Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy filmik:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

48 sekunda - coś w stylu "dawaj gnata / granata"

38 sekunda - widać jakby kogoś za drzewami

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

DawidM, 14 Kwi 2010, 21:25

>Ciekawy filmik:

>

>

Ukryta Zawartość

>

>

>48 sekunda - coś w stylu "dawaj gnata / granata"

>38 sekunda - widać jakby kogoś za drzewami

Rudy był, pewnie Tusk.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 14 Kwi 2010, 20:12

>O brak jarzenia to jaro747 był posadzany i to niejednokrotnie ;p

Jakoś dziwnie tylko przez ciebie. No ale tobie jehowici mózg zepsuli . Chcieli dobrze ale coś poszło nie tak. Elektrody węglowe się odłączyły i wpadły do środka. Od tej pory jak Radio Maryja silniejszy sygnał wyśle to ci w głowie iskrzy.

Jestem Europejczykiem.

"Włoski senator Maurizio Gasparri napisał list do prezesa włoskiej telewizji Rai Mauro Masiego, zwracając się z prośbą o wyemitowanie filmu "Katyń".

- Byłoby dobrze, by telewizja publiczna i prywatna wyemitowały ten film, bo warto pokazać długo ukrywaną prawdę – uzasadnił senator. - Emitowanie go w tych dniach, byłoby wielkim hołdem dla ofiar Katynia oraz ofiar katastrofy lotniczej - dodał.

Minister kultury Sandro Bondi oświadczył, że zgadza się z listem Gasparriego. Film ma być wyemitowany w sobotę o godzinie 20:30 na antenie Rai News 24, wraz z kilkoma programami wyjaśniającymi kontekst tragedii a także sytuację katastrofy pod Smoleńskiem."

Ukryta Zawartość

Lawina ruszyła? Mam nieśmiałą nadzieję, że tragedia tej katastrofy pozwoli na poznaniu prawdy o Katyniu przez miliony ludzi na całym świecie.

Niestety w Unii w dużej mierze byliśmy traktowani jak upierdliwi dziwacy którzy przy byle okazji czepiają się Rosji. Miejmy nadzieję, że teraz to się zmieni i tamtejsze społeczeństwa zrozumieją

i zapamiętają prawdę o Katyniu.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

..Lawina ruszyła? Mam nieśmiałą nadzieję, że tragedia tej katastrofy pozwoli na poznaniu prawdy o Katyniu przez miliony ludzi na całym świecie...

A jeszcze niedawno chciałeś wirtualne pomniki stawiac...kłamco.

Najbardziej obrzydliwe jest to jak środowiska pisowskie próbują robić kapitał polityczny na tej tragedii.Kampania wyborcza ruszyła!

Ale cóż jak uczy życie za tydzień dwa wszystko wróci do normy ( sondaże również!).

wojciech iwaszczukiewicz, 15 Kwi 2010, 07:34

>Ale cóż jak uczy życie za tydzień dwa wszystko wróci do normy ( sondaże również!).

nie czytałeś moich wklejek,

tam bylo o wyborach w 2005, Kaczynski dostał 24% glosów więcej niż w sondażach,

Wojtku dlaczego nie czytasz moich wklejek?

ja się męczę a ty co/ wszystko wiesz bo czytasz GW?

nieladnie!

z oceną czekam na publiczne wypowiedzi przełożonego ś.p. Prezydenta.Tak mocny emocjonalny wstrząs może zmienił jego podły styl uprawiania polityki.

Otacza się miernotą gorszą od siebie i ich wypowiedzi nic nie znaczą.

"antaresAN, 14 Kwi 2010, 19:14

>wladz trzymaj kulturę - bo w tym tygodniu - nie jestes w jednej linii z chamami typu muls czy

>jaro_747

>trzymaj tak dalej"

a ty wstrzymaj się z durnymi wpisami do końca żałoby....

_WILU_, 15 Kwi 2010, 05:40

>DawidM

>

>sam te sekundy wymyśliłeś ??

Nie, info było zamieszane na ONET.pl i tvn24, i podobno prokuratura także bierze te filmiki(jeszcze jest jeden) na dokładnie zbadanie. Ja tam się niczego nie doszukuję, niemniej ewidentnie słychać tam strzały(i to raczej nie strzelają kondensatory).

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

W formie ciekawostki, teorie spiskowe(oczywiście nie mówię że któraś z nich jest prawdziwa), niemniej po teorii 5 przeszyły mi ciarki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>jacch, 15 Kwi 2010, 04:43

>

>A jeszcze niedawno chciałeś wirtualne pomniki stawiac...kłamco.

Dalej uważam, że witrualny pomnik będzie o wiele lepszy od jakiejś gargantuicznej hałdy z brązu. Strasznie by tam pioruny biły!

Jak za chwilę pojawi się pomysł odlania z brązu Tu-154M to pamiętajcie, że ja byłem pierwszy ;-).

Jestem Europejczykiem.

DawidM, 15 Kwi 2010, 09:38

>W formie ciekawostki, teorie spiskowe(oczywiście nie mówię że któraś z nich jest prawdziwa),

>niemniej po teorii 5 przeszyły mi ciarki.

>

>

Ukryta Zawartość

"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego (...) a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy"

"a potem wynijdzie z nory jar, muls i bladź...

i gówno wytrysnie z ich ust i zmarłym urągać będą...

hanbiąc ziemie swiętą i świetych panskich,

i zesle PAN wrzody na ich języki, tym wiecej belkotać będa..."

Ukryta Zawartość

>cekaem, 15 Kwi 2010, 05:14

>Wreszcie można w prasie zobaczyć naturalne zdjęcia Kaczyńskich- wyjęte z głębokiego archiwum, bo do

>tej pory obowiązywało karykaturowanie.

Już minister Jakubiak o tym mówiła:

"- Nie zagłosowałabym na Lecha Kaczyńskiego patrząc na niego tylko przez telewizję. Prezydent ma złe notowania, bo jest przedstawiany jako mały, gruby człowiek, który krzywo siedzi - tłumaczyła najgorsze od rozpoczęcia prezydentury notowania Lecha Kaczyńskiego Elżbieta Jakubiak.

Jej zdaniem prezydent nie jest gruby, ani niski a wygląda tak w telewizji, bo "jest filmowany od dołu". - Prezydent nie jest gruby, ale ma okrągłą głowę - powiedziała posłanka na antenie Radia Zet.

Posłanka nie chciała niestety wyjawić jak wysoki jest Lech Kaczyński. - Wzrost prezydenta objęty jest tajemnicą państwową - wyjaśniła."

Jestem Europejczykiem.

DawidM, 15 Kwi 2010, 08:12

>_WILU_, 15 Kwi 2010, 05:40

>

>>DawidM

>>

>>sam te sekundy wymyśliłeś ??

>

>Nie, info było zamieszane na ONET.pl i tvn24, i podobno prokuratura także bierze te filmiki(jeszcze

>jest jeden) na dokładnie zbadanie. Ja tam się niczego nie doszukuję, niemniej ewidentnie słychać tam

>strzały(i to raczej nie strzelają kondensatory).

Zgadza się, gdzieś widziałem wypowiedź wojskowego prokuratora że badają ten wątek. To pewnie Tusku ostrzeliwał się w czasie ucieczki ;-).

Jestem Europejczykiem.

>antaresAN, 15 Kwi 2010, 09:46

>i zesle PAN wrzody na ich języki, tym wiecej belkotać będa..."

To Polska Akademia Nauk też jest w to wszystko zamieszana? Wyprodukowali broń biologiczną?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.