Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Czuma nie pierwszy raz się kompromituje a najbardziej skompromitował się Tusk powołując go na stanowisko ministra sprawiedliwości...dla mnie była to pierwsza poważna wpadka

• Redaktorzy

"teraz czekamy na przeprosiny od naszego Redaktora, jaro, mulsa, bladzia i wszystkich tych którzy atakowali Czume za to że nie jest w "układzie"."

Nie rozumiem. Pierwsze słyszę, abym atakował Czumę, a także, żebym go atakował za to, ze "nie jest w układzie". Mogę prosić o objaśnienie, bo to chyba nie po polsku, w każdym razie niezbyt rozumiem.

Redaktor, 2 Paź 2009, 15:11

>

>Nie rozumiem. Pierwsze słyszę, abym atakował Czumę, a także, żebym go atakował za to, ze "nie jest w

>układzie". Mogę prosić o objaśnienie, bo to chyba nie po polsku, w każdym razie niezbyt rozumiem.

Czuma jak się pojawił to mocno był atakowany u nas na forum, za to za co Ziemkiewicz przepraszał. Ludzie typu Ziemkiewicza czy JKM wiązali z nim jakieś nadzieję. Okazało się płonne.

Wybacz Pan, Panie Redaktorze , że wrzuciłem go do jednego worka z mulsem, wladziem czy jarami.

Sam Pan Redaktor sobie winien, że bez opamiętania bawi się nożyczkami i trudno sprawdzić co kto napisał.

A że Pan Redaktor zawsze dziwnym trafem trzyma stronę rzeczonych bęcwałów to tak wyszło.

Jeżeli chodzi o bredzenia brunera ja również nie bardzo rozumiem o co chodzi, ale prawdę mówiąc specjalnie się nie przykładam, bo niby po co?

Jestem Europejczykiem.

"Prokuratura wysłała do sądu dla Woli (Warszawa) akt oskarżenia przeciwko Annie C. - K, aktorce znanej ze spotów PO i PiS - dowiedziało się Życie Warszawy."

Zaraz nasi wehrmachtowcy napiszą, że to zemsta Tuska i jego zbrodniczej szajki:-).

Jestem Europejczykiem.

wracając do sprawa jeżeli nie uda się powołać komisji śledczej i przeciągnąć do wyborów "afery" to korzyść z niej kurdupel nie będzie miał żadnej.

Na spotkaniu domagał się jej tak jak obecnie SLD....współpraca kwitnie.

wytłumacze, nie wszyscy tu mają maturę.

atakowaliście Czumę bo myśleliście że on z PISu

a on z PO.

za to przeproście (niepotrzebnie atakowaliście, bo on wasz)

prościej się nie da

hmm...ale on nadal z PiS a jego ostatnie wypowiedzi potwierdzają tezę.

kolego Klosa fakt zacierania różnicy pomiędzy tym ugrupowaniami nie świadczy na niczyją korzyść.

słyszeliście nowy njus?

Żydy mają okręt podwodny, niemieckiej produkcji, przenoszący głowice nuklearne.

Pływają nim, teraz pod Teheran, chcą zrobić wojnę.

Jak myślicie czy

polska razem z USA powinna zaatakować Izrael?

Bo ja myślę , że tak.

Zapraszamy na reality show ...

"Szef CBA zdecydował o zniesieniu klauzuli tajności dokumentów przesłanych do prezydenta, premiera, Sejmu i Senatu a zawierających informacje o ewentualnych nieprawidłowościach w toku przygotowywania projektu ustawy o grach i zakładach wzajemnych. "

całe dochodzenie przesłuchiwanie świadków poszlaki ujawnić jak działa CBA....łzy złamane kariery w polityce i biznesie....gwarantuję najwyższą oglądalność.

okręt żydowski niosący pożogę i zniszczenie miłującym pokój arabom

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

"Szef CBA zdecydował o zniesieniu klauzuli tajności dokumentów przesłanych do prezydenta, premiera, Sejmu i Senatu a zawierających informacje o ewentualnych nieprawidłowościach w toku przygotowywania projektu ustawy o grach i zakładach wzajemnych. "

Aha, a widzę że nie znacie jeszcze najnowszego newsa: otóż odpowiednia dla sprawy prokuratura właśnie protestuje twierdząc, ze po pierwsze ona sama nie dostała jeszcze tych materiałów, którymi CBA podzieliło się już nieoficjalnie z gazetą, po drugie zaś, TYLKO ona, czyli prokuratura, ma prawo zdejmować lub nie klauzulę tajności z materiałów prowadzonego śledztwa. Nie wiem, jak wam, ale mnie po prostu ręce i szczęka opadły. CBA przebiło już dno amatorstwa i politykierstwa, prowadząc grę z prasą, prezydentem i rządem, z pominięciem urządu, który prowadzi sprawę.

wladz,

świat rzeczywisty, to nie superexpress ani mam talenta

rzeczy naprawdę ważne to niekoniecznie te, które, jak muchy, obleźli paparazzi

tzw. błyskotliwość często przeszkadza - przesłania tzw. istotę rzeczy

to wszystko oczywista oczywistość, nic błyskotliwego

ale nie zaszkodzi...

". Nie wiem, jak wam, ale mnie po prostu ręce i szczęka opadły. CBA przebiło już dno amatorstwa i politykierstwa, prowadząc grę z >prasą, prezydentem i rządem, z pominięciem urządu, który prowadzi sprawę."

coraz dłużej przyglądając się "aferze" to poza pokazaniem i zamieszaniem nie wiedzą co dalej zrobić.Jedyną nadzieją komisja śledcza którą przy odpowiednim ustawieniu mediów będą chcieli wymusić na PO i PSL.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.