Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wladz się wziął do pracy :) Ale jeszcze ciężej musi popracować i wyszukać znaczenie w odniesieniu do ludzi, bo teraz to kiepsko potraktował biednego mulsa.

Pracuj ciężko, pracuj!

wladz, 20 Lut 2010, 22:19

>skoro waruj przyjmujesz jako zwrot godny....to może już nie szczekaj też nie obrazi

Jeśli Ci powiem, że Twoje usta to szczekaczka, a Ty uznasz, że to ten sam poziom "Twój dom to warownia", to jak najbardziej.

freepio

chcesz udowodnić że współcześnie "waruj" jest przyjętym potocznie zwrotem dotyczącym ludzi.

Dawniej tak było

"- Waruj się! - rzekł stłumionym przez gniew głosem - waruj się! Jam ci pozwolił wyzwać Juranda, ale gdybyś z wojskiem zakonnym wdarł mi się do kraju, tedy na cię uderzę - i więźniem, nie gościem, tu osiędziesz."

Wladz, ja nic nie muszę udowadniać. Tak to działa w polszczyźnie. To Ty chcesz udowodnić, że powiedzieć "warujesz", to ten sam poziom co "szczekasz". Nie masz racji i tyle. Jak zwykle nie potrafisz się przyznać do błędu. Standard u Ciebie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

i koniec dyskusji na ten temat

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.. swoją drogą to dobry przykład, że jak się wladzowi coś wydaje, to on uznaje, że to rzeczywistość i broni tego niemal jak życia. Skoro w jednej sprawie tak jest, to i w innych pewnie podobnie?

Wladz, potwierdzasz tylko, co napisałem powyżej. Jak Ci się coś zdaje, to żaden argument do Ciebie nie trafia. A nawet jak Ci pod nos dokumenty podstawić i prace specjalistów, to sprowadzisz sprawę do absurdu żeby "twoje było twojsze". Szkoda gadać. Tak jak pisałem - to u Ciebie standard.

>freepio, 20 Lut 2010, 18:42

>Piszę do ciebie powoli, bo wiem, że czytasz powoli ;)

Piszesz powoli po myślisz powoli i z bólem. No i co? Mądre to?

Po cholerę wpadasz w jacusiowe kanony, nie możesz czegoś z sensem napisać?

Jestem Europejczykiem.

Przymuszony przeczytałem wypociny kolegi subgazowego. Poza chamskimi insynuacjami pod moim adresem nie znajduję tam za wiele treści, to co jest da się streścić w jednym-dwóch zdaniach:

media nie są niezależne a tematami, podejściem i dziennikarską interpretacją faktów steruje właściciel. Polskie media są sterowane przez zagranicznych właścicieli oraz służby specjalne (pewnie też zagraniczne) a publika łyka to wszystko z radością. Coś pominąłem?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Politycy o samolocie szpiegowskim: MON powinien wyjaśnić sprawę

Minister obrony narodowej powinien w tej sprawie przedstawić wyczerpujące informacje - uważa z kolei lider Lewicy Grzegorz Napieralski. Przewodniczący SLD uważa, że komisja sejmowa powinna otrzymać tego typu dane nie z mediów, tylko właśnie od szefa MON. Potem będzie się można zastanowić, jak dbać o bezpieczeństwo kraju i naszych obywateli.

No jak dżambo? To przecież normalne, że Rosja chce wiedziec co się u ich sąsiadów dzieje? Nie?

jacchcik jak widać koalicja PiS z SLD dotyczy również forum i autorytetem opiniotwórczym PiSmaków został Napieralski.

Skorzystaj z wypowiedzi L.Millera

"Jarosław Kaczyński używa takiej retoryki jak Adolf Hitler, a PiS ma program bardzo podobny do NSDAP - stwierdził były premier Leszek Miller w rozmowie z tygodnikiem "Kultura Liberalna". Zdaniem Millera PiS od NSDAP różni tylko brak w programie partii Kaczyńskiego "tej części która dotyczyła eksterminacji Żydów i planów pozyskania przestrzeni życiowej dla Niemców".

"Kiedy czytałem przemówienie Hitlera do prawników niemieckich, chyba z 1936 roku, natknąłem się na następujące zdanie: „Mnie nie interesuje prawo, mnie interesuje sprawiedliwość”. Gdyby powiedział to Kaczyński, całe PiS by klaskało."

poznaj lepiej koalicjanta i przeczytaj

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

freepio waruje

"freepio

20 Lut 2010, 23:38

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1951 / 155 / 0

Wladz, potwierdzasz tylko, co napisałem powyżej. Jak Ci się coś zdaje, to żaden argument do Ciebie nie trafia. A nawet jak Ci pod nos dokumenty podstawić i prace specjalistów, to sprowadzisz sprawę do absurdu żeby "twoje było twojsze". Szkoda gadać. Tak jak pisałem - to u Ciebie standard."

Straszliwą wiadomością zmroziła kraj Gazeta Wyborcza. Szpiegował na rosyjski samolot szpiegowski!

Ukryta Zawartość

Monika TW "Stokrotka" Olejnik w Radio Zet (audycja trwa jeszcze) rozszerza temat: "rosyjski samolot szpiegowski krąży nad moją ojczyzną i szpieguje". Znaczy wisi nad nami może już piąty dzień jakiś potężny AWACS. Tankuje raz po raz w powietrzu, wisi namolnie i kapuje.

Tak naprawdę był to zaledwie starodawny rzęch Su-24 w którym głównym wyposażeniem szpiegowskim jest lornetka i aparat fotograficzny z którego zdjęcia spuszcza się do stojących opodal z bronią u nogi "swoich" - na spadochroniku. Serio!

Ale pułkownikówna Monika Olejnik eksponuje przesłanie GW: wydawałoby się że po rozwiązaniu WSI będziemy już uwolnieni od rosyjskich szpiegów. Tymczasem niestety jest wręcz przeciwnie - teraz dopiero będą nas nawiedzać całe chmary straszliwych SU-24.

Jakie to szczęście że nad bezpieczeństwem ojczyzny czuwają takie pułkonikówny. Na szczęście zdemaskowały wrażego szpiega, teraz możemy spuścić spodnie i pokazać w niebo Ruskim to co Mel Gibson pokazał Anglikom w "Braveheart". Tyle się dowiedzą, o!

Ukryta Zawartość

wladz, 21 Lut 2010, 08:28

>Skorzystaj z wypowiedzi L.Millera

>

>"Jarosław Kaczyński używa takiej retoryki jak Adolf Hitler, a PiS ma program bardzo podobny do NSDAP

A to źle? Socjaldemokracji RP, czy jak ten badziew tam się teraz nazywa chyba blisko do Narodowej Socjaldemokracji niemieckiej?

Tak bardzo Miller się obraził na Hitlera za trochę niegrzeczne potraktowanie Żydów, żeby przekreślać jedność ideową?

Ciekawe dlaczego akurat Miller się obraził...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.