Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

teflonowi i obrotowi na prezydenta

oni wejdą w tą duuża "twarz" PO, o:

Radosław (Radek) Tomasz Sikorski (ur. 23 lutego 1963 w Bydgoszczy) – polski polityk, politolog, dziennikarz, minister obrony narodowej w latach 2005–2007 w rządach Kazimierza Marcinkiewicza i Jarosława Kaczyńskiego, senator VI kadencji, poseł VI kadencji, od 2007 minister spraw zagranicznych w rządzie Donalda Tuska, od 1 stycznia 2010 również przewodniczący Komitetu do Spraw Europejskich.

idealny obrotowy zdrajca przechodni..

ech to obrotowe janus owe

oblicze, prawie jak rudy(panowie policzmy głosy sld nie skrewi)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

horstek a co z aferą?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szczerze mówiąc dzisiejsza treść przesłuchania mogłaby się zamknać w czasie kilkudziesieciu minut. Wieje nudą. Co do nazewnictwa, sam premier przyznał, ze mozna słowo "afera" pasuje dla tej sprawy, chociaż On by wolał słowo "sprawa".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sondaż tylko pokazuje ilu, że 75% ludzi daje się robić w wała.

To nie Tusk jest przekonujacy lecz komisja słaba.

>xniwax, 4 Lut 2010, 18:37

>To nie Tusk jest przekonujacy lecz komisja słaba.

Czy to czasem sam kwiat PiSSu go nie przesłuchuje? Czyli najlepsi z najlepszych, przez samego Wodza wybrani? W trudzie i znoju bohatersko wywalczeni?

Jestem Europejczykiem.

Biedny Hemorrhoides bredzi cokolwiek bo niestety nie ma nic konkretnego do powiedzenia. Jeszcze Mnichnika i Kiszczaka wklej misiu bo dawno tego nie było :-).

Jestem Europejczykiem.

"Prezydent Lech Kaczyński powiedział, że wybiera się na uroczystości rocznicowe do Katynia jako najwyższy przedstawiciel RP.

"Ja się cieszę, że premier będzie (w Katyniu), ale najwyższym przedstawicielem Rzeczypospolitej jest prezydent i ja też tam będę" - powiedział Lech Kaczyński dziennikarzom w Katowicach.

"Mam nadzieję, że wizę dostanę" - dodał.

Premier Rosji Władimir Putin w środowej rozmowie telefonicznej zaprosił szefa polskiego rządu "do wspólnego uczczenia pamięci ofiar Katynia" podczas uroczystości, które odbędą się w pierwszej połowie kwietnia. Do rozmowy doszło z inicjatywy rosyjskiego premiera.'

Czyżby szykowała się następna afera? Dawno o Pigmejach nic nie było a tu taka piękna okazja. To, że nad grobami to mało ważne bo najbardziej liczy się Nasza Prawda i Nasza Sprawiedliwość.

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Kwiat czy nie, sam WasserPiSman nie wiele zdziała. Reszta komisji to nędza okolicznościowa.

Spór, czy afera była czy nie jest bezsensu. No była lub byłaby.

Tusk jako osobo inteligentna i do tego w swojej sprawie spokojnie sobie daje radę. Trudno żeby sobie nie dał w takim towarzystwie. Bezwzgledu na opcje zreszta.

Godny podziwu jest PSLowski wypierdek, uosobienie biedy intelektualnej tej komisji.

jacch, 4 Lut 2010, 19:00

>Dżambuś, a ty oglądasz to przesłuchanie?...Chyba nie...Ale jak zawsze _wiesz_ i to jak wiesz,

>najlepii.

Coś Klępie słabo idzie - musiała bidulka Tuska przeprosić. Będzie się musiała wieczorem dobrze napić żeby dojść do siebie.

Jestem Europejczykiem.

>xniwax, 4 Lut 2010, 20:04

>Trudno żeby sobie nie dał w takim towarzystwie. Bezwzgledu na opcje zreszta.

No i okaże się, że było wielkie zadęcie a wyszło słabe pierdnięcie. Co zresztą przewidywałem (nie tylko ja zresztą).

Jestem Europejczykiem.

nie za bardzo rozumiem

Tusk masakruje nie wyglądem tylko logicznym tłumaczenie swojego zachowania wobec stawianych zarzutów przez Kamińskiego i całą opozycję.

inteligentne odpowiedzi i bystrość Tuska dodaje tylko smaczku przesłuchaniu ciekawe jak na jego tle wypadnie prezes

xniwax, 4 Lut 2010, 20:13

>Jak przystało na audifilskie forum - słaba akustyka była.

to z akustyką było dobre...typowe dla pisioli sisioli, łagac w żywe oczy

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.