Skocz do zawartości
IGNORED

POŻEGNAJMY PANA PREMIERA !

kobayashi

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Czy wam się nie wydaje, że ta Kunstkamera Jego Imperatorskiej Wysokości, gabinet cudowności i kuriozów, czyli partia PiS, nie rozpadnie się szybciej, niż wszyscy przypuszczają? Jeśli już w dzień ukonstytuowania się nowego parlamentu prezes sekuje kilku z własnego twardego jądra, to co będzie np. w dzień zaprzysiężenia nowego rządu? Te rzeczy u Kaczek idą szybciutko.

• Redaktorzy

Będzie do rymu: PIS-BIS. I PIS PRAWDZIWY, jak Real IRA. I skoczą sobie do gardła, bo dotąd heretykiem do zwalczania była PO z Tuskiem, ale teraz będzie autentyczny uzurpator w postaci Dornowców (czy kto tam będzie). Zaraz usłyszymy rewelacje o autokratyzmie, zamordyzmie itp. Zakłady, czy w tym miesiącu, czy w przyszłym.

Gustaw, 5 Lis 2007, 16:36

>Posłuchacie posła Kuchcińskiego o Putrze.

>

>Kuchciński: "Poseł Putra jest postacią mocną".

>Sala: "Ooooooooo !"

>

A to:

- Pan poseł Putra pracował w wielu firmach. W wielu firmach. Między innymi w firmie z uchwytami!

Sala brecht!!!!!!!!!! :))))))))))))))))

jozwa, mysle ze przed tymi rwelacjami usłyszymy od narodu: Doooonald, może na początek chodzenie PO wodzie ?

....początki jak zwykle łatwe bo zima idzie i mozna sie pojawić na zamarzniętym jeziorze...sądząc po grubości bajerów jakie Tusk zapowiadał w kampanii i taki bajer elektorat PO łyknie :)

...no i miejmy nadzieję, ze grubość bajerów bedzie mniejsza od grubości lodu...:)

Pozdrawiam

jozwa maryn, 5 Lis 2007, 16:39

>Jeśli już w dzień ukonstytuowania się nowego parlamentu prezes sekuje kilku z własnego twardego jądra, to co będzie

powiedzmy sobie szczerze, józwa - z tym własnym i twardym jadrem byłego premiera to pojechałeś...;-)

lancaster, 5 Lis 2007, 16:50

>Gustaw, chyba premiera Tuska, bo kaczor niczego rozsądnego z siebie nie mógł przecież wykwakać.

>...to byłby cud :)

Ja myślę, że i kaczor umie powiedzić coś inteligentnego. Tym razem było bez jadu i piany na ustach. Szkoda, że tak późno.

jar1, 5 Lis 2007, 16:51

>powiedzmy sobie szczerze, józwa - z tym własnym i twardym jadrem byłego premiera to pojechałeś...;-)

Innymi słowy, to z jozwy to niezły jajcarz jest :-)))

>Ja myślę, że i kaczor umie powiedzić coś inteligentnego. Tym razem było bez jadu i piany na ustach.

>Szkoda, że tak późno.

Z ONYMI to tak jak z rozhisteryzowaną babą - piana i jad ustępuje jedynie po przywaleniu na odlew ! :-)

lancaster, 5 Lis 2007, 17:14

>...a to dziwne bo z komorowskim, tuskiem i niesiołowskim 2 lata temu nie zadziałało...wiece,

>manifestacje tupanie itp :)

Bo to akurat nie rozhisteryzowane baby ! I o to chodziło wyborcom .

No, kurna, rewelacja.

Od 15 dokładnie śledziłem relację z obrad sejmu. Kilka razy Religa - marszałek senior, ogłaszał przerwę na wniosek PIS-u aby opóźnić wybór marszałka sejmu.

A jakie bzdury podają w Wiadomościach w TVPis. " To PO uniemożliwiało głosowanie"

No jasna cholera. ! Takie teksty jak za czasów urbana i Jaruzelskiego. Niedobrze się robi. Bleeeeee......

P.S. Potem się ktoś doczepi , że PO wywaliło z pracy 50% parcowników TVP z Urbańskim i Kotecką na czele.

a ja się obawiam, że piesiaki będą teraz odstawiać takie szopki jak to dziś zaprezentowali - to ich wizja dbania o dobro kraju... :/

dzieci w piaskownicy zachowują się dojrzalej

lancaster

PIS za wszelką cenę nie chciał dopuścić do głosowania w sprawie marszałka sejmu - Komorowski czy putra.

Wykorzystywali poczciwego Religę jako marszałka-seniora kilka razy aby ogłosił przerwę do momentu kiedy tak się zamotał, że musiał porozmawiać z przedstawicielami klubów pralamentarnych którzy wytłumaczyli mu, że narusza regulamin. W tym momencie dopiero zgodził się na głosowanie.

To było prymitywne działanie PIS-u, "na złość" bo i tak wynik głosowania był wiadomy. Pomijam już kwestię sposobu anonsowania Putry na kandydata na marszałka sejmu przez Kuchcińskiego bo była to normalna szopka. Przez chwilę się zastanawiałem czy Kuchciński ćpa.

camle, pewnie musiało Cię coś nieźle nakręcić ze nie chcesz pisać :)

jar, dziś nie masz szans...z tego co przed chwila policzyłem w wyszukiwarce walnąłem dziś ponad 50 postów... Ty zaledwie 36...staraj się :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.