Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

arturkali5, 11 Kwi 2010, 20:56

>meloman 62, 11 Kwi 2010, 20:42

>

>>j. kaczyński jest jednym z niewielu ludzi (obojętne czy żyjących obecnie, czy postaci

>historycznych)

>>na widok których przechodzi mnie dreszcz przerażenia. Ten człowiek budzi grozę.

>

>

>Może schowaj się w szafie ...?

Meloman jest czlowiekiem ewidentnie chorym. W tych dniach szczególnie przyglądam się echom wydarzenia na portalach światowych, śledzę wypowiedzi internautów i reakcję moderatorów. Spektrum dopuszczalnych treści i form wypowiedzi jest bardzo szerokie, mozna glosić rzeczy ostre i ostro ale są też pewne granice. Na przykład obłędu. Na prestiżowych portalach informacyjnych z mozliwością komentowania zostałby już dawno zbanowany.

>subagazi, 12 Kwi 2010, 11:07

>I ja mam nadzieję że być może jakaś część ludzi otrzeźwiała z tego oszalałego wycia TVN-ów i Agor

Gdzieś ty to słyszał??? Chyba ci w rurach wyje albo głodna teściowa w piwnicy.

Jestem Europejczykiem.

A więc twierdzisz że w TVN red. Pochanke okazała ostentacyjną radość gdy ogłoszono wyniki wyborów w 2005 r., a później entuzjazm już tylko narastał a Michnik et consortes mówiąc bezustannie o faszystach pomstowali na ś.p. Mussoliniego?

kolejny przyczynek do sposobow spychania Prezydenta na pozycje bardziej wygodne dla Starszych i Madrzejszych, jak ich okreslil subagazi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

subagazi zostaw, bo on przeciez po owym wyciu nie powinien na temat Prezydenta zabierac glosu, a zabiera i jeszcze probuje innych po katach rozstawiac

lepiej przeczytaj konserwatyste i zaklnij szpetnie nad lamaniem procedur

Teraz oczywiście magicznie zamilkło. Michnik i Tusk płaczą na zawołanie niczym dziedziczka w "Ostatniej paróweczce Hrabiego Barry Kenta" po usłyszeniu klapsu.

Jak trzeba, jak jest rozkaz, to i Matkie Boskie się w klapę wepnie, obrzezane pierwej dziecię u prałata Jankowskiego ochrzci i pochlipie nad czyjąś trumną.

PiSS tak straszliwie płakał że PO zrobiła prawybory i nagle ma szansę zrobić to samo. Ale pewnie kandydata namaści sam Prezes lub powołana przez niego Rada bo ciężko wypuścić z rak władzę. Jak ostatnio wypuścił na chwilkę to już jej nie złapał więc nauczkę już ma.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"[...] I to co powiem za chwilę mówię z pełną odpowiedzialnością jako doradca zarządu Telewizji Polskiej. Przez godzinę rozmawiałam z ministrem Stasiakiem. Przekazałam nie tylko swoje rady medialne, ale przede wszystkim doświadczenie. Robiłam bowiem pierwszą transmisję satelitarną z Katynia. Wymyśliłam ją i doprowadziłam do realizacji jako świeżo upieczona absolwentka Akademii Obrony Narodowej. Zresztą, gdybym nie skończyła akademii nigdy nie zrobiłabym tej transmisji i naraziła telewizję na wielkie niebezpieczeństwo.[...]"

Czy ktoś rozumie? Cytowana pani robiła transmisję "jako absolwentka Akademii Obrony Narodowej". Gdyby "nie zrobiła tej transmisji", to "naraziłaby telewizję na wielkie niebezpieczeństwo". Co to znaczy, o co tu chodzi? Czy tragedia pomieszała ludziom w głowach?

• Redaktorzy

"[...] I to co powiem za chwilę mówię z pełną odpowiedzialnością jako doradca zarządu Telewizji Polskiej. Przez godzinę rozmawiałam z ministrem Stasiakiem. Przekazałam nie tylko swoje rady medialne, ale przede wszystkim doświadczenie. Robiłam bowiem pierwszą transmisję satelitarną z Katynia. Wymyśliłam ją i doprowadziłam do realizacji jako świeżo upieczona absolwentka Akademii Obrony Narodowej. Zresztą, gdybym nie skończyła akademii nigdy nie zrobiłabym tej transmisji i naraziła telewizję na wielkie niebezpieczeństwo.[...]"

Czy ktoś rozumie? Cytowana pani robiła transmisję "jako absolwentka Akademii Obrony Narodowej". Gdyby "nie zrobiła tej transmisji", to "naraziłaby telewizję na wielkie niebezpieczeństwo". Co to znaczy, o co tu chodzi? Czy to ma być sugastia, że ona "jako absolwentka" prowadziała tam jakąś akcję specjalną, czy raczej tragedia pomieszała ludziom w głowach?

Jakiś Euroosieł we francuskiej telewizji w sobotę kilkakrotnie powtórzył że Kaczyński był Eurosceptykiem. A to dopiero zbrodnia! Ca.łkiem jak ta, o którą oskarżył Jana Pietrzaka przesłuchujący go w 70-tych latach ubek - "wam się ustrój nie podobie!".

Nota bene takim eurosceptykiem Kaczyński był że aż podpisał "Lizbonę". Może po prostu miał nie tak jak przewiduje Unijna norma - radosną minę?

>skynyrd, 12 Kwi 2010, 12:45

>Michnik sprostytuował sie jak zwykle

Tak, masz rację. Gdyby był uczciwy powiedziałby, że Kaczyński był małostkowy i pamiętliwy. Ciekawe co wtedy byś o nim powiedział?

Jestem Europejczykiem.

Skoro udało mi się wyłączyć wadliwe działanie skryptu, to naprawiam szkody jakie wyrządził.

Otóż napisałem:

Jaro_747, 12 Kwi 2010, 12:00

>To gdzie to dzikie wycie?

Teraz oczywiście magicznie zamilkło. Michnik i Tusk płaczą na zawołanie niczym dziedziczka w "Ostatniej paróweczce Hrabiego Barry Kenta" po usłyszeniu klapsu.

Jak trzeba, jak jest rozkaz, to i Matkie Boskie się w klapę wepnie, obrzezane pierwej dziecię u prałata Jankowskiego ochrzci i pochlipie nad czyjąś trumną.

>subagazi, 12 Kwi 2010, 12:59

Nie bardzo rozumiem czego się wstydzić. Jeżeli ktoś był przeciwnikiem politycznym Kaczyńskiego to niby co? Ma go teraz za to przepraszać? Michnik przeprosił za niektóre swoje oceny które teraz uznaje za niesprawiedliwe, ale przecież nie pisze, ze Kaczyński był geniuszem strategii i tytanem pracy.

Za chwilę okaże się, ze "małpa w czerwonym" ma się kajać, że przyszła w czerwonym i zdenerwowała Jego Excelencyę.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.