Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax

nie żartuj....mogłeś usłyszeć możesz przeczytać.Podał powód rezygnacji a nie moim celem jest tłumaczenie polityki PO.

W twoim przypadku i tak byłoby to bez sensu masz już wyrobione zdanie

" Bo rządzenie nie polega na tym, że "jam Dyro i mam ludzi od tego"."

i trzymaj się tego ku mojej wielkiej radości.

;)

W takim razie co dalej z tą Polską, gdy opuściła nas perspektywa godnej prezydentury - tak przecież od lat upragnionej, a niespełnionej. Przecież jak nie pijak i kłamca to brat brata i do tego z brzydka połową.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"modrzew47, 28 Sty 2010, 13:47

>wladz

>Nie rozumiem twojego zachwytu.Sam napisałeś,że POpaprańcy realizują tylko część swojego programu."

modrzew poczekaj na odwilż korzonki odtają i coś zrozumiesz

Swoją rezygnacją udowodnił że nie jest politykiem opartym tylko o sondaże.Oczywiście cieszy mnie to lecz nie jest politykiem moich marzeń.Gdy zacznie podejmować decyzje ograniczające moralną kontrolę państwa nad społeczeństwem podyktowaną katolicką moralnością i zdecydowanie ograniczy wpływy KK to może zagłosuję na niego w następnych wyborach.

xniwax

"W takim razie co dalej z tą Polską, gdy opuściła nas perspektywa godnej prezydentury - tak przecież

>od lat upragnionej, a niespełnionej. Przecież jak nie pijak i kłamca to brat brata i do tego z

>brzydka połową."

nie mam podobnych problemów wiec trudno mi polemizować

wladz

Tak, faktycznie zauważyłem ;)

"...zacznie podejmować decyzje ograniczające moralną kontrolę państwa nad społeczeństwem podyktowaną katolicką moralnością i zdecydowanie ograniczy wpływy KK..."

Eeee, toz to tylko przykrywka dla wszystkich rządzących w tym kraju od 20 lat szczególnie jeśli chodzi o moralność i przreklamowany wpływ KK. Czysta wygoda rządzacych i wytłumaczenie dla swojej nieudolnosci lub zwykłego pilitycznego lenistwa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Eeee, toz to tylko przykrywka dla wszystkich rządzących w tym kraju od 20 lat szczególnie jeśli

>chodzi o moralność i przreklamowany wpływ KK. Czysta wygoda rządzacych i wytłumaczenie dla swojej

>nieudolnosci lub zwykłego pilitycznego lenistwa."

wpływ kościoła nie jest przereklamowany..

"Wliczanie ocen z religii do średniej z innych ocen jest zgodne z konstytucją - uznał Trybunał Konstytucyjny."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jest to duża ważniejsza sprawa od spotkania rycha na cmentarzu o którym prasa politycy non stop.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wladz

>>jest to dużo ważniejsza sprawa od spotkania rycha na cmentarzu o którym prasa politycy non stop.

Pewnie,że ważniejsza od sprawy rycha i reszty,wszystkie som wazniejsze,co to za sprawa w ogóle?

Sprawdź szare...jak mi przymarzły korzonki to może tobie ten mróz większych szkód narobił.

no przecież korupcji żadnej nie było,nie mówiąc o próbie.Pełowcy nie z tych,przecież.Tylko nie spawaj mnie do Pizdowców.Czasami.Nawet mi przez myśl nie przejdzie...POdejrzeń cień rzucać.

>modrzew47, 28 Sty 2010, 16:58

>no przecież korupcji żadnej nie było,nie mówiąc o próbie.Pełowcy nie z tych,przecież.Tylko nie

>spawaj mnie do Pizdowców.Czasami.Nawet mi przez myśl nie przejdzie...POdejrzeń cień rzucać.

Ciągłe jęczenie jak to PO ukrywa aferę hazardową to dziecinada i tłumaczenie własnej bezradności. Ewidentnie widać, ze nawet jeżeli są takie próby, to teoretycznie PO jest osamotniona - wszyscy są za wyjaśnieniem: PiS, SLD, PSL, wszystkie media.

To skąd problemy, skąd zadziwiająca bezradność posłów PiS wobec Chlebowskiego? Jest w tym wszystkim jeden szkopuł! Wszystkie partie są w ten czy inny sposób umoczone. SLD chciałoby śledztwa ale z wyłączeniem czasu ich rządów, PiS tak samo. Cały ten hałas i wrzaski są pozorne i walka idzie nie o wyjaśnienie czegokolwiek tylko o utopienie przeciwnika i chronienie własnej dupy.

