Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oficerowie polityczni służby nie wybierają. Waraktor wykazał się więc pchnęli go na bardziej odpowiedzialny odcinek, czyli na forum hodowców kanarków.

Jestem Europejczykiem.

skynyrd, 9 Lis 2009, 20:35

>uważasz, że jestem brunerem? może anastazym? lub alfredem? posprawdzaj ip detektywie od siedmiu

>boleści

>EOT (czy aby?)

Dziś dzieci w przedszkolu używają płatnych proxies, phantomixów itp,

nie ze mną te IPnumery bruner.

skynyrd, 10 Lis 2009, 00:08

>Może z brunerem klocki w Berlinie przewracali dzisiaj;)

"skynard", "bruner" to najbardziej miałkie papierowe klony wladza, To taki pomysł jak u dzieci z chorobą sierocą "wymyślony rozmówca". Tutejsza stronnicza moderacja wycięła wladzowi praktycznie wszystkich realnych adwersarzy banami. A że chłopina jednak nie lubi nudnej miałkości monopoprawnej, która tu niechcący (lol) zapanowała przez bany, to sobie wymyślił tych urojonych rozmówców.

I nie piernicz tu a IP, gdyby można było Atopos korzystać IP do moderacji to już dawno nie było by tu "wladza" "skynarda" ani żadnego innego twojego klona (a jest ich sporo, każdy kto obserwuje np te okresowe "ataki na forum" wie o co chodzi).

Przyłóż się Atopos lepiej do tych klonów prawicowych, "skynardów" "brunerów". Na razie za bardzo papierowo pośpieszne. Liczę na twoją literacką klonoklasę. :-) W święto Narodowe, klony prawe trzeba jednak pogłębić. Liczę na Ciebie.

skynyrd

on nie wytrzymuje emocji związanych z 11 XI......podobno kraj niepodległy a rządzi "wnuk dziadka z wermachtu" z dużym poparciem społeczeństwa.Nie tak sobie wyobrażał okupację i rozbiór Polski.

klonowa obsesja sugeruje Horsta...

O czym wy tu? Ledwo przeżylismy a wy tu o tak drugorzędnych sprawach...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

noster, 11 Lis 2009, 14:12

>O czym wy tu? Ledwo przeżylismy a wy tu o tak drugorzędnych sprawach...

Tak, jak onet i wyborcza podają to ważna sprawa musi być. Tak szybko zrobiła wzzziiuuutt, że ciężko się było zorientować w "njusach" czy to 5ty, czy 7my, czy 9ty marzec był, dla skynarda myślę że ważne byłoby podać czy to nie od strony Syrjusza nadleciało.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wladz nie krępuj się, pisz post pod postem o wzroście kurdupla i o wielu innych równie ważnych zagrożeniach z jego strony. Widzę że nie możesz porzucić tej monomanii. Dziś wznowiłeś wątek Radio Pałac. Ja myślę że jednak dla ciebie musi być w ogóle osobny dział forum- zakładka nawet przed "stereo"- pt "kurdupel", to dla ciebie centralna w ogóle i w szczególe Najważniejsza Sprawa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.