Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

A tu rodzynek :))

Nie musze przypominac jak w debacie tusek zamartwiał sie losem pielęgniarek?

"Dokładnie 1850 zł, na rękę za ostatni miesiąc dostałam 1477 zł i 37 gr. Mam wyższe wykształcenie i 23-letni staż pracy. Proszę mi uwierzyć, to jest cała moja pensja, z dyżurami, więc wynagrodzenie miesięczne może się różnić. Siostry w Skarżysku właśnie tyle zarabiają, choć wiem, że są regiony w Polsce, gdzie dostają więcej. Gdyby nie pensja męża, nie byłoby mnie stać na życie.

Czy w ostatnich dwóch latach pani pensja wzrosła?

Nie. Nie było u nas podwyżek. Teraz dyrektor wypłacił nam socjalne, 80 zł na rękę."

News z dzisaj :)

a nie mówielem ze jak wyjdzie ze schronu to bedzie...a pani ewa.A tak na marginesie pojebów.Z rozmowy zony Kaczmarka z prokuratorem Engelking.Prokurator w lipcu 2007r...80-905spoleczenstwa powinno byc podsłuchiwane.Honorata Kaczmarek... A co z pozostałymi 10%.Beda podsłuchiwać... odpowiedział Prokurator Encykling.

przypomnij sobie i zobacz na czym polega niezmanipulowany demaskatorski dokumentalny film polityczny

część 1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2

Ukryta Zawartość

3

Ukryta Zawartość

4

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

w tym dokumencie gdy chciał Sekielski rozmawiać z Tuskiem o pani Ewie usłyszał niezwykle interesujące zdanie o zastraszaniu przez TVN ministrów jego rządu....jacchcik nie usłyszałeś?

"Co łączy Giertycha z Sikorskim?"

jacch wracamy do kampanii Sikorskiego

"Co jeszcze łączy? Dzieci obu polityków chodzą do placówek związanych z Opus Dei. Rodzice mają więc okazję spotykać się w ramach prac stowarzyszenia zarządzającego placówkami"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dyskusja z jacusiem jest równie owocna jak walenie głową w mur. Tyle tylko, ze mur nie toczy piany i nie pluje a rozumie tyle samo, więc może lepiej jednak głowa w mur? Tylko po co?

Jestem Europejczykiem.

Na to Obywatelu idą Twoje pieniądze:

Ukryta Zawartość

Historyczne sukcesy CBA,nóż w kieszeni k....a sie otwiera.

Ciekawe ile nas kosztowała ta cała operacja,10,30,50 razy tyle niż cała ta łapówka ?

To dopiero pytanie!

Ukryta Zawartość

>"Rzeczpospolita" dotarła do pielęgniarki Ewy, na którą powoływał się Donald Tusk, a w której istnienie wątpił Tomasz Sekielski w swoim filmie dokumentalnym "Władcy marionetek". - Jestem, żyję w realu. Wbrew temu, co twierdzi TVN, nikt mnie nie wymyślił na potrzeby polityki - mówi pani Ewa w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej". Pani Ewa przyznaje, że denerwuje ją, że od półtora roku musi udowadniać Tomaszowi Sekielskiemu, że rzeczywiście istnieje. - Dwa tygodnie temu pan Sekielski po raz kolejny do mnie zadzwonił na mój telefon komórkowy, nie wiem, skąd miał numer. Zaskoczył mnie, znowu pytał o to samo: czy rozmawiał ze mną bezpośrednio premier Tusk, bo tylko to go interesowało - mówi.

Jestem Europejczykiem.

ale sekielski ostro walczy.Czy politycy moga klamać.Takie zadaje pytanie.na to pytanie zna odpowiedz w kazdym przedszkolu kazda przedszkolanka.Wystarczyło wejsc i zapytac.Wyszłoby taniej.

Frank, 17 Mar 2010, 14:35

>Na to Obywatelu idą Twoje pieniądze:

>

Ukryta Zawartość

>Historyczne sukcesy CBA,nóż w kieszeni k....a sie otwiera.

>Ciekawe ile nas kosztowała ta cała operacja,10,30,50 razy tyle niż cała ta łapówka ?

>To dopiero pytanie!

Utrzymując CBA PO pokazała, że niczym się od PiS nie różni. Wyobrażacie sobie np. że w NRF po wojnie posady w policji obejmują pracownicy SD, Kripo i Gestapo? tusk jednak zdecydował się -przynajmniej do czasu- zatrzymać kamińskiego; dowodzi to, że od CBA oczekuje takich samych usług jak przedtem kaczyński.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.