Skocz do zawartości
IGNORED

Dziękujmy PISowi za podwyżki od stycznia

noster

Rekomendowane odpowiedzi

bartas, ale z czym spokój ? Że niby jakiś kłopot masz ? Ale z czym ?

Ja tam jestem jak najabrdziej za cudem gospodarczym....tylko czy rząd tez jest za ?:)

...zobaczymy.

no to będziemy podziwiać tę Twoją upragnioną "normalność" :-)

i kto tu "w cuda wierzy" :-))

żałośni jesteście koledzy - specjaliści od plucia na PiS

życie wam się wraz z kampanią skończyło - normalna tragedia

niedługo spadniecie z anteny razem ze "Szkłem kontaktowym"

Donaldowi też przydarzyło się największe nieszczęście w życiu

spełniło się marzenie - i będzie musiał pierwszy raz w życiu zabrać się do jakiejś roboty ;-))

Walery, ja wiem ze duzo tam w okolicy opowiesci o sraniu, kupie, dupie i srajtaśmie słyszysz...z racji znajomosci osobistej powiem Ci od razu, nie czekając...wyglądasz mi na debila, bo chyba nie powiesz ze tak lubisz ?

oho i do tego na sie dziś Walery napruł...panie Waldku proponuję odstawic używki, bo coś mało pozytywny sie dzis zrobiłeś....a moze to tylko gorszy dzień...

Re: Walery, 8 Lis 2007, 22:16

>graaf, ktoś Cię chyba już obdarzył takim komplementem i osobiście się z tym zgadzam - jesteś zwykłą

>mendą.

:-))

tak tak - ja jestem mendą a rola piso-plujów skończona - są jak aktorzy ze spalonego teatru :-))

(podobno już miałeś się odczepić ode mnie?)

Re: lancaster, 8 Lis 2007, 22:18

>oho i do tego na sie dziś Walery napruł...panie Waldku proponuję odstawic używki, bo coś mało

>pozytywny sie dzis zrobiłeś....a moze to tylko gorszy dzień...

nie nie - to tylko POzytywizm w stylu Marszałka Niesiołowskiego

Re: lancaster, 8 Lis 2007, 22:23

>graafie, miał się odczepic, ale dziś popił niestety...normalnie jest prawie normalny :)

aha, pije, no tak - to wiele wyjaśnia

a muls? jemu też jakby ostatnio gorzej się zrobiło :-/

graaf, 8 Lis 2007, 22:21

>tak tak - ja jestem mendą a rola piso-plujów skończona - są jak aktorzy ze spalonego teatru :-))

Tak graafie, trzeba sobie tak tłumaczyć, PiSopluje, Fakty i Mity i wychowywanie w lepszych warunkach niż na podwórku.

>

>(podobno już miałeś się odczepić ode mnie?)

To był epilog.

graafie, muls pil od zawsze z tego co pamiętam...nalewki jakieś, ale co dokładnie popytaj mulsa...złośliwi mówią-drogeria...ja tam nie jestem wścibski :)

Re: Walery, 8 Lis 2007, 22:26

>Tak graafie, trzeba sobie tak tłumaczyć, PiSopluje, Fakty i Mity i wychowywanie w lepszych warunkach

>niż na podwórku.

ja sobie nie muszę niczego tłumaczyć bo ja mam radochę i perspektywę ubawu po pachy

a PiSopluje jakoś dziwnie posmutniały...

:-))

Tomek no to nie ma sie co smucić :) trzeba sie cieszyć...a potem to już super....

...przypomniała mi sie jedna taka opowiastka znajomych sprzed lat...umówili się w knajpie, rezerwacja stolika...przyszli siadaja, rozmawiają, piją...nagle jedna osoba proponuje zeby zmienic lokal...pierwsze reakcje niezbyt przychylne, ale gosć nawija ze tu mu sie nie podoba, ze jak pójdą do xxxxx to bedzie super, bo tu jest tak sobie i szkoda wieczoru...no to dla świętego spokoju poszli.

Wchodza do xxxxx a tam wszystkie stoliki zajęte oczywiście:) ogólnie nic nie lepiej itp. no i ktoś pyta pomysłodawcę:

- i co teraz ?

- nie wiem

Nie wiem dlaczego mi sie taka historia przyponiała, zupełnie nie apropos.

Sorki za offtopa :)

Pozdrawiam

ciekawe co zrobicie ciamajdy jak PIS-u juz nie bedzie? do czego sie bedziecie modlic?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

ale jeszcze tydzien dwa i nikt oprocz was łajzy nie bedzie tu pisal o Pisie, Pis zmiotlo szybciej niz mozna sie bylo spodziewac...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Tomek, ta druga ma o dwie kacze łapy mniej....oby tylko wyniki gospodarcze miała lepsze....bo co powiedziec jak rządzic będa fachowcy i specjaliści(vide Pan Waldek) a wyniki będą słabsze niż ...aż mi przez klawiaturę nie chce przejsc PiSu ?....to możliwe, zeby Waldek nie okazał sie bystrzejszy od pisowskiego ministra gospodarki? ...nawet nie wiem kto nim był, możecie podpowiedzieć ? - w kazdym razie wyniki nienajgorsze, ale to oczywiscie dzieki planowi V-letniemu Bieruta, który dopiero teraz zaowocował:))

Pozdrawiam

electro, nie spinaj sie negatywnie :)...my mamy świetną zabawe i nie wiem czy zauważyłeś ale to takie łajzy jak Ty piszą o PiSie ? Nawet ten wątek został stworzony przez jedną taką :)

...my tu PiSzemy o cudach Flakformy, a Ty sie tu nadymasz, wyłaża Ci pryszcze i ogólnie robisz mało POzytywną atmosferę...zamiast nas wesprzec w wychwalaniu premiera Tuska...

...wstyd electro...zaczynam podejrzewać, że jesteś zwykły pizdrak...

POzdrawiam

>lancaster, 8 Lis 2007, 23:12

>electro, nie spinaj sie negatywnie :).

Sądząc po ilości wpisów to ty z graafem strasznie się spinacie :-).

Jeszcze stary rząd rządzi (znaczy się stanowiska rozdaje)

a wy wołacie od Tuska cudu. Doprawdy żałosna błazenada!

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Jaro

My się wyśmiewamy :)Dziecino.

Nie wiem czy wiesz , ale żadnego cudu nie będzie .

Liberałowie takie/ich krzaczki jak ty/wy mają w najciemniejszym zakamarku swojej intymności.

My się z Was smiejemy :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.