora - SWIEZO, ENERGETYCZNIE I KREATYWNIE :)

Piszemy o CZYMKOLWIEK, ale bez pier**lonej polityki, polityków i podobnego gówna !

Proponuję skupić się na JAKOSCIACH, WARTOSCIACH i IDEACH dla ktorych naprawdę - WARTO ZYC !

Będę banował wszelkiej maści politykierow, forumowiczow banalnych i "polaczkowatych" !

https://www.audiostereo.pl/topic/37269-czysta-energia-bez-pieprzonej-polityki/

Dla miłości warto żyć, ale co gdy nie ma się drugiej połówki lub jest się zakochanym a nie wie jak to powiedzieć tej drugiej osobie. I jak odróżnić zwykłe zauroczenie od miłości? Czy można się zakochać w zdjęciu nie widząc tej drugiej osoby....???

a ja uwazam ze pozytywną energię można znalexć wszędzie - również w polityce(choc to zadanie cieższe nisz szukanie jej w hipotetycznych ideach)...wogóle znalezienie pozytywnej energii nie jest jakies specjalnie cieżkie, tylko trzeba sie przy tym poszukiwaniu nie posługiwac złą....

...dobrym przykładem jest miłość Chris...

Pozdrawiam

>jar1

Choćby np. nieblokowanie forumowiczow mających odmienne zdanie.

(co czyni własnie lancaster, w swoim własnym wątku : "POLITYKA BEZ ZŁEJ ENERGII :)" !!! (sic !)

Vlad, ale czy ja w Twoim wątku piszę wbrew Twojej woli ? No może mało energetycznie dziś...jakbyś miał ochotę mnie zbanowac w swoim wątku(co Ci sie już zdarzało) nie krępuj się.

I prosze sie nie skarżyc, tylko godnie przyjąc na klate :)

Pozdrawiam

Może banalne ale dla mnie przyroda (n.p. widok gór, chodzenie po nich) ma w sobie tyle czystej i dobrej energii, że nawet po jednym dniu kontaktu mam tak podładowane "akumulatory", że ho-ho !!! - Jestem, jak jakieś perpetum-mobile ;-)

Vlad, 30 Paź 2007, 10:21

>>jar1

>

>Choćby np. nieblokowanie forumowiczow mających odmienne zdanie.

Pierdu, pierdu. To przecież Twój pomysł z tym blokowaniem. Jesteś jego ojcem- założycielem.

>jar1

To był pomysł wyłącznie na umysłowe katastrofy, polegające np. na wklejaniu komuś

1000 razy zdjęcia gówna w kazdym wątku, a nie na zamykanie ust kazdemu kto ma

odmienne zdanie w jakiejkolwiek kwestii. Jak widzisz, ja z mozliwości tej prawie nie korzystam.

Traktuję ją jako zasadę prewencyjną i taką role wydaje się - dobrze spełnia.

>jar1

NIGDY nie uzywałem kilku nickow na raz !

(zawsze jeden po drugim)

Wykaż mi, kogo tak bardzo banuje, oprocz sytuacji, w ktorej zastosowalem to wobec : alojzego, jaccha,

lancastera i grafa, w watku : "Pederastia, Pedofilia, Zoofilia, Nekro.. ", gdzie przekroczyli wszystkie granice

glupoty, zwyklego chamstwa i pomowien.

"Czysta" energia ?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.