Skocz do zawartości
IGNORED

Dziękujmy PISowi za podwyżki od stycznia

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Jaro upoważniamy Cię do liczenia czasu i ilości zniesionych przez PO "podatków" ---pamiętaj ma ich być 200!

Aha i 6000km autostrad !

Trzymajcie się za słowo POważni POlacy !

>Jaro_747, 9 Lis 2007, 00:24

>>lancaster, 8 Lis 2007, 23:12

>

>>electro, nie spinaj sie negatywnie :).

>

>Sądząc po ilości wpisów to ty z graafem strasznie się spinacie :-).

>Jeszcze stary rząd rządzi (znaczy się stanowiska rozdaje)

>a wy wołacie od Tuska cudu. Doprawdy żałosna błazenada!

Chłopcy i tak mają dobrze, dawniej musieli pisać po ścianach w toaletach a teraz mają internet.

graaf....z uwagi na to że przypominasz tedzika któremu sie zdaje że w radyjku slyszy głos boga, nie widzę powodu zeby i tobie nie poświęcic parę słów, tak jak to zrobiłem w przypdku arbuza,przytłuka,ryki itp.skrajnych przypadków.Wiesz ze ja najwyzej dwa zdania.Rozumu ci z tego nie przybędzie ale spełnie swój katolicki obowiazek.Ale teraz bedzie więcej.Razem z jarami skutecznie zwalczalismy nie PIS jako taki ,bo jest to zespół MASY ludzkiej ze swoimi prawami.Zwalczaliśmy cos co przypomina historię.Sławetne partyjne wiece,wodzów namaszczonych przez historie,głupi tłum zafascynowany głupkiem itd.Historia z naszym głupkiem zaczynała przypominac te z historii.Namaszczony,jedna linia,jeden wódz.Wodz grajacy na prostackich odczuciach prostych ludzi.Możesz je miec graaf,ale ja nie życze sobie ich w swoim domu.Przejmowanie prokuratur, sadów w tym chęc zniszczenia konstytucyjnego trybumału.Zmiana przepisów pod płaszczykiem DOBRA ,a majacych tylko umocmnić władzę.Władzę na zawsze.Przejmowanie mediów panstwowych w całości razem z komitetem radyja i tv.Wywalanie słuzby cywilnej i zastepowanie partią od dyrektora po sprzataczkę.Bajzel i napinanie sie w kontaktach ze światem.Tylko o tym pisałem.Tylko to było dla mnie zagrożeniem.Oni gospodarka sie nie zajmowali bo nie umieli.Poncyliusz jako subiekt ze sklepu z pasmanteria swojej zony był tylko małym partyjniaczkiem, nawet bez kariery politycznej.Obecny Pawlak to przy nim TUZ gospodarki.I tylko o tym pisałem.Reszta jak kiedyś i gdzieś pisałem.... mi dynda.Byłaby i Bedzie taka jak mniej wiecej za wszystkich rządów plus minus 30%.Co do powyzszego zaczynaja sie zgadzać nawet ze mna DORN,UJazdowski.Polaczek itd.Chociaż w części, bo w całości nie mogą sie przyznać.Ale madrzy z PICu odeszli, Borusewicz,Sikorski, Mezydło,Marcinkiewicz .Kurduple już te etapy graaf przechodzili pare razy.Pążądanie władzy to niech oni sobie w domu rąbia z naciskiem na pożadanie.Graaf nie sądzę żebys jakoso ciana wschodnia cos z tego zrozumiał -ale obowiazek spełniłem.Najlepsze jest że wasza dziecinada jest taka sama jak dziecinada byłego nieudacznika premiera a polega na dośc prostej zasadzie.Mysmy Kur...a tych reform nie zrobili ,ale my kur...a przypilnujemy żebyście wy też nie zrobili.A tak naprawde graaf to nie brak tych autostrad i innych szczęsliwości mnie wkur...ł tylko nieustanne hucpy z tym zwiazane a polegające na zaliczaniu nie swoich autostrad jako sukces,otwieranie 1km odcinków i bebnienie w telewizji.Krótko mówiąc jak graaf dałeś się przekonać że czarne jet białe, bo to do ciebie było skierowane, to dobrze.Te tłumy PIC do których to mówił kurdupel to byłeś.... ty .Okazało sie że nawet nie trzeba mieć poparcia milonów nic nie rozumiejących babć ,żeby wygrać wybory.Ale ty pozostań wśród tych Babć.

