Skocz do zawartości
IGNORED

CZYSTA ENERGIA BEZ PIEPRZONEJ POLITYKI !

kolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

Chris77, a czym ona się zajmuje i jaki ogólnie ma styl ubioru oraz w jakich okolicznościach ją poznałeś.

Zaraz Ci powiem do czego mi to potrzebne.

chris 77, może to Cię pocieszy .Są lepsi:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Też jest to dla mnie dziwne, bo zawsze miałem polewke gdy ktoś mi mówił że można kogos poznać w necie, na pewno ostatnia bo już nie poznam nikogo przez net na 100% wiem że to nie ma sensu

Ja też tą, o której pisałem Ci na privie poznałem w necie. To nie żadnego znaczenia.

Do tych co się polewają z Chrisa - jak to mawiał Wujek Szybka Riposta - sp***dalać!

Chris, pierwsza sprawa. Z tego co napisałeś na mi na prv wynika, że spieprzyłeś to na maksa.

Musisz ją teraz centralnie olać. Nie przypominaj się wcale, nie pisz, nie dzwoń. Ale jeśli jej naskakiwałeś jak audiofilska ciota wcześniej, to po Tobie. Zapomnij lepiej o niej.

Zasada jest jedna, prosta i niezmienna:

im intensywniej laskę ignorujesz (po pierwszym dobrym wrażeniu z jej strony), tym ona się bardziej na Ciebie napala. Wtedy to ona zaczyna się o Ciebie starać, a nie Ty o nią. Wbij sobie to w główkę raz na zawsze, a Twoje życie odmieni się nie do poznania.

Wydaje mi się, że po pewnym czasie zacząłeś coraz częściej do niej pisać na tym gg, a ona głównie odp. na Twoje pytania, troski, jęki wrażliwego ciapka. To był kolosalny błąd z Twojej strony!!!

Lasce musisz uświadomić, że masz na podorędziu wiele dup i ona nie jest dla Ciebie nikim szczególnym, ale jeśli bardzo chce, to możesz się z nią spotkać, gdy znajdziesz czas. A to nieprędko. To co Ci napisała dziś rano to jest rezultat Twoich umizgów. Gdybyś od początku, gdy się Tobą zainteresowała, zlewał ją sikiem prostym, odpisywał po czasie, mówił, że nie masz czasu, już byś ją miał.

Boże miej w opiece audiofilów.

Rolandsinger > uważaj na siebie!!!

Wiesz że młodzież lubi teraz eksperymentować, całkiem niewykluczone że w końcu trafisz na miłośniczkę S&M która niekoniecznie się z tym zdradzi przed tobą, a wtedy gdy będziesz smacznie odpoczywał po megabzykanku...

chris77, 30 Paź 2007, 15:10

> idę na dno, zakochałem się chyba i nic na to nie poradzę, choć wiem że raczej

>nic z tego nie wyjdzie.

>

>pozostaje mi cierpieć w samotności

Zakochales sie w sobie?

pzdrw

soso

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.