Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

prezes kończy z myśleniem...

"Grażyna Gęsicka uważa, że głównym powodem rezygnacji Donalda Tuska z walki o prezydenturę jest sytuacja w Platformie Obywatelskiej. Zdaniem szefowej klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości, premier obawia się, że konflikty wewnątrz PO mogłyby zaszkodzić tej partii. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

miro i zbyszek

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Oficerowie polityczni z PiSS jak zwykle czekają na wytyczne z Centrali bo zdaje się zapanowała wielka konsternacja."

Jak już wytyczne przyszły, to pani Gęsicka wywaliła je wszystkie hurtem, nie zwracając uwagi, że są częsciowo sprzeczne. A więc według niej premier nie chce być prezydentem, bo boi się rozpadu swojej partii, albo boi się komisji hazardowej, albo chce dalej być premierem bo przeciwnie, cechuje go żądza władzy. Tak czy inaczej, tuskodemon, i na dodatek strachliwy. Biedna kobitka... Ja tam z rok temu pisałem, ze Tusk nie powinien startować, bo straci władzę w dość krytycznym momencie na rzecz stanowiska w gruncie rzeczy honorowego. To, ze Tusk trzeźwo zrezygnował z parcia na prestiż na rzecz posiadania realnej mocy, wydaje mi się niezwykle odświeżające. A chęć utrzymania odpowiedzialności za realizację planów swojego rządu bardzo mi się podoba. Natomiast najśmieszniejszy pomysł widziałem w Fakcie: Tusk zatrzymuje premierostwo, aby Kaczyński mógł pozostać prezydentem. To ci dopiero koncept! Wszystko dla zwiększenia sprzedaży...

biedny horstek.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Hebdomeros, 29 Sty 2010, 10:00

>52mld deficytu

>

>najlepsza gospodarka (Gierek) na świecie

>

>Komoroski rulez!"

Ukryta Zawartość

przeczytaj i skonsultuj z Zytą "Wróć"

"Zyta Gilowska zarzuciła Rostowskiemu, że nie jest z wykształcenia ekonomistą."

Ukryta Zawartość

mimo wszystko nikt nie przebije starego pierdoły.warto to przeanalizować cztery razy.Skad oni maje te pomysły.pomysł z tyminskim tez jest dobry.Skad to parcie na AS takich indywiduum.

Ukryta Zawartość

Tusk rezygnuje= zwycięża.

A jak tam Miro i Zbycho?

Ukryta Zawartość

Co robić - przykład idzie z Centrali:

"Na oficjalnej stronie Prawa i Sprawiedliwości w dziale Aktualności posypały się niewybredne słowa pod adresem Donalda Tuska i mediów. Premiera nazwano "amatorem lodów made in PO". Z kolei Lech i Jarosław Kaczyńscy to "wojownicy". – To powinno zniknąć – mówi dla Onet.pl Mariusz Błaszczak, rzecznik klubu PiS.

Kolejne określenia na Donalda Tuska, to: wesołek i cherlawy amator kręconych lodów, jak amerykański komandos.

- To zdecydowanie powinno zniknąć, to jest jakieś nieporozumienie. Tekst nie powinien się ukazać na oficjalnej stronie Prawa i Sprawiedliwości – mówi dla Onet.pl Mariusz Błaszczak, rzecznik klubu parlamentarnego PiS."

Jestem Europejczykiem.

To jeszcze mały problem, ale gdyby kandydatem PO został Komorowski, to PiS'owcy mają poważny problem.

"W czasach PRL-u byłem mocno zaangażowany w działalność opozycyjną. Już jako licealista brałem udział w manifestacjach, m.in. w czasie wydarzeń marcowych w 1968 roku. Pierwszy raz zostałem aresztowany za działalność opozycyjną w 1971 roku. Uczestniczyłem w akcjach pomocowych dla poszkodowanych robotników Radomia i Ursusa. Współpracowałem z Komitetem Obrony Robotników oraz Ruchem Obrony Praw Człowieka i Obywatela. Organizowałem manifestacje patriotyczne. Byłem podziemnym drukarzem, kolporterem i wydawcą, m.in. Biblioteki Historycznej i Literackiej. W czasie stanu wojennego byłem internowany. Później byłem redaktorem niezależnego, podziemnego pisma "ABC"."

Pozwoliłem sobie wkleić fragment życiorysu Marszałka z jego strony internetowej, ciekawe jak tym razem geniusz intryg szemranych zaatakuje człowieka z takim życiorysem ?

dzieje się....PiSdraki zagotowały się i od razu ocieplenie

może na to forum gościu zawita

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.