Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>subagazi, 30 Sty 2010, 15:47

>wyborcy woleliby go od Kaczyńskiego. To najlepszy dowód

>jak działa Pralnia Mózgów.

Szmajdziński wygrywa w sondażach z Oswobodzicielem Kaukazu? Ale jaja!!!

Ale świadczy o tym, że zdrowy rozsądek nie całkiem zaginął i ludzie potrafią prawidłowo ocenić dotychczasowy przebieg prezydentury sterowanej z tylnego fotela przez bardziej mściwego z Braci Mniejszych.

Jestem Europejczykiem.

Jakoś nie zauważyłem komentarzy tego artykułu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tego rodzaju publikacje na temat Polski w zachodnich opiniotwórczych dziennikach robią więcej dobrego niż wywiady czy wypowiedzi naszych polityków. Znaczący jest podtytuł:

"Economic growth and a strong, stable government to boot: time to rethink old notions about Poland"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Nie piszę debilu że to "news", tylko że nie widzę, żeby to ktoś na forum zauważył.

Zapisz się może do szkoły jakiejś, albo chociaż na kurs jakiś wieczorowy.

Jestem Europejczykiem.

Dziwne, że Kancelaria Prezydenta nie zaprotestowała:

"Mr Kaczynski’s record is dire (his popularity rises only when he makes no public statements). His main role has been destructive, vetoing laws and blocking appointments. He is widely believed not to want a second term, but to have been pushed into it by his bossy twin brother, Jaroslaw, who leads the main opposition party, Law and Justice."

Żadnych protestów, milczy czołowy pałkarz Brudziński i najemnik Rysio "byłem już wszędzie" Czarnecki. Czyżby nadmiar myślenia nad ruchem Tuska?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...Zapisz się może do szkoły jakiejś...

Ja ci dżambus pisałem juz na temat wykształcenia...coś...jakoś..ć...szkołe skońiczyłeś i masz...:)

Załapiesz? Będziesz krok do przodu...i o niebo wyżej od kolegów ze swojego szkolnego tablo...;p

Jaro_747

Dobry nauczycieli zadaje pytania na poziomie ucznia....nie wymagaj za dużo.

Ważny jest rycho zdzicho i rejterada Tuska.

Mają problemy z znalezieniem cokolwiek prezentujących sobą osób do komisji śledczych a rwą się do budowania rządu.

PiS działa jak magnes na tłumoków i wiemy ile procentowo jest ich w kraju.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.