Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jakaż ciekawa polemika....jacch nareszcie dyskutant godny Ciebie

my ukraińskie żydy (nie myl z ruskimi) popieramy i tak trzymaj.

Tylko Polak Prawdziwemu Polakowi może w twarz dmuchać!!!

subagazi, 30 Sty 2010, 15:47

" >Fascynuje mnie tylko z jednego powodu - że wyborcy woleliby go od Kaczyńskiego. To najlepszy dowód jak działa Pralnia Mózgów."

Cały czas nie rozumiesz jednego - gdybyś startował w wyborach, to nawet Ty byś wygrał z kaczyńskim. Większość będzie przecież głosować na zasadzie "każdy, byle nie on"

"- Wydaje mi się, że nie tyle sama decyzja, co termin jej ogłoszenia był wyraźnie związany z wynikami pewnych badań, które ja też znam. Wydaje mi się też, że dalsze decyzje będą wynikały z tego, jak różne sprawy będą prezentowały się w badaniach - stwierdził Jarosław Kaczyński.

Tusk odparował: - Mam wrażenie, że widzę człowieka przejechanego tym komunikatem. Nie znam żadnych badań. Prezes Jarosław Kaczyński ma taką manierę, że nigdy nie mówi co wie, ale mówi: ja wiem i oni też wiedzą. Nie powiem co oni wiedzą i że z tego wynika zawsze coś strasznego dla oponentów i coś dobrego dla pana prezesa Kaczyńskiego."

"- Tak sobie myślę już po ludzku, ten chłop chociaż powinien się cieszyć, że bratu odpadł naprawdę groźny konkurent - tak Donald Tusk odniósł się do komentarza Jarosława Kaczyńskiego o niekandydowaniu szefa rządu w wyborach prezydenckich "

trudno nie zgodzić się z Tuskiem.

Po przegranych wyborach parlamentarnych mniej istotne maleństwo było w kilkutygodniowym szoku tym razem przewodnik stada stracił orientację

Epidemia tchórzostwa wśród PiSSmanów!

Niejaki pankracek zablokował mnie w założonym przez siebie wątku o Generale.

Oczywiście nie zdążyłem w nim zabrać głosu, więc nasz bolszewik zastosował cenzurę prewencyjną podobnie jak inny piewca wolności wypowiedzi jacuś.

Po co chłopcy zakładają wątki dyskusyjne skoro wykluczają dyskusję? Niech sobie założą blogi a nie udają że chodzi im o wymianę poglądów.

Jestem Europejczykiem.

Nie płacz dżambo, powiedz mu że jest idiotą- to cię podniesie na duchu:) A Tusk, cóż już wie że przegrywają, nie da się zbyt długo pojechać na kredytach i deficytach (+PR) w czasach kryzysu.

To jest drugi Gierek, też go będą kochać wladze i dżambo. A spłacać ten "sukces" CUDu mniemanego będą nasze wnuki.

>Hebdomeros, 2 Lut 2010, 12:36

>Nie płacz dżambo, powiedz mu że jest idiotą- to cię podniesie na duchu:)

To że jest przyciężkawy na umyśle to każdy widzi od dawna. Może miazmaty Prezesa tak go otumaniły? Niby czemu miałoby to mnie podnieść na duchu - przecież to smutne.

Jestem Europejczykiem.

No to kto na prezidenta? Palikot? Chlebowski?

Chlebowski to szczerze mówiąc zawsze bardzo mi przypominał Szmaje Szmajdzińskiego. I to świetnie trafione określenie Olina co do szmaji: "buc", i tyle.

A może.. Dutkiewicz, Zdrojewski, Jacek Szwarc Bronikowski?

Najlepszy chyba Jacek :-)

Kaczyński ma tylko jednego Bliźniaka, a Jacek Szwarc-- milijony klonów. Tyle robotników do żniwa. Zarobią na cały ten deficyt budżetowy. Może nasze wnuki nie będą musiały spłacać tego Tuskowego (tfu) nawisu deficyta.

Decyzja Tuska jak drugie expose

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2 Gie?

To może ktoś wklei pierwsze? Poczytamy z 3 godziny druGie zaPOwiedzi.

Wklejajcie- to pierwsze. A co, jak w unii można głosować do skutku to może poczytamy expose Dona do skutku. Don ExPOse, wiecznie expoze, obiecujący goguś

post-26183-100003584 1265122068_thumb.jpg

post-26183-100003585 1265122068_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.