Skocz do zawartości
IGNORED

Dziękujmy PISowi za podwyżki od stycznia

noster

Rekomendowane odpowiedzi

jacch - dobre.

Tak mi przyszło, może Kaczorkom niech kto powie że już ten księżyc ukradli, a poza tym to był film - może u nich też taki nawyk pieruńcki.

Gość

(Konto usunięte)

Coś mnie się zdaje , że oni teraz w słońce celują...wiesz , w miare jedzenia apetyt rośnie.

I zdobendą władze absolutną , jak faraonowie i i ch kapłani , nie będzą PO-wcy słuchać=zaćmienie słońca .

Zobaczymy kto im podskoczy !

>jacch najśmieszniejsze jest jednak to, że to wcale nie jest śmieszne :-)

Historia pełna jest zdarzeń, które z początku wzbudzały kupę śmiechu by potem sparaliżować i zniszczyć wiele istnień ludzkich... Taka strategia, puszczenie demonów w ruch nigdy nie miała pięknego zakończenia.

Demony potrafią być bardzo intrygujące :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

hej chłopaki - Walery, muls - coście dzisiaj tacy splątani? :-))

nie smućcie się - przecież Wasza walka skończona - PiS leży a dobro zwyciężyło! :-))

jak rany.. co za betony

Cieszę się z wieloma godnymi zaufania i podziwu forumowiczmi (każdy wstawia co chce), że już niedługo zostanie zaprzysiężony merytoryczno-opatrznościowy rząd PO&PSL, który na drodze cudu zmiecie z naszej historii dwulecie nieudanych rządów PiSowskich awanturniczych nieudaczników i na bazie wytężonej pracy całego społeczeństwa, nadrobi te dwa kretyńsko stracone lata, pchając Polskę na drogę społecznego i ekonomicznego rozwoju. Tuszę, że za swoją znojną i owocną pracę rząd nie weźmie ani grosika i PITy członków rządu będą z roku na rok coraz bardziej ubożuchne. ;)

Obecnie było cirkaebaut 6%, ciekawe ile będzię po roku, a ile po dwóch. Obstawiajcie.

Re: camle, 7 Lis 2007, 22:06

>To jakaś nowa moda na pytania o mamę? ;)

w sumie dobry sposób, żeby rozładować napięcie w dyskusji

>ps.

>u mojej mamy wszytko dobrze :)

miło słyszeć!

u mojej też (wiadomo zdrowie mogłoby być lepsze, ale grzechem byłoby narzekać) :-)

graaf, 7 Lis 2007, 17:42

>hej chłopaki - Walery, muls - coście dzisiaj tacy splątani? :-))

>

>nie smućcie się - przecież Wasza walka skończona - PiS leży a dobro zwyciężyło! :-))

>

>jak rany.. co za betony

widzisz grafie znając w naprawdę niewielkiej części Twoje perypetie z polityką a także pozycję społeczną spodziewałem się czegoś innego niż anonimowo dokonywanej zemsty i wynikającej z niej wcześniejszej agitacji. Nie stawia Cię to w korzystnym świetle, tak zresztą jak innych forumowiczów którzy walczyli o wynik wyborczy w swoim interesie.

?

chyba to jednak jakieś nieporozumienie

że niby ja się mszczę? a niby jak?

że moja "agitacja" wpłynęła na czyjś "akt wyborczy" "w moim interesie"?

chyba żartujesz :-))

i dlaczego się akurat mnie uczepiłeś?

publiczna anonimowość to norma na forum, którego bocznica i tematy polityczne są właśnie bocznicą i tylko tym

skąd wiesz kto się kryje pod innymi nickami na forum? może Twoim zdaniem w tematach "politycznych" wszyscy powinni się "ujawnić"?

a dlaczego nie w innych?

graaf, 7 Lis 2007, 22:35

>i dlaczego się akurat mnie uczepiłeś?

sam się podłożyłeś;-)

Z mojej strony to wszystko co miałem do powiedzenia, już się nie czepiam.

HOWGH

graaf,,,jako ze jestes zawsze opózniony to informuję że ssief ABW mówi że nie wynoszono ,ani kopiowano ,ani nawet nie niszczono dokumentów ABW.Po prostu nie ma problemu, że one kogos obchodza.To tak na marginesie ,gdyby złosliwy kolega podsunął ci jakąs niewłasciwą gazetkę.Nie ma takiego problemu .Mówi szef ABW.Ja mu wierzę.Tak samo jak wierze marynacie że nie ma pieniedzy na stocznie, bo przegrał je.No przegrały sie i nie ma.I ja mu wierzę.

mulsie i bardzo dobrze, oprócz tego ze wierzę wto co Ty to wierzę równiez ze PO i SLD nie zrobiło koalicji samorządowej w stolicy - skoro Tusk przed wyborami samorządowymi tak zapowiedzaiał, wierzę w cud gospodarczy, wierzę w radykalne podwyżki pensji zafundowane przez pana premiera Tuska, wierzę w radykalne obniżki podatków zafundowane przez pana premiera Tuska, wierzę też w siec autostrad(nierzdko równoległych) wybudowanych w trakcie trwania cudu przez PO.

