Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać kaczyński obficie czerpie ze wzorców przeszłości. Kiedyś istniało "Koło Przyjaciół Reichsfuhrera-SS", teraz kaczyński tworzy "członków wspierających PiS". Swoją drogą - niemal w każdym zakładzie pracy znajdzie się pięć kanalii, które od dzisiaj będą mogły aktywnie uczestniczyć w działaniach partii i liczyć na ochronę ze strony pissmanów. Założę się, że takie "organizacje partyjne" będą tworzyły największe nieroby i zakały; tylko takich może przyciągnąć ideologia pisowska:

"Jarosław Kaczyński powiedział, że nowy statut reguluje funkcjonowanie partii "od góry" i "od dołu". Zmiany polegają m.in. na tym, że już pięć osób będzie mogło założyć organizację partyjną na poziomie gminy. - To pozwoli, by partia rozrastała się także o struktury gminne - zaznaczył.

Nowy statut powołuje instytucję "członka wspierającego", który nie musi płacić składek i nie głosuje w gremiach partyjnych, ale aktywnie może uczestniczyć w życiu partii. Jak mówił Kaczyński, możliwe, że takim członkiem będzie można zostać nawet przez internet."

czy popieracie rownowage atomowa w regionie bliskowschodnim?

posiadanie broni przez Iran doprowadziłoby do pokoju, przestaliby sie tak amerykanie wtracac i wszczynac wojny

czuje że te zbiry z US&Izrael mogą wszcząc nowy konflikt,

uważam że Polska powinna potepic polityke USA i zaciesniac wiezy z Europą]

PS. do idioty

ty idioto prawdy nie zatrzymasz

bruner_, 27 Wrz 2009, 11:07

>czy popieracie rownowage atomowa w regionie bliskowschodnim?

>

O równowadze mozna mówić wtedy gdy ludzie po obu stronach są zrównoważeni.Niestety ludzie rządzący Iranem to psychopaci,dla których jedyną słuszną drogą jest "święta wojna"

wa-lo-dia, 27 Wrz 2009, 11:28

>O równowadze mozna mówić wtedy gdy ludzie po obu stronach są zrównoważeni.Niestety ludzie rządzący

>Iranem to psychopaci,dla których jedyną słuszną drogą jest "święta wojna"

jesli psychopaci to co innego,

ale nie jestem przekonany do konca,

śmieszą mnie takie njusy że ich rakiety dolecą di Polski - na pewno dolecą do Izraela i US Army na Bliskim Wschodzie, po co mieliby do nas strzelać?

ludzie mają prawo do życia w pokoju, USA i Izrael to terroryści, chyba co do tego nie ma watpliwości

corny, 27 Wrz 2009, 11:37

>nie ma to jak zrównoważeni Amerykańce

>od kilkudziesięciu przynajmniej lat spokojnie i z rozmysłem ekonomicznie eksploatują ten (i nie

>tylko) region świata

Ciekawe jak wyglądałaby "ekonomiczna" eksploatacja Europy,Ameryki Północnej i Japonii przez Iran wespół z Koreą Północną?

corny, 27 Wrz 2009, 11:53

>...i ponieważ Irańska eksploatacja na bank byłaby nieporównanie większa, to Amerykanie mają moralne

>prawo eksploatować znakomitą część globu. dobrze zrozumiałem?

Źle zrozumiałeś.

Nie chodzi o wielkość wydobycia surowców ani o moralne prawa amerykanów tylko o to jakby to było gdyby Iran zajął miejsce USA?

Jak wtedy wyglądałaby Twoja krytyka światowego "ładu" i poszanowania prawa do moralności?

wa-lo-dia

sugerujesz, że moje oceny moralne są związane z narodowością? na jakiej podstawie?

żaden Amerykaniec nigdy mi na nogę w tramwaju nie nadepnął

co więcej, duża część moich zarobków pochodzi od dawna z funduszy amerykańskich

za to nigdy nie spotkałem Irańczyka i nigdy, o ile wiem, nie zarobiłem grosza pochodzącego z tamtych regionów świata

nie mam też żony Iranki, ani partnera-gaya

dalej masz wątpliwości co sądziłbym o irańskiej eksploatacji USA, gdyby do takiej kiedykolwiek doszło?

corny, 27 Wrz 2009, 11:37

>nie ma to jak zrównoważeni Amerykańce

>od kilkudziesięciu przynajmniej lat spokojnie i z rozmysłem ekonomicznie eksploatują ten (i nie

>tylko) region świata

corny, 27 Wrz 2009, 15:29

>co więcej, duża część moich zarobków pochodzi od dawna z funduszy amerykańskich

... i nigdy, o ile wiem, nie zarobiłem grosza pochodzącego z tamtych

>regionów świata

>dalej masz wątpliwości co sądziłbym o irańskiej eksploatacji USA, gdyby do takiej kiedykolwiek

>doszło?

Czy mam wątpliwości?Prawdę mówiąc po Twoich postach sam już nie wiem.

• Redaktorzy

A może chodzi o to, ze nie są zniewoleni przez Światowy Spisek? Jeśli nawet, to ta lista wydaje mi się z dupy wzięta. Irak? Afganistan? Jeden i drugi rząd trzymają się wspólnoty miedzynarodowej jak rzep psiego ogona, bo ich byt od tego głównie zależy. Chyba że nasz gestapowiec czyta komentarze na Onecie, z których dowiedział się, ze to mężne państwo afgańskie walczy z zagraniczną (w tym polską) inwazją. To piszą ci sami faceci, którzy nie wiedzą, ze w Korei w 1950 roku walczyły siły interwencyjne ONZ, a nie "amerykański imperializm". Ignorancja jest najmodniejszym trendem.

To wszystko betka. Całe stada ignorantów nie mają pojęcia, że interwencja w Afganistanie miała.... jakby to powiedzieć? Wątpliwe podstawy prawne.

Ale też i sporo jest takich, którzy wiedzą, ale potrafią to sobie zracjonalizować...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

szybciej szybciej, bo..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Jak ustaliła "Rzeczpospolita", taki scenariusz rysuje polityk z otoczenia premiera."

Horst nie ma jak media....te twoje wpisy o nierzetelności i konfabulacji dziennikarzy i mediów to o kant .....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.