Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro_747, 28 Gru 2009, 12:34

>" We wczorajszym "Dzienniku Gazecie Prawnej" opisaliśmy, jak cioteczny brat prezydenta Jan Maria

>Tomaszewski, nieznany plastyk,

"Nieznany plastyk"- o to co innego, ten znajdzie miejsce w merdiach, bo jest pociotkiem dyżurnego chłopca do bicia.

Co innego Senator znany scenarzysta, czy pan na dwóch stołkach politbiznesowo Dyrektor GENERALNY gospodarstwa Tunia- tu cicho sza.

Powiedz mi drednot czemu tu wkręcasz Piesiewicza? Sukienki raczej za swoje kupował, jednej czy drugiej dupiny do państwowej firmy nie wkręcał.

Polecenie partyjne takie było?

Jestem Europejczykiem.

"Co innego Senator znany scenarzysta, czy pan na dwóch stołkach politbiznesowo Dyrektor GENERALNY

>gospodarstwa Tunia- tu cicho sza."

horst do kogo masz pretensje? to jest chore~!

mam mieć pretensję do ciebie że nikt nie pisze o przegranych procesach Macierewicza w sprawach wytyczonych przez pomówionych z WSI....itd

Wyobraź sobie nie mam pretensji....ale ten świat dziwny pancerniku

dreadnought, 28 Gru 2009, 12:55

>Jaro_747, 28 Gru 2009, 12:34

>>" We wczorajszym "Dzienniku Gazecie Prawnej" opisaliśmy, jak cioteczny brat prezydenta Jan Maria

>>Tomaszewski, nieznany plastyk,

>

>"Nieznany plastyk"- o to co innego, ten znajdzie miejsce w merdiach, bo jest pociotkiem dyżurnego

>chłopca do bicia.

>

>Co innego Senator znany scenarzysta, czy pan na dwóch stołkach politbiznesowo Dyrektor GENERALNY

>gospodarstwa Tunia- tu cicho sza.

chocbys ich ostrzeliwal i 100 dni, to i tak Ci ogniem nie odpowiedza, tylko beda gazy puszczac, bo truc im kazano

wladz, 28 Gru 2009, 14:42

>mam mieć pretensję

Skoro tak sądzisz, to se miej.

Ja mówię o aktualnych sprawach a nie o potyczkach Macierewicza z twoimi bohaterskimi rycerzami WSI- widzę pamięć o nich trwa wiecznie w twym brain.

dreadnought

więc śledztwo samobójstwa człowieka związanego z kolejnymi rządami (również PiS) odpowiedzialnego za ochronę niejawnych informacji ma być publicznie nagłośnione

walnij się prezesem w łeb....won horście

P.S.

w 10 punktowej ocenie inteligencji na ile ocenisz siebie

a Macierewicz jest aktualny....w sądach nadal zapadają wyroki niekorzystne dla MON z powodu pomówień chorego psychicznie człowieka

poruszane przez ciebie problemy bardzo często wkraczają w sferę chorych urojeń charakterystycznych dla paranoików..

"chocbys ich ostrzeliwal i 100 dni, to i tak Ci ogniem nie odpowiedza, tylko beda gazy puszczac, bo truc im kazano"

nam strzelać nie kazano wstąpiłem na działo spojrzałem na pole...Nowy2 zbierał kartofle

Rycerze POprawności dzielnie odpierają wraże ataki (np. żony).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

TOK FM zawsze życzliwie wysłucha ofiarę minionego reżymu, a agencja gazeta udokumentuje życzliwą szczerą uśmiechniętą twarz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dreadnought

więc śledztwo samobójstwa człowieka związanego z kolejnymi rządami (również PiS) odpowiedzialnego za ochronę niejawnych informacji ma być publicznie nagłośnione

walnij się prezesem w łeb....won horście

P.S.

w 10 punktowej ocenie inteligencji na ile ocenisz siebie

a Macierewicz jest aktualny....w sądach nadal zapadają wyroki niekorzystne dla MON z powodu pomówień chorego psychicznie człowieka

poruszane przez ciebie problemy bardzo często wkraczają w sferę chorych urojeń charakterystycznych dla paranoików..

Oczywiście według kochającego i Prawo i Sprawiedliwość należy mu się kulka w tył głowy na stadionie. Przecież sam minister powiedział że jest winny więc po co sad który jest uwikłany w układy i skorumpowany (informacja również od ministra a nawet od samego Premiera).

Jestem Europejczykiem.

""chocbys ich ostrzeliwal i 100 dni, to i tak Ci ogniem nie odpowiedza, tylko beda gazy puszczac, bo

>truc im kazano"

>

>

>

>nam strzelać nie kazano wstąpiłem na działo spojrzałem na pole...Nowy2 zbierał kartofle"

"Żona doktora G. nie odpuszcza. "

horstek w stringach a to w związku z Ziobro?...dowód w sprawie pomówienia o morderstwo

mendo ubecko takimi metodami zniesławiano w PRL...

7 5:2

wladz:jaro

Żarliwość o dobre imię Gie

POżera ich.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

znowu nawrót choroby?....

horstek to dotyczy nie tylko umarłych

"Przepisy ustawy o IPN odmawiające posądzanym o współpracę z bezpieką wglądu do materiałów zgromadzonych na ich temat są niezgodne z konstytucją - uważa pisarz Henryk Grynberg."

"Od tego czasu toczy walkę o wgląd w zgromadzone przez IPN dokumenty na swój temat. Bezskutecznie.

Najpierw ich udostępnienia odmówił mu IPN. Powołał się na przepis pozwalający odmówić pokazania materiałów, "z których treści wynika, że wnioskodawca był traktowany przez organy bezpieczeństwa jako tajny informator lub pomocnik przy operacyjnym zdobywaniu informacji".

Identycznie brzmiący przepis w 2007 r. Trybunał Konstytucyjny uznał za sprzeczny z konstytucją. Przez swoją niejasność i wprowadzenie kryterium subiektywnej oceny pozwalał IPN-owi na dowolną ocenę, kogo PRL-owskie służby bezpieczeństwa "traktowały" jak tajnego współpracownika, chociaż tak go nie zarejestrowały.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3:0 ;-(

"Doktor Garlicki nadal będzie ratował zycie ludzkie~Krystyna, 09-07-2008, 8:03

Doktor Garlicki uratował tysiące istnień ludzkich. Jego wspaniała i pełna poświęcenia praca została przerwana bezmyślną decyzją wynikającą bardziej z zawiści i chęci zbicia kapitału politycznego niż z poczucia sprawiedliwości. "

Jezzz toż jak nekrolog. Kiedy beatyfikacja?

dreadnought

"3:0 ;-(

>"Doktor Garlicki nadal będzie ratował zycie ludzkie~Krystyna, 09-07-2008, 8:03

>

>Doktor Garlicki uratował tysiące istnień ludzkich. Jego wspaniała i pełna poświęcenia praca została

>przerwana bezmyślną decyzją wynikającą bardziej z zawiści i chęci zbicia kapitału politycznego niż z

>poczucia sprawiedliwości. "

>

>Jezzz toż jak nekrolog. Kiedy beatyfikacja?"

tak trzymaj....

Szybkostrzelasz postpodpostnie,

ale ilość nie zawsze znaczy jakość

- nazwijcie się Maxim wladzu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.