Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

bolszewicy nie mają honoru ani godności

wiadomo o tym odkąd wymordowali 20 mln ludzi a 20 razy tyle doprowadzili do życia w nędzy i poniżeniu

więc panie JARO nie pieprz pan bo nikt tu panu nie wierzy!!!

>spirydion, 16 Paź 2009, 22:09

>bolszewicy nie mają honoru ani godności

>wiadomo o tym odkąd wymordowali 20 mln ludzi a 20 razy tyle doprowadzili do życia w nędzy i

>poniżeniu

Skąd ta liczba? Ja słyszałem o większej.

>więc panie JARO nie pieprz pan bo nikt tu panu nie wierzy!!!

Jak pierwsze zdanie wiąże się z drugim bo nie bardzo widzę związek?

Jestem Europejczykiem.

Blida nie żyje więc trzeba być prawdziwą gnidą i hieną cmentarną żeby wypisywać takie rzeczy.

sp***dalaj stąd świnio.

Baranina też nie żyje... Też po nim rozpaczałeś?

>mocal, 16 Paź 2009, 23:08

Następny który od włażenia w dupę Prezesowi wylazł z niej cały w gównie.

Dlaczego Ślązacy uznali, że kobieta, która rok temu, 25 kwietnia, zastrzeliła się w swoim domu, zasługuje na pomniki? Przecież nie wszystkim ziomkom podobało się, że Blida karierę zaczęła robić już w PRL-u, a potem - że była gwiazdą SLD. Niejednego drażniła jej wyniosłość i wpływy. Ale na Śląsku była szanowana - miała klasę, wspięła się na szczyt i pamiętała, że jest stąd.

Wymierzyła sobie karę? Ale za co? To może zrobiła to z rozpaczy? - pytali Ślązacy rok temu. Wtedy wielu jeszcze myślało, że gdyby nie miała nic na sumieniu, to by się nie zabiła.

Dziś niemal wszyscy są przekonani, że Barbara Blida jest męczenniczką. Że zabiło ją państwo, które dziś próbuje zatrzeć ślady swej zbrodni. Państwo, które zamiast, jak obiecywało, oczyścić kraj ze złodziei i oszustów, samo oszukiwało obywateli w kompromitującej je sprawie. Bo co ocalało dziś z dowodów, które miały pogrążać Blidę? Domysły, tezy i karkołomne interpretacje naciąganych faktów.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 16 Paź 2009, 22:15

>>spirydion, 16 Paź 2009, 22:09

>

>>bolszewicy nie mają honoru ani godności

>>wiadomo o tym odkąd wymordowali 20 mln ludzi a 20 razy tyle doprowadzili do życia w nędzy i

>>poniżeniu

>

a gdzie moj wpis/

jakiś żyd usunął

po co/

po co żydzie usuwasz czego nie rozumiesz?

Jaro_747, 16 Paź 2009, 23:23

>>mocal, 16 Paź 2009, 23:08

>

>Następny który od włażenia w dupę Prezesowi wylazł z niej cały w gównie.

>

>

>Dlaczego Ślązacy uznali, że kobieta, która rok temu, 25 kwietnia, zastrzeliła się w swoim domu,

>zasługuje na pomniki? Przecież nie wszystkim ziomkom podobało się, że Blida karierę zaczęła robić

>już w PRL-u, a potem - że była gwiazdą SLD. Niejednego drażniła jej wyniosłość i wpływy. Ale na

>Śląsku była szanowana - miała klasę, wspięła się na szczyt i pamiętała, że jest stąd.

>

>Wymierzyła sobie karę? Ale za co? To może zrobiła to z rozpaczy? - pytali Ślązacy rok temu. Wtedy

>wielu jeszcze myślało, że gdyby nie miała nic na sumieniu, to by się nie zabiła.

>

>Dziś niemal wszyscy są przekonani, że Barbara Blida jest męczenniczką. Że zabiło ją państwo, które

>dziś próbuje zatrzeć ślady swej zbrodni. Państwo, które zamiast, jak obiecywało, oczyścić kraj ze

>złodziei i oszustów, samo oszukiwało obywateli w kompromitującej je sprawie. Bo co ocalało dziś z

>dowodów, które miały pogrążać Blidę? Domysły, tezy i karkołomne interpretacje naciąganych faktów.

Chrzanisz jak potłuczony...

No ale do rzeczy.

Argumentem za niewinnością ma być to że Blida miała szacunek wśród ślązaków... Wiesz jaki szacunek miał Al Capone wśród biedoty Chicago ? Wpisywali jego nazwisko na listy podczas głosowań na burmistrza...

Skoro Blida była niewinna to czemu się zastrzeliła? Proste pytanie...

Gadkę o honorze komuchów możesz sobie darować... Oni takiego pojęcia nie znają, a nawet jak znają - przypadkowo , to i takj nie uznają...

Jeśli by znali samobójstwa wśród byłych świniaków z wierchuszki PZPR - byłyby codziennością.. A nie są... Wręcz przeciwnie... Tryskają dobrym humorem...

>Skoro Blida była niewinna to czemu się zastrzeliła? Proste pytanie...

i właśnie tego się boją,

tak stawianych pytań , bo to odkrywa wszystko

a dlaczego ja się nie zastrzeliłem?

ja nawet nie wiem co ten skrót znaczy CBA

bo ja jestem porządnym człowiekiem a nie k**wą jak blida!

>mocal, 16 Paź 2009, 23:35

>Skoro Blida była niewinna to czemu się zastrzeliła? Proste pytanie...

Skoro Blida się zastrzeliła to dlaczego na pistolecie nie było ŻADNYCH odcisków palców? Proste pytanie... Nieboszczka wytarła?