...a jak to bedzie to zobaczymy :)

Pozdrawiam

Re: muls, 8 Lis 2007, 06:19

>graaf,,,jako ze jestes zawsze opózniony to informuję że ssief ABW mówi że nie wynoszono ,ani

>kopiowano ,ani nawet nie niszczono dokumentów ABW.Po prostu nie ma problemu, że one kogos

>obchodza.To tak na marginesie ,gdyby złosliwy kolega podsunął ci jakąs niewłasciwą gazetkę.Nie ma

>takiego problemu .Mówi szef ABW.Ja mu wierzę.Tak samo jak wierze marynacie że nie ma pieniedzy na

>stocznie, bo przegrał je.No przegrały sie i nie ma.I ja mu wierzę.

oj mulsie, chyba się zawiesiłeś

czy to z rozpaczy, że jeszcze cudu nie ma a proces zwycięskiego kształtowania rządu jakoś stracił na impecie i blasku?

wybory dawno za nami, a tak by się chciało dalej prowadzić kampanię

a tu nic - zero adrenaliny, zero cudu

jedyne co pozostaje to pastwić się nad trupem pisu

a co dalej będziecie robić z kolegami mulsie jak już zeżrecie te zwłoki?

zaczniecie się żreć między sobą?

umarli grzebiący umarłych

graaf...co ty z tymi cudami.Cuda to tylko na antenie.Ja swoje cuda mam juz za soba.Ty jak widze ciagle przed.Kto czeka bez wiary..... zawiedzie sie.Wiesz kto to??

podsuwam ci graaf informacje zebys nie bładził.A ty o trupach.Idzie NOWE.Wiecej radosci.Wypuszczaja wiezniów politycznych.Beda zamykac ciemiężycieli.Idzie sprawiedliwośc graaf.Rewolucyjną.Zawsze pisałem że zabawa dopiero sie zaczyna zgodnie z.....kto sieje ,ten zbiera.A ty o trupach.

Dla mnie cudem jest już odrzucenie przez społeczeństwo PISu. Jeszcze na 2 tygodnie przed wyborami było to tylko niepewną nadzieją. Ale któzby uwierzył że zwycięstwo będzie niemal 10 procentowe? To jest cud. Prawdziwy cud. A wiec cuda są możliwe, tylko trzeba ażebyśmy w nie uwierzyli i zmobilizowali siły. Udało się 21 października, wiec udac się mogą następne cuda. Tego sobie życzmy.

A tak po prawdzie to nie potrzeba cudów, ale wiary i odrobiny entuzjazmu.

noster...normalnosci trzeba.Normalnego sedziego,prokuratora,policjanta,premiera sprzedawczynie,ministra.Nie potrzeba nam wodzów i jasnie panujących.Normalnych procedur,normalnych ustaw,a nie spec ustawy, spec słuzby.Jak rano wstaniesz to sońce ma wstawć z lewej do prawej.I tyle..

>graaf, 8 Lis 2007, 16:19

>jedyne co pozostaje to pastwić się nad trupem pisu

>

>a co dalej będziecie robić z kolegami mulsie jak już zeżrecie te zwłoki?

Co za dziwaczne przypuszczenie? Kto by konsumował taką padlinę?

Naszczać na to można co najwyżej. Nie mówię o ludziach broń boże, tylko

o wykoślawionej, chorej koncepcji.

Jestem Europejczykiem.

No pewnie ze wystarczy odrobina zaangażowania i optymizmu, udało sie 21, uda sie i radykalnie podnieśc pensje i radykalnie obnizyc podatki i pobudowac siec autostrad...a nawet autostrady równoległe i uda się wszystko...nawet jak sie potrenuje to sie w zośke pogra....oczywiscie przy odrobinie dobrych chęci...

Bez sensu zajadac sie padliną jak mozna być optymistycznym i pozytywnym. Zostawmy te smety pisdrakom, a reszta ludzi dobrej woli i jeszcze większej wiary alleluja i do przodu ...większosc czeka na spełnienie podpisanych imiennie zobowiązań...kilka niespełnionych obietnic pewnie niezależne media elektoratowi wytlumaczą....ale czy wszystkie ? ...trwajmy w modlitwie za nowy rząd ...czekamy na cud ... i nie dajcie sobie powiedzieć ze białe jest białe :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

...normalnosci trzeba.Normalnego sedziego,prokuratora,policjant a,premiera sprzedawczynie,ministra...

Ja cię piepsze , ale będzie ..łaaaa.

To ten Pis wszędzie ludzi miał...łaaaa.

Tylko skąd teraz Po weźmie tych wszystkich , ale nowych....łaaaa.

No niektórych to dokumentnie popierdoliło !

muls, chyba od Biblii jak ma byc o cudach ...

...ale to już czytałem i szczerze mówiac jest bardziej realistyczna od obecnej fikcji.

... dekla-racji :)))

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.