Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wy tu się napinacie z jakąs chorą komisja, która i tak nic nie wyjaśni, a na Ukrainie przyznał piep...y Wiktor J. tytuł bohatera Ukrainy niejakiemu Banderze, temu, co ciął Polaków toporami....i jak tu robic Euro z tymi popierdoleńcami?

Gość

(Konto usunięte)

...Jaki naród, tacy bohaterowie...

Och skay nie przesadzaj, wiele zależy od światłości obywateli/dostępu do informacji, wreszcie wzajemnych kontaktów.

Ty wiedziałeś, że w Izraelu rodzice są zatrwożeni kiedy ich dzieci jadą do Polskiego Oświęcimia?!

Film na Planet oglądałem-szok.

Żądamy powrotu PiS!

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem (JK).

2. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (J)

3. Nie będzie koalicji z Samoobroną (J).

4. Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa (J).

5. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną (J).

6. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy (J).

7. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne (J).

8. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS (J)

9. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70 (J).

10. Nie zmienia się ordynacji wyborczej na krótko przed wyborami.

11. Nie podniesiemy akcyzy na paliwa.

12. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.

13. Wprowadzimy szybko niższe podatki.

14. To będzie tanie państwo, zredukujemy administrację.

15. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.

16. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję.

17. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).

18. Afera bilboardowa.

19. Chcemy koalicji z PO.

20. PO jest w koalicji z SLD.

21. To wszystko wina PO i SLD.

22. Nie bedzie TKM-u.

23. Moja teczka jest sfałszowana (J).

24. Większość byłych szefów dyplomacji była na usługach KGB.

25. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.

26. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.

Gość

(Konto usunięte)

Zacytuję sam siebie, z http://pogaduchy.home.pl/index.php

chciałbym się ustosunkować, ale coś zepsute to zupełnie wolne forum macie, bo wyświetla mi się info.

Przykro na Gość....

To kto wam te teksty pisze bo z polszczyzną to on za pan brat nie jest :))

Jestem szarym człowiekiem, mam auto za 3 tysiące i mieszkanie spółdzielcze dużo warte, płyt mam od Groma, nie dawałem i nie dam w łapę, uważam, że muzyka to stan ducha, jesteśmy zniewoleni od 45 roku do dzisiaj, nie, nie jestem szarym człowiekiem, wiem co jest dobre i piękne / z racji pasji i zawodu /, znam się na muzyce jako praktyk i teoretyk, umiem działać w branży budowlanej, jeżdżę na rowerze i znam się na sporcie / biegałem i grałem w nogę /, naprawię telewizor, windows nie ma dla mnie tajemnic, znam żonę od 16 roku życia, do czego zmierzam w wywodzie,

ano do tego, że czas na Wielkie Taczki dla POlityków RZądzących Polską od 65 lat !!!

Czy można bardziej się ośmieszyć ? - moim zdaniem, gdyby l.kaczyński wyszedł nawet na zewnątrz goły, to wstyd byłby mnieszy:

"Do lubelskiej prokuratury wpłynęło zażalenie na umorzenie śledztwa w sprawie wpisu na blogu posła Janusza Palikota, który użył określenia "kurduple" w odniesieniu do prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego brata. Zażalenie złożył pełnomocnik prezydenta, który uważa, że doszło do przestępstwa znieważenia głowy państwa.

Jak poinformowała rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Lublinie Beata Syk-Jankowska, prokuratura rozpatrzy zażalenie pełnomocnika prezydenta, m.in. pod względem formalnym i w ciągu najbliższych kilku dni podejmie decyzję, czy skieruje je do sądu.

Prokuratura sprawdzała, czy Palikot poprzez swój wpis na blogu znieważył prezydenta RP. Uznała jednak, że do przestępstwa nie doszło i "wobec braku znamion czynu zabronionego" zdecydowała o umorzeniu śledztwa. Ponadto uznała, że nie ma interesu społecznego w obejmowaniu ściganiem z urzędu czynu, który ma charakter zniesławienia i może być rozpatrywany w trybie prywatno-skargowym."

No dobrze ale czy głowa państwa podczas pełnienia urzędu(bez względu na opcje polityczną)jest osobą

prywatną?Moim zdaniem to jakaś kosmiczna bzdura albo prokurator był na haju.