Jestem Europejczykiem.

Przecież to oczywiste, że Blida została zamordowana przez pisowskie służby. Dziwne jest dla mnie tylko to, w jaki sposób. Oni mieli przecież setki okazji, żeby zamordować kobietę bez rozgłosu. Cały czas myślę, że musiała coś przed śmiercią podpisać albo wydać z domu ( może notatki dotyczące pieniędzy dla pisu płynących z górnictwa ?). Dobrze byłoby przeczytać protokół sekcji - to mogłoby wyjaśnić, czy i jak była torturowana przez swoich katów.

spirydion, 16 Paź 2009, 21:49

>HORST, puknij się w łeb

>

>gdzie ty tu masz JACKA?

>

>JACEK wyjechal do BRAZYLII

Brazylia Brazylią (jak się domyślam z twego wpisu- kraj pozbawiony internetu)

ale jednak znasz Jacka i wiesz gdzie przebywa-choćby to był kraj świata..

:) ech ta multikloniczność atoposia..

"za czasów pis:

- budowa fotoradarów, z których naigrywał się ryży.

- nie było spokoju! Cały czas się kłócili!

- obniżka akcyzy na paliwa

- dogadywanie się z orlenem w sprawie cen paliwa związane ze światowym kursem ropy

- obniżenie podatków dla najbiedniejszych, wyszło jakieś 50-60 zł dla zarabiających około 1k zł netto

- nie wsadzanie nosa w gospodarkę, która została po poprzednim rządzie, brak prywatyzacji.

- wspieranie własnymi wojskami okupacji amerykańskich.

za czasów po:

- w końcu spokój!

- budowa 10x tyle fotoradarów, co wyszydzeni poprzednicy

- w końcu spokój!

- zwiększanie podatków i zmniejszanie wydatków publicznych jako remedium na światowy kryzys

- w końcu spokój

- medialnie wyglądający ryży (zwłaszcza w rozmowie z putinem).

- obiecane zakończenie wsparcia militarnego usa podczas okupacji (LOL).

- w końcu spokój!"

merdialna socjotechnika idealnie zauważa zapotrzebowanie mieszczucha na dulski święty spokój w telewiziorku

wladz, 16 Paź 2009, 19:56

>meloman 62 te klony nadklony itd...

jak widzę że ktoś infantylnie dziamga, aby zabić nudę- to wiem, że to znak firmowy jacka es be, tylko on tak się strasznie nudzi że aż mózgowie mu się rozwadnia dziamgacko w swej nudnej szarości

>spirydion, 16 Paź 2009, 23:40

>bo ja jestem porządnym człowiekiem a nie k**wą jak blida!

ch*jem jesteś złamanym i tyle!

Jestem Europejczykiem.

Horst po twoim wpisie wymioty z samego rana.

skąd wy się bierzecie? te ciągłe uwagi co mam pisać!

kim ty jesteś poza politycznym politrukiem z przetrąconym poczuciem etyki.Nie odpowiedziałeś merytorycznie na żadne z tysięcy zadanych pytań....nic kompletnie nic poza "dziamganiem" jak to nazywasz.

"Za to, że Lepper i Giertych zostali wicepremierami, odpowiedzialność ponosi PO. To oczywiste." L.Kaczyński

ciekawe on tobie czy ty jemy z ust to wyjąłeś

POdsłuchująca Partia Oszustów...

No i co na newsa o podsłuchach Rymanowskiego i Gmyza POwiedzą nam miłośnicy Ryżego ?

Wladz, meloman, Readaktor...

Co wy na to ?

POdsłuchy miały miejsce w 2008 jak już Partia Oszystów rządziła...

Tak pyszczycie że za PiS była taka inwigilacja,a to PO wprowadza przepisy o konieczności dłuższego przechowywania danych operatorów telekomunikacyjnych..

To za rządów PO - podsłuchuje się na potęgę...

I co wy na to ?????

mocal a co mam pisać?....razem z mediami krzyczeć o zagrożeniu wolności słowa czy razem z wami media kłamią?

""Nie jest prawdą, że cytowany materiał został odtajniony bezprawnie na żądanie funkcjonariuszy ABW. Odtajniony on został, zgodnie z prawem, z urzędu przez prokuratora. Cytowane rozmowy zaliczone zostały przez prokuratora w poczet dowodów sprawy karnej nr ApVDs17/09, prowadzonej przez Prokuraturę Apelacyjną w Warszawie" - czytamy w oświadczeniu ABW."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wladz...

Srutu tutu pęczek drutu... Tak śpiewało VooVoo...

Po prostu głupio teraz się zrobiło lemingom i usłużnym dziennikarskim prostytutkom...

Tak nadawali jak to za PiS byli inwigilowani i jak cudnie za PO się zrobiło... I co ?

Za PO jest większa inwigilacja niż za PiS...

Jeśli wierzysz ABW znaczy się w krasnoludki też uwierzysz... ABW kierowane jest dzisiaj przez Bondaryka - człowieka powołanego niezgodnie z prawem. Człowieka który siedzi w kieszeni jednej z sieci komórkowych - sprawa wycieku bazy dancyh...

Wrzuć sobie w gogla - bondaryk, era,afera...

o czym piszesz?

przecież masz oświadczenie ABW które może podważyć wyrok sądowy a nie pismaki lub ty.Na razie poza typowym medialnym piskiem w stylu polityków to pokrzywdzeni panowie do prokuratury nic nie zgłosili.

Szef ABW niezgodnie z prawem powołany i opozycja nie wykorzystuje nadużycia do ataku na rząd?

pomyśl zanim coś napiszesz...w internecie znajdę potwierdzenie że ziemia jest płaska i mam w to uwierzyć?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.