Skocz do zawartości
IGNORED

Trójmiasto - wypożyczenie sprzętu NAIM-a

luk2305

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy ktoś wie czy i gdzie w Trójmieście można wypożyczyć NAIM-a, chodzi mi głównie o wzmacniacz NAIM NAIT 5i. Chciałbym go koniecznie u siebie w domu posłuchać spokojnie parę dni.

Gdyby ktoś chciał wypożyczyć prywatnie to w zastaw daję Roksana Caspiana na odsłuchy :)

Thx za info.

Łukasz

Sir, G-k. A czego oczekujesz po przesiadce z Caspiana na 5i? Poszedłem dokładnie taką drogą w ub. roku, bo mając kiedyś Nait 3 myślałem,że 5i pociągnie Zollery. Ani pociągnął,ani to brzmienie. Caspian - ładny środek, milusia góra ale problemy z dostarczeniem sztrumu na dole. 5i - z dołem jako tako dawał radę, ale brzmienie generalnie pozbawione emocji.

Potwierdzam informacje kolegów, kontakt znajdziesz na ich stronie www.sirhifi.pl, aktualnie wzmak jest dostepny więc nie powinieneś miec problemu z wypozyczeniem za kaucją. A tak na marginesie - kiedyś umawiałem się z p. Jarkiem na wypozyczenie CD 5x, nie było wówczas problemu, ale gdy przyszło do realizacji planu (kilka miesięcy później) to sytuacja zmieniła sie diametralnie - w tej chwili jest to niemożliwe, no chyba że chciałbym go kupić :(. Przyznam ze czuję się mocno rozczarowany, bo jeszcze niedawno p. Jarek z zapałem opowiadał o planowanych zmianach w polityce sprzedazy naima (nawet wysokie modele miały stac sobie w sklepie) a tu raptem okazuje sie, że oferta się kurczy i pojawiaja sie problemy... Bardzo to przykre i jest kolejnym potwierdzeniem kruchosci rynku urządzeń hifi w Polsce.

luk2309, a gdybyś miał jednak problem z wypozyczeniem to w zasadzie mógłbym sie z Tobą "wymiecić" wzmakami na kilka dni :). Jak Cie to interesuje to pisz na PW.

zildjian - czego oczekuję? hmm - chcę sprawdzić czy brzmienie kompletu bardziej przypadnie mi do gustu, czy też nie. Tak dla spokoju sumienia, bo mi się naimowskie brzmienie podoba, a dotychczasowy zestaw gra na tyle dobrze, że nie chcę nic zmieniać bez porządnego odsłuchu i to w moim pomieszczeniu. Caspian + CD 5i + Bety Argosa brzmią świetnie, ale może można lepiej ;). Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.