>jeszcze tydzien dwa i nikt oprocz was łajzy nie bedzie tu pisal o Pisie

to pewne, że PeŁo dostarczy sporo ciekawych tematów by nie pisać o niczym innym :-))

Gość

(Konto usunięte)

...Chłopcy i tak mają dobrze, dawniej musieli pisać po ścianach w toaletach a teraz mają internet...

A ty to jak zawsze czytasz z wypiekamia na twarzy - bynajmniej nie z powodu wizyty w WC - czytaczu napisów kibelkowych ty !:p

Re: muls, 9 Lis 2007, 06:30

>Wodz grajacy na prostackich odczuciach prostych

>ludzi

masz na myśli prostackie dowcipy z "chomików-kaczorów"?

i wodza Donalda zobowiązującego się uroczyście do tego że gruszki na wierzbie wyrosną?

już taki jeden wódz był w III-ej - ostatnio dostał 10 razy mniej głosów od Olejniczaka :-))

>Przejmowanie prokuratur, sadów w

>tym chęc zniszczenia konstytucyjnego trybumału

? jesteś zwykłym mitomanem :-))

>Władzę na zawsze

jest to jak widać mitomania na pograniczu paranoi

>Wywalanie słuzby cywilnej i zastepowanie partią od dyrektora po sprzataczkę

a widziałeś Ty mulsie tę służbę cywilną?

masz pojęcie co to takiego ta służba cywilna w ministerstwach była?

a wiesz Ty, że ich się nie da wywalić?

>Bajzel

? gdzie?

>napinanie sie w kontaktach ze światem.Tylko o tym pisałem

o tym to pisała Gazeta Wyborcza

>Tylko to było dla mnie zagrożeniem

a czym się konkretnie czułeś zagrożony?

"władzą na zawsze"?

jeśli tak to chyba potrzebujesz pomocy lekarza od głowy

>Oni

>gospodarka sie nie zajmowali bo nie umieli

no wiesz - rząd lepiej żeby się gospodarką nie zajmował jeśli nie musi (czyt.: wszystko idzie dobrze)

>Co do powyzszego zaczynaja sie zgadzać

>nawet ze mna DORN,UJazdowski.Polaczek itd

Twoje nowe autorytety, "krwawy Ludwik" "młot na wykształciuchów" tnący bez litości "służbę cywilną" (pijanego ex-ubeka żygającego na korzytarzu ministerstwa), "Polaczek" - "niepartyjny fachowiec od autostrad"

widzisz muslie - ja nie jestem żadnym PiS-owcem - nie mam złudzeń co do PiSu ale widzę, że dla Ciebie najwyższą cnotą jest plucie na PiS

>madrzy z PICu odeszli, Borusewicz,Sikorski, Mezydło,Marcinkiewicz

Marcinkiewicz mądry :-)))

dowcip roku! :-))

Borusewicz, Sikorski - nigdy nie byli w PiSie, PiS ich tylko zaprosił na listy i do sprawowania wysokich funkcji w państwie

wg mnie błąd porównywalny z Kaczmarkiem

Mężydło - hoho! prawdziwy Katon

>Pążądanie władzy to niech oni sobie w domu rąbia z naciskiem na

>pożadanie

nie znasz Donalda i kolegów - ja znam a Ty gówno wiesz o "pożądaniu władzy" :-))

>Graaf nie sądzę żebys jakoso ciana wschodnia cos z tego

jakie to postępowe i kulturalne i świadczy o głębokiej znajomości geografii :-))

wiesz muls - Donald też zawsze wyrażał się pogardą o całej tej "ścianie wschodniej"

>Mysmy Kur...a tych reform nie zrobili ,ale my kur...a

>przypilnujemy żebyście wy też nie zrobili

już sobie znalazłeś winnych nieuchronnego blamażu PeŁo? :-)))

pudło - dla zwycięskiej koalicji PeŁo-Pe-eZ-eL z poparciem kolegów "demokratów" mniejszościowy klub PiS nie będzie żadnym alibi :-))

udławi się gdańska gęś tą swoją wymarzoną "wadzą"