JKM pisał niedawno, że coraz wiecej ludzi bedzie okazywać niecheć wobec zydów, a to z powodu politpoprawnej miłosci do nich narzucanej przez media. Czy sadzicie, że wypowiedź x. Pieronka jest spowodowana zmęczeniem "żydowskim" w mediach?

Bo ja sądze, ze tak.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Adolf i Józef w piekle zgrzytają zębami z zazdrości. Gdyby oni wtedy mieli takie możliwości...:

"Na przełomie stycznia i lutego ma ruszyć portal społecznościowy PiS. Za jego pośrednictwem będzie można uzyskać status sympatyka partii.

Taki nowy sposób nieformalnej, ale jednak rejestrowanej relacji PiS z wyborcami, przewiduje przyjęty we wrześniu statut Prawa i Sprawiedliwości.

Szefowa Klubu Parlamentarnego Grażyna Gęsicka powiedziała, że trwają w tej sprawie ostatnie konsultacje. Sympatykiem będzie można zostać za pośrednictwem sieci. Osoby, które zechcą zostać członkami PiS będą musiały skontaktować się osobiście.

Zgodnie ze statutem PiS zgłoszenia sympatyków PiS mają rejestrować zarządy środowiskowych i terenowych komitetów partii oraz prezesi zarządów okręgowych."

wladz, 25 Sty 2010, 18:33

>poszperaj w internecie...kurdupel sam przekonywał że nie przemawiał jako osoba publiczna(prezydent)

>nie pamiętam sytuacji

Palikot zyska sympatię wyborców, a znaczenie słowa kurdupel się oficjalnie zmieni. Od czasu jego procesu będzie ono oficjalnie oznaczać człowieka niskiego wzrostu bez jakichkolwiek pejoratywnych konotacji...(vide sprawa oficera, który o Franciszku Józefie wyraził się per pierdoła. Językoznawca z PAU zapewniał sąd wojenny, że pierdoła oznacza sympatycznego staruszka.

Doda coraz lepsza

"Czy bierze pani pod uwagę wejście do polityki? - pytali. - Dostałam się na pierwszy rok psychologii klinicznej. Niestety, nie skończyłam tych studiów, bo się zakochałam. Rzeczywiście miałam od dziecka parcie na to, żeby otaczać się świrami - padła odpowiedź."

>Palikot zyska sympatię wyborców, a znaczenie słowa kurdupel się oficjalnie zmieni. Od czasu jego

>procesu będzie ono oficjalnie oznaczać człowieka niskiego wzrostu bez jakichkolwiek pejoratywnych

>konotacji...(vide sprawa oficera, który o Franciszku Józefie wyraził się per pierdoła. Językoznawca

>z PAU zapewniał sąd wojenny, że pierdoła oznacza sympatycznego staruszka.

To w komunie była taka mania snucia wizji poprawnej idyllicznej przyszłości.

Słowo kurdupel oznacza, że używający go dołącza się do wielkiej szarej masy popierających rząd i słuszną sprawę poprzez stadne dokopywanie "wrogowi ludu" zgodnie z nakładem popularnych mediów.

Kurduplom nie udało się przekonać szarych mas do IV Rzeczy....ciekawe dlaczego ciemny lud postanowiły zglanować kurdupli z zapleczem

P.S.

nie wyskakuj z mediami mając sojusz z Napieralskim Millerem Oleksym i twoim ulubionym Kwachem rządzicie publicznymi o największej oglądalności

no i Doda całowała

Ukryta Zawartość

Cenzura internetu- czyżby Tusek brał przykład z Wladza Banownika itp. donosicieli jak WI.

Płemieł was słucha! :-D

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Co wyprawiali Ukraińcy (między innymi) od Dirlewangera w Powstaniu Warszawskim wiedzą wszyscy."

Jak widać, jednak nie bardzo. Ukraińcy byli zasadniczo od Kamińskiego, brygada Dirlewandera składała się z niemieckich kryminalistów i podobnych indywiduuw.

Horstek ten problem poruszyłem kilka tygodni temu gdy pojawiły się pierwsze opracowania związane z zakazem hazardu w internecie....i milczałeś.Dziwne to obecne wzburzenie gdy PiS popiera najbardziej radykalne zakazy dotyczące jakiejkolwiek rozrywki z wyjątkiem pielgrzymek do rydzyka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.