Skocz do zawartości
IGNORED

Dziękujmy PISowi za podwyżki od stycznia

noster

Rekomendowane odpowiedzi

zauważyłem że nasz nieśmiertelny syriuszjańczyk stańczyk

zachowuje się jak typowy rozpolitykowany platfusjańczyk

tzn jak dziewica chciałabym a się boję

w dychotomi miedzy chcicą a hipernadcnotą

te okresowe napady wstrętu: wątki ANTIpolityka..

>Jaro_747, 6 Lis 2007, 15:32

>Ja mam wrażenie, że to raczej my jesteśmy bardziej nadpobudliwi. Dlatego jestem na "politycznym"

>odwyku.

wy to musiecie mieć po tej POdykcie chroniczny katzenjammer..

stąd ta wasza dychotomia, okresowy wstręt do POlityki

jesteście w gruncie rzeczy delirykami POlityki

>jacch..

Ależ to właśnie Ty jac chu.. jesteś moim głównym, "sztandarowym" pajacykiem !

Stworzyłem Cię z trzech początkowych liter mojego imienia oraz mojego ulubionego organu.

Czyżbyś się łudził, że stanowisz jakiś samoistny byt ?! Nawet to "napieraj" Ci zaimplementowałem.

nie martw się jar* czy guciu..

podniesiecie się!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

POdniesiecie się aby znów kontynuować "POlitykę"!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horst, 6 Lis 2007, 15:41

>nie martw się jar* czy guciu..

>

>podniesiecie się!

Horst. Jak wiesz jestem na "politycznym odwyku" i dlatego serdecznie Ciebie pozdrawiam i przesyłam buziaki.

Ty filuterny bruutalu. Fe !

Over

:-)

Stefan niesiołek naszym przyjacielem jest, Stefan niesiołek naszym przyjacielem jest,

Stefan niesiołek naszym przyjacielem jest, Stefan niesiołek naszym przyjacielem jest,

jego duch żyje pośród nas !

I tralala !:-)

No i co piśdziochy ! hahahaa

Gość

(Konto usunięte)

...mojego ulubionego organu...

Nawet nim myślisz i stąd te wszystkie twoje XXXujowiny odczyniasz na forum :))))

Cha cha cha ! Rzeczywiście cały do niego jestes podobny - zaciągnij na "twarz" napletek ,zwiąż na czubku...hm...głowy i cicho szaaa - nie przeszkadzaj innym szkodniku.

Horst, coś się zmieniło? Żadne serwisy, nawet Nazi Dziennik, ups, Nasz Dziennik nie podają że dokonał się przewrót i jarek będzie rządził znów. A więc to pisdraki leżą i wywijają nóżkami w konwulsjach;-)

A, zapomniałem o istnieniu Równoległego Świata Braci K (i'm sorry)

a ja też bardzo lubiem niesioła.Tak jak go nie lubiłem, kiedy był w zchn i gadał tak ,że nic tylko granatem- to teraz artist.Prawie jak Pawlak.Bozej daj żeby kurduplom tez było dane.Od dzisiaj modle sie w intencji wrodzonych ,zrodzonych idiotów.Mogą sie zmienic jak zycie uczy.Ale kurduple??musze sie modlic trzy razy dziennie.

Ja też bardzo lubie niesioła-osioła, szczerze mówiąc jakościa swoich wypowiedzi/przemyśleń godnie zajął miejsce na krajowej scenie politycznej po Romku :)

...nuno by było bez dyżurne gomitomana...Donald nie zawsze jest pod ręką :)

kolekcjoner, zapomnij.

Jestem czystą energią !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nisioł to tepak z metra cięty, dziwię sie ze nikt tam z nim porządnie nie pojechał ...to nawet nie bullterier, tylko terrierek z wicznie rozszczekaną japą....to co mówi raz że głupie a dwa ze na tyle prostackie ze sie rozmówca nie spodziewa...no cóż ktoś kiedyś zejdzie z poziomem nieco niżej i niesioł-osioł trafi tam gdzie powinien...do stajenki obok owieczek, żłóbka i pastuszków....święta idą :)

Pozdrawiam

:))))

inteligencja niesioła bym powiedział wali po oczach :))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>lancaster

Mocno mylisz pojęcia. To czy ktoś kogoś o czyms przekonał, nie świadczy w żaden sposób o inteligencji przekonującego. Złośliwie dodam, że gdyby tak było, to miałbym bardzo niskie mniemanie o Twojej inteligencji, gdyby nie udało się Tobie przekonać Aborygena do użytkowania komputera w swoim szałasie ;)

rekin, Twoje mniemanie o czymkolwiek nie ma znaczenia dla nikogo poza Tobą :)

A ja pytałem o to czy niesioł Ciebie przekonał, a nie dlaczego mnie nie przekonał - bo to akurat wiem lepiej od Ciebie - po prostu nie przekonał :)

Inteligentny gość którego nie lubię to np. Miller...taki przykład. Nie lubię, ale nie powiem zeby nie był inteligentny...niesił natomiast....no cóż...koń jaki jest kazdy widzi....Tobie sie widzi ze inteligentny i OK :)

...mi tu nie ma co przeszkadzac.

>lancaster

Teraz niestety nie rozumiem Ciebie zupełnie.

Co ma przekonywanie kogokolwiek - przecież rozmawialismy o inteligencji. "Delikatnie" zasugerowałem to w poprzednim wpisie podając nieco mniej delikatny przykład. Jeśli za mocno wziąłeś to do siebie, to przepraszam.

Przynajmniej zgadzamy się co do tego, że sprawa przekonania/przekonywania jest sprawą subiektywną :)

rekin, ale czego nie rozumiesz ?

Pytałem: czym Cię przekonał o swojej wysokiej inteligencji Stefan Niesiołowski ? Bo to, ze inteligencję kazdy jakąs ma to sie zgadzamy...to tak jak każdy ma włosy...ja np. niekompletne :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.