>Krótko mówiąc jak graaf

>dałeś się przekonać że czarne jet białe, bo to do ciebie było skierowane, to dobrze

pokaz mitomanii to Ty prezentujesz mulsie :-))

>Okazało sie że nawet nie trzeba mieć poparcia milonów nic

>nie rozumiejących babć ,żeby wygrać wybory.Ale ty pozostań wśród tych Babć.

specjalną uwagę poświęciłem na te dwa ostatnie zdania ale doprawdy co tu komentować - sensu w nich mniej nawet niż w poprzedzających

powiem tyle - masz świętą rację - "nie trzeba mieć poparcia milonów nic nie rozumiejących babć ,żeby wygrać wybory" - wystarczy poparcie przypalającej i podchmielonej "młodzieży", która głosuje na Tuska bo "chomiki to obciach" i wyjeżdża do Irlandii

Jaro, ja tam sie spinam POzytywnie, to Wam chłopaki czasami cos (:)) puszcza :)

...zawsze jednak nawołuję do zgody i miłości, bo takie destrukcyjne zachowanie jak Wasze moim zdaniem do niczego dobrego nie prowadzi. Na razie słuchacie i nie daliscie sie pożrec fali bluzgów...ale kto wie ile czasu jeszcze wytrwacie... :)

....wierzę w cuda, choć na nie nie liczę...jak mógłbym nie wesprzeć nowego pana prmiera ?....choc uważam ze w przeszłosci był zwyklym z metra cietym zakłamanym mitomanem...no ale teraz jako cudotwórca(wraz z panem Waldkiem od gospodarki) ma szanse sie wykazać....tylko czy zechce ?

Pozwól, ze Ci wyjaśnię iż cuda nie sa rzeczami OCZYWISTYMI....ale to dla mnie zwykłego śmiertelnika....dla kogos o tak nieskazitelnej świadomości jak pan premier Tusk to zapewne drobiazg...cos jak dla Jezusa udrowienie tredowatego, czy chodzenie po wodzie.

Nie trać wiary Jaro, bo jakiś taki mało pewni się ostatnimi czasy robicie...przed wyborami tej POzytywności było wiecej...jak tak dalej pójdzie to tylko my z graafem będziemy wierzyć w prawdomównośc Donalda Tuska i czekać na spełnienie podpisanych przez niego imiennie zobowiązań :)

Radykalnie idą święta...w weekend AS...ogólnie POzytywnie a Wy wiecznie zrzędzicie ;)

Pozdawiam

taa ja też myślałem że po klęsce pis a ZWYCIĘSTWIE PO nastąpi pozytywne myślenie, a nawet trochę radości

a tu wciąż ten sam jad i złośliwości ze strony tuńkowych, to chyba jacyś straszni wątrobiarze :-|

graaf...do babc.Czy to jest moja opinia o Marcinkiewiczu?.Moge ci podobne o DOrnie ,Kaczmarku,Wassermanie,Zibobrze itp.To sa opinie twojego wodza Kaczynckiego.Ja tylko sie podpieram żebys nie był w opozycji.Ale ty widze jak kaczyncki .jestes w opozycji do samego siebie.Na pozostałe w tym słuzby cywilne bez komentarza.Ty nie masz pojecia jaka babcie klozetowe mieli w ministerswie łacznosci .Rece opadali i nie tylko.Graaf nie masz wyjscia.Musisz zostac taki jaki jesteś.

wiesz ja tylko czytam dwa ostatnie zdania.ale fajne jest to o udziale podchmielonej młodzieży.Miller to ładnie skomentowałby.Panie Graaf pan jesteś...... zerem .

lan - patrz - tylko PO wygrało i od razu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

;)

Ukryta Zawartość

...mulsie, z tym zerem to nie szarzuj...przewrotny los zakpił z Millera...oby Tobie sie nie przytrafiło jak nieslusznie zaryzykujesz ocenę...nalewki nie są okolicznoscią łagodzącą w tym wypadku :)