Jestem Europejczykiem.

modrzew47

żyj sobie rychem na cmentarzu....znajdź aferę zakończoną wyrokiem Trybunału Konstytucyjnego lub co najmniej prokuratorskimi zarzutami a nie polityczną nagonką tłumoków z PiS bardziej umoczonych w hazardowe machlojki od rycha z zdzichem.

facet nie rozśmieszaj

"lech59, 28 Sty 2010, 13:12

>Czyżbyśmy mieli mieć prezydenta Radka lub Bronka ?"

na to wygląda...niestety dla poziomu kampanii prezydenckiej dla maleństw jeden jest szpiegiem a drugi na usługach WSI.

wladz

Twoim zdaniem(jak cie czytam),wszystkiemu są winni PISdowcy a POpaprańcy,to som święci.Troche dystansu to masz?Nie musze żyć rychem ani żadnym innym POpaprańcem czy PISdowcem...mam ich głęboko.

Z tym trybunałem to nie żartuj,nie dam wiary,że taki naiwny jesteś.ALe jak jesteśmy przy trybunałe to chyba działa w dwie strony?Czy sie myle?PISdowcy powinni też z wyrokiem wspomnianego być.Czy oni nie muszą?

facet nie rozśmieszaj i pamiętaj,że nie jestem zdeklarowany po żadnej ze stron.

wladz

Dobrze,pamiętam...tylko ja mam ich głęboko(też już pisałem)a najgorsze jest to,że nie ma na kogo iść do głosowania.POpaprańcy som nie lepsi.Popatrz na to obiektywnie i żeby nie było nie agituje.

dla mnie podana wiadomość o wyroku trybunału konstytucyjnego jest realnym namacalnym faktem mającym konsekwencje na kształt państwa....dla ciebie istotne są medialne "afery" zwiększające dochody mediów.

" Kazik Staszewski śpiewa w jednym ze swoich utworów: "No daj mi Derdziuk wódki, no co ci to stanowi? Ja nie mogę, muszę zawieźć tatowi".

O piosenkę Kazika, w której pojawia się postać Zbigniewa Derdziuka zapytał poseł lewicy Bartosz Arłukowicz - relacjonuje przesłuchanie TVN24.pl. "Zjada mnie ciekawość" - argumentował pytając, czy w tekście chodzi właśnie o urzędnika, który stanął przed komisją.

Miałem swój prywatny interes. Mój brat planował na wiosnę wesele" - tak Zbigniew Derdziuk tłumaczył, dlaczego nie podzielił się kartkami na wódkę z Kazikiem Staszewskim. Części zeznań byłego szefa komitetu stałego Rady Ministrów przed komisją hazardową towarzyszyły opary absurdu.

Nie miało to absolutnie żadnego związku z aferą hazardową. Jednak poseł Franciszek Stefaniuk z PSL podsumował: "Ten wątek jest najbardziej zrozumiały"."

Nic dodać, nic ująć :-)))...

Jestem Europejczykiem.

wladz

Guzik prawda.Choć w każde informacji jest troche prawdy ale co do meritum to jeżeli jest tak jak mówisz to czemu tylko w jedną stronę?Masz wroki przeciw PISdowcom?Trybunału oczywiście.Wiesz jak widze Jarosława to mi się odechciewa rozmawiać o PISie a co dopiero oddać głos.Prędzej własną pięścią się zabije.Media mediami ale za PISowcami to oni nie są,za POpaprańcami już tak.

moze to nie w temacie, ale cós w tym jest ze ci od PISranców sa tak samo pisrani w polityce jak i logicznym rozumowamiu w zyciu codziennym.Coraz bardziej widać jednoznaczny wplyw braku logicznego myslenia na wielka polityke ,jak i na małe...o co chodzi w tym ...

muls

Ty może kreta masz w sobie?Drenuje ci i wierci,potem tylko śmiech i śmieszność pozostaje,aż sie ludzie po forum pytają,co z tobą jest.Ten zegarek naprawiłeś?Coś tyka.

muls

Co to sie dzieje z tobą?Zaczynają sie z ciebie śmiać,gadasz coś ostatnio sam do siebie,pytasz mnie w wątku w którym ci odpowiedzieć nie mogę,pewnie kompleks ci się ujawnił...za mocno przeżywasz.Daj na luz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.