Skocz do zawartości
IGNORED

PiSom żal, że rząd powstaje bez awantur.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

PiS-iaczkom żal, że tworzeniu koalicji nie towarzyszą awantury, obelgi, afery i korupcja polityczna.

Przyzwyczajajcie się, bo teraz to będzie standard.

Rząd PO-PSL jest po prostu skazany na sukces. Byc moze po raz pierwszy odkąd Polska jest demokratyczne po uplywie kedencji wladza pozostanie w tych samych rękach.

szkoda, że wybory nie są dziś.

byłoby jeszcze mniej PISSu

a jarek się obraża

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piotrek, a można wiedziec co Twoim zdaniem takiego pisioxy "nawywijali", że trzeba bedzie 2 lat zeby po nich posprzątać ?

Moim zdaniem PO będzie sie musiało nieźle poastarać zeby utrzymać tempo wzrostu gospodarczego i przybywania miejsc pracy jakie osiągnął PiS :)

...ale oczywiscie zyczę im wszystkiego dobrego, bo co mi zalezy...a jak im wyjdzie to zobaczymy...na razie Waldek minstrem gospodarki słyszałem ?

Pozdrawiam

Pytasz się czy sa jakiekolwiek szanse, przecież ty nie jarasz się baunsem,

Nie jarasz goracem, letnimi, goracymi koszulami, nie jarasz się baunsem i nie jestes z nami,

Nie jarasz się baunsem i nie jestes z nami, o nie, nie, nie, o nie, nie, taa

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Baunsuj z nami, baunsuj, jak lubisz to się z nami przylansuj a raczej przylancuj lanc:)))

>zeby utrzymać tempo wzrostu gospodarczego i przybywania miejsc pracy jakie osiągnął PiS :)

lancaster widzę ze już się nawet nauczyłeś się uśmiechać jak Kurski gdy wymienia osiągnięcia swojej partii ;-)

lanc jest bezbledny, kurski to przy nim pionek bo kurski nie wierzy w to co mowi, on mowi zeby ciemny lud kupil, a lancaster wierzy i propaguje chyba bezinteresownie (nie wiem czy ma dole od liczby wpisow) i powtarza jak mantre o tych wskaznikach, bezrobociu itd. jak wiekszosc analfabetow ekonomicznych z pisu, tylko ze ci z pisu maja z tego niezly pieniazek i sie im nie dziwie, lancowi sie dziwie....

Astraroth, no dobra. Nasza partia jest najlepsza. A ja nie jestem lancaster, tylko Michał Kamiński - ten gruby w okularach....trzymaj guzik na szczęscie...przyda się podczas zaklinania osiągnięć Twojej partii w dziedzinie gospodarki :)

Pozdrawiam

Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk! Donald Tusk!

electro, Ty się ciesz ze mi PiSiory nie płacą...jakby zaczęli tak jak flakformersi nosterowi to bym się nie daj Boże do roboty przyłożył :)

Pozdrawiam

graaf

brawo!!! a myslalem, ze juz nie bedziesz tak pokrzykiwal jak na wiecach, a tu prosze:)))

Dooonaaaald!---------------------Tusk!

:-)

Dooooonald Tusk naszym przyjacielem jest!

Dooooonald Tusk naszym przyjacielem jest!

:-)

Astraroth, z mojej strony pełne zrozumienie. Uważam, ze ludzie którzy nie głosowali bo nie mieli na kogo powinni pisać tym bardziej.

Sam tak robiłem i uwazam ze pierdzielenie o tym ze nie głosując nie masz prawa głosu jest totalnym nieporozumieniem....niektórzy sie jednak nabieraja na takie opowiastki stetryczałych polityków.

Mi one powiewały od zawsze, ale wiem ze niektórzy ludzie sie tym przejmują. Co Ci poltycy sobie wogóle myślę, ze mogą prezentowac soba poziom żaden(55% frekwencji we wzwodzie) i jeszcze opowiadac ludziom co mogą a co nie mogą myśleć/pisać/mówic ?

Akurat głosowałem na PiS bo to najwspanialsza partia jaka zaszczyciła ławy parlamentarne swoimi dupskami ...przynajmniej do tej pory :)

Pozdrawiam

Nie tak dawno w metrze (taka warszawska darmowa gazeta) pisali ze PSL jako koalicjant nie zgadza sie na praktycznie zadne flagowe projekty PO z podatkiem liniowym na czele. Wiec taka rozowa ta koalicja moze nie byc, a bylo tak blisko zeby choc raz jakis rzad mial wiekszosc i mogl zrealizowac swoj program od A do Z bez glupiego tlumaczenia ze reszta blokowla ustawy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.