...babć głosowało jakos mało tym razem...sporo młodzieży...babcie czekają na cud, młozież czeka na cud...ogólnie w kraju nastrój odświętny :)

Pozdrawiam

czyżby wynikało z tego cóś:

- zaciągnęli przed odejściem hamulec ręczny,

- jednak grzebali w gospodarce,

- wszyscy czekają na POwy cud i złożyli ręce w nabożnym oczekiwaniu

Nowy2:

>wszyscy czekają na POwy cud i złożyli ręce w nabożnym oczekiwaniu

W tej dziedzinie życia cuda się nie zdarzają, jeśli Wy sądzicie że będzie lepiej to "Bóg z Wami"...

Re: muls, 9 Lis 2007, 10:13

>Panie Graaf pan jesteś...... zerem .

wow, thank You! :-)

z ust mitomana-gazeciarza odbieram to jako komplement

polizujesz może palce kiedy czytasz te wszystkie gazety? to mogłoby tłumaczyć niektóre objawy paranoi, które wykazujesz

sebol, sam przyznasz, ze jak tylko rząd da radykalne podwyżki to gospodarka ruszy z kopyta ?

Do tego obniży podatki...też radykalnie, zeby żyło sie lepeij...wszystkim.

Tu nie ma cudów to są naturalne mechanizmy, tylko czy Donald Tusk zechce ?

...napewno, skoro imiennie podpisał zobowiązania.

Pozdrawiam

...a tu taka ladna autostrada - jedna z wielu, bo ma być sieć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

graafie, Waldkowi jedno co wychodzi(oprócz słomy z obuwia) to wychodzenie z koalicji tupiąc i protestując przeciwko nieudolnej polityce dwa miesiace przed kolejnymi wyborami :)

Wielki talent krajowej polityki.

...ale tym razem spokojnie...na bank będzie inaczej...tylko jeszcze nie wiadomo jak oczywiście :)

Pozdrawiam

Dalej się wam chłopaki pod beretkami gotuje?

Nic, tylko w kółko lancaster, graaf, Nowy2.

Jakimś cudem Horst tu nie zagląda:-)

Jestem Europejczykiem.

ancaster, 9 Lis 2007, 11:22

>graafie, Waldkowi jedno co wychodzi(oprócz słomy z obuwia) to wychodzenie z koalicji tupiąc i

>protestując przeciwko nieudolnej polityce dwa miesiace przed kolejnymi wyborami :)

>Wielki talent krajowej polityki.

>...ale tym razem spokojnie...na bank będzie inaczej...tylko jeszcze nie wiadomo jak oczywiście :)

>

>Pozdrawiam

z tego grona mętów, starych pterodaktyli nocnej zmiany zastanawia mnie sława NEGATYWNA, jaką ma Wałęsa u forumowiczów- różowoczerwonych przecież- z Onetu, i dziś drze się tam łacha z Bolka na całego, nawet jak Bolek usiłuje zapluć jadem geminich

a może to wpływ wiadomego "aktywnego" moderowania na tych OnetForach

Ukryta Zawartość

np.

KC PZPR o Lechu Wałęsie...

(Archiwum Akt Nowych, KC PZPR, sygn. V/246, fragment stenogramu z posiedzenia Biura Politycznego KC PZPR w dniu 27 listopada 1984 r. , wypowiedź Mieczysława F. Rakowskiego)

"... Absolutnie nie jest potrzebne podejmowanie jakiegokolwiek "ostrzału" Wałęsy, bo jest to człowiek podstawiony przecież, [...] nim się kieruje..."

~Realista , 09.11.2007 11:35

Ukryta Zawartość

Na szczęście Jaro zagląda, ale to pewnie nic poważnego tylko zwykłe natręctwa :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jumboXXL 9 Lis 2007, 12:26

Dalej się wam chłopaki pod beretkami gotuje?

Nic, tylko w kółko lancaster, graaf, Nowy2.

Jeśliby ktoś chciał skutecznie dyskredytować legalny polski rząd np. z poruczenia niemieckiego, rosyjskiego lub duńskiego, to miałby spore kłopoty by prześcignąć jumbusiaXXL